Міські "божевільні"

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем MARTINI, 26 чер 2012.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

.........................................

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Я пам'ятаю ту аварію на Хуторівці, коли набитий людьми ЛАЗ, на рівній дорозі просто лігна бік. На тому місці колись був цвинтар.

• Подобається Подобається x 3
  3. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

перенесіть, будь ласка,куди треба, не маю часу шукати темку.
    Що це за збіговисько під юрфаком Універу? Спостерігаю осіб 30 з транспарантом "стоп педофілії психологів зі США!" кричать: "захистимо своїх дітей", "захистимо своїх батьків", "геть американського психолога зі Львова", "педофіл, їдь додому", "ні ювельній юстиції", "захистимо вас всіх", "звинувачення батьків у педофілії це злочин". Причина - тренінг якогось психолога зі США.

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ось ще дуже колоритний чувачок з вусиками по центру. Він ходить на ВСІ мітинги і ЗАВЖДИ з кульочком, в якому лежить щось невелике.

• Подобається Подобається x 5
  5. avatarwin

6. michael wittman

michael wittman Well-Known Member

А шибанута бабуленція , що грозить всіх затягти в прокупвтуру ? Часто видів її на вулиці Франка.

• Подобається Подобається x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

у мого батька на роботі такий був - ходив у майці круглий рік, а коли його питали, то він казав: мене в Сибіру Сталін так вигрів, що досі тепло.

Останнє редагування: 25 лис 2013
    • Подобається Подобається x 8
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Моя бабця розповідада.

Жив був у них і селі чоловік. Ліс був панський, люди боялися красти патики. Але він не боявся, бо мав силу в руках неймовірну. Від відчуття безпомочі, пан йому казав: "Ти ляс нє знєсє, зато ляс тєбє знєсє".

Одного разу він пішов вночі на панське поле взяти сіна.

Стояла копиця сіна... накинув плахту, на плечі і додому... Приніс додому, зняв плахту, а там сторож, який кимарив під копицею і прокинувшись не знав що з ним робиться...

• Подобається Подобається x 9
  9. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

І вже ніхто не пам"ятає пані Карольцю.......

• Подобається Подобається x 1
  10. avatarwin

а як вона виглядала і де ви її бачили?

11. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

То була така собі паненка, завжди ходила в чобітках на підборах і сукнях "ще за Польщі", з перукою. Ходила по всьому центру, там ії завжди і бачила. Сумую за нею, правда. Але коли я була малою, Карольці вже було десь добре за 70.....

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

В нас в центрі новий "міський божевільний" з"явився: одягнений щось середнє між Юлієм Цезарем та якимось грецьким богом, ходить і розказує всім свої вірші. Бачила його біля Порохової вежі і на форумі видавців.

14. Paparuda

Paparuda Well-Known Member

Львовянка украла в супермаркете 46 шоколадок

Милиция задержала 29-летнюю женщину по подозрению в краже 46 плиток шоколада в супермаркете во Львове.
    Об этом Ukranews сообщил представитель Главного управления Министерства внутренних дел во Львовской области. Кроме сладкого она взяла пачку кофе, пачку чая и упаковку сметаны. Для чего ей нужно было столько шоколада она не объяснила.
    Расследование ведется по ст. 185 (кража) Уголовного кодекса. Сейчас проходят следственные действия. Женщине грозит штраф, или лишение свободы до 3 лет.
    Это далеко не первая курьезная кража во Львове. Городской милиции довелось задержать мужчину, который решил вынести зеркало из общественного туалета и злоумышленников, додумавшихся украсть троллейбусные провода.
    А еще один житель Львова украл ванну у бывшей жены, чтобы продать ее и купить себе еду.

http://ukranews.com/ru/news/lviv/2014/09/22/137105.Lvovyanka-ukrala-v-supermarkete-46-shokoladok

:pardon::preved::haha:

15. Wili

Wili Well-Known Member

Грек ?

він роками по Львову ходить, просто раніше він на фестах тусив, а тепер просто в будь який день)

• Подобається Подобається x 3
  16. bostvl

bostvl Well-Known Member

Він досить цікава людина, знає мінімум сім іноземних мов. А таким способом рекламує/продає свої книги.

• Подобається Подобається x 4
  17. Wili

Wili Well-Known Member

Ви читали?

18. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Я думала, він якусь туристичну агенцію рекламує.
    А стосовно того голого-бородатого, то один такий жив недалеко від мене: у ного було двоє синів і жінка-інвалід. Казали, після других пологів паралізувало, так той чоловік сам давав раду як міг і дітям, і тій бідній каліці. Квартира у них була на першому поверсі і через вікна без фіранок було видно, що всі стіни в надписах типу ""Эврика, я нашел!", ну і взагалі такий повний творчий бардак, діти ходили такі ж патлаті і неформальні, як і він сам. Одного вечора настрашив мене страшенно: була пізня осінь, темно, я поверталася з пар додому і тут чую, як щось за мною женеться і сопе, обернулася і побачила його - високий, бородатий, довге волосся, босими ногами болото місить. Не знаю, як я не заверещала, мабуть оніміла від шоку, потім все-таки впізнала того дядька. Через якийсь час діти підросли і вони кудись переселилися, цілком можливо, що в район Личаківської.
    Попри все, ним можна тільки захоплюватися: багато хто кидає і здорову жінку, а той багато років сам тягнув і інваліда, і маленьких дітей.

А пам"ятаєте, ще була така сімейка з купою дітей на чудернацькому веломобілі?
    І бабулька з гітарою на проспекті Шевченка?

• Подобається Подобається x 4
  19. bostvl

bostvl Well-Known Member

Книжки його не читав - просто з ним знайомі.

20. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Бабульку з гітарою не знаю, а про купу дітей ось: https://vk.com/darmic
    Ну і всі братики-сестрички є у ВК.

а де твій аватар? :)