Місцеві вибори 30/05/2010 - попередні роздуми

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 14 лис 2009.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=xCXWguQF9sE

Документальний фільм Ігоря Чайки «Геній міста» визнано одним з кращих журналістських розслідувань з проблем корупції у нацiональному телерадiоефiрi України, – про це із посиланням на підсумки ІІІ Нацiонального конкурсу на кращi журналiстськi розслiдування сьогодні, 30 листопада, повідомив кореспондент ЗІКу.

http://zik.com.ua/ua/news/2009/11/30/206530

• Подобається Подобається x 1
  2. Arthur

Arthur Well-Known Member

Пинзеник увійшов до команди Ющенка
    http://www.pravda.com.ua/news/4b20035277695/

3. Deus igrok

За результатами соціологічних опитувань на Львівщині, якщо б вибори до обласної ради відбулись завтра, то розклад політичних сил виглядав би таким чином:
    «Наша Україна» – 18%,
    «Батьківщина» – 13,6%,
    ВО «Свобода» – 13,4%,
    Українська Народна партія – 4,7,
    «Фронт змін» – 4,0,
    Громадянська партія «Пора» – 2,9%,
    Партія регіонів – 2,8%,
    Соціалістична партія – 1,4%,
    Єдиний Центр – 1,4%,
    Комуністична партія < 1%,
    Народна партія < 1%,
    ніяку – 9,6%,
    не визначилися – 28,2%.

http://zik.com.ua/ua/news/2010/07/30/239393

) Старі-нові обличчя. І кіко ж то треба на граблі ставати - шоб розлющилися очі на тотальне покращення життя за 20 років ...

4. Obama

Obama Well-Known Member

А як думаєте яку роль в місцевих виборох відіграє Горбаль і ОДА?

5. olegkyrychuk

olegkyrychuk Active Member

ну, по-перше, як заявив Писарчук, Горбаль можливо очолить список ПР до Львівської облради (http://www.zik.com.ua/ua/news/2010/08/06/240119)
    а, по-друге, він заявив, що застерігатиме від використання адмінресурсу під час виборів (http://www.galinfo.com.ua/news/72449.html)

ось така роль Горбаля у цих виборах :)

6. Obama

Obama Well-Known Member

Я сподваюсь, що Горбаль виконає обіцянку про контроль, а от в тому, що він очолить список в обладу, я якщо чесно, сумніваюсь!

7. Obama

Obama Well-Known Member

Як я і говорив, Горбаль відмовився очолити список ПР.

8. Deus igrok

Де можна подивитися кандидатів в мери і ради ???
    На ЦВК немає, на ЛОРі немає, сайти ЛОДА і мерії не завантажуються.

9. Deus igrok

Наразі в ЗМІ вже два прізвища на посаду мера крутяться - це діючий, і директор Південного. Ще там хто є ? Хтось надибав ресурс з кандидатами ?

10. Locke

Locke невиправний реаліст

Що можу сказати про місцеві вибори, які відбудуться невдовзі? Якщо одним словом, то гидко. Гидко до тошноти, до оскомини. Потихенько починає накручуватися передвиборча істерія. Діючі депутати починають згадувати, що у них є виборці. Починають з'являтися намети, починають роздаватися газетки з лайном на інші партії і кандидатів. На будинках наклеюють листівки з фотками депутатів і повідомленням, що депутат там-то і там-то приймає виборців. А де ж ти, курчий сину, був попередніх 5 років, чому тебе ніхто не знав і не чув про тебе. Чи ми тобі стали потрібними за місяць до виборів? Прокинулася Садопоміч. І праві, і ліві, і прогресивні і регресивні, і комуністи і націоналісти, і регіоністи - всі знову прагнуть корита, причому будь-якою ціною. Навіть ціною брехні і підлого обману нашого нещасного народу, який вже стільки натерпівся і пережив стільки різних влад, а життя стає все гіршим і гіршим. Але потім кинуть клич "Україна в небезпеці", і ми всі дружно побіжимо на дільниці обирати чергових покидьків, щоби потім знову мучитися наступних 5 років і жити з вірою в доброго батюшку-царя (президента, депутата).
    Нічого, наш народ терплячий. Ми не будемо бити вітрин і перекидати трамваї, як це роблять французи чи греки. Нам ще піднімуть ціни, введуть податок на спожитий кисень в залежності від об'єму легень, а ми мовчки втремося і будемо працювати за тарілку зупи.
    Я вже направду не знаю що тут робити, за кого голосувати і чи голосувати взагалі. Вже зневірився в наших політиках і політиці. Бо практика показує, що "голосуй-не голосуй, все одно получиш ... "(депутата).

• Подобається Подобається x 6
  11. Deus igrok

Я вже вирішив , шо не буду голосувати за партію, яка вже за ці 5 років була при владі. Ну їх ...

А за горе патрійотів голосуй, не голосуй... все рівно тушками тікають до рИгИонів.

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо іти шляхом виключення, то з усіх що зареєстровані і Вами перераховані залишається БЮТ :haha:

13. Locke

Locke невиправний реаліст

І БЮТ, і ПРИБЮТ, ЗАБЮТ, правоцентристи, лівоопортуністи, садомазотерористи, голубі, рожеві, зелені, помаранчЕві, і різнокольорові, і партії сексменшин і некрозоопедофілів, і .... Кого ще по вашому забув? Підкажіть, щоб знову не чіплялися до слів. Всі вони і вищеперечислені одним миром мазані і відмінностей між ними не бачу жодних. Кожен шукає лохів, свій електорат (тобто нас з вами) і обіцяє їм те, що вони хотіли би почути. А що роблять потім - самі знаєте....

• Подобається Подобається x 3
  14. Tony

Tony Well-Known Member

ну, молодці, смирні овечки. Такі їм і треба!

15. Huru

Huru Well-Known Member

Цікаво, як швидко приберуть місто від агітаційних плакатів, котрі висять на кожному стовпі. Їдеш вдень Львовом, а то всюди палатки стоять і студенти бігають, агітки роздають...

16. Obama

Obama Well-Known Member

Думаю агітки приберуть швидко, а от багато сміття після виборів залеть в міську раду, з ним буде важко, так просто не віддереш від корита)

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Звідки залетить?
    Поштою з Росії вишлють?
    Чи може Указом президента призначать?
    На те вам і дано право прийти на дільницю і віддати голос "несміттю".

18. sani

sani Well-Known Member

а воно завжи в гарній обгортці, таке напуцоване, вичищене, дививться такими щирими і правдивими очима, говорить чи пише правильні речі - "тільки вибери мене". А як вибрали то зразу змінюється так показує свою брехливу натуру! І забуває що обіцяв і чого прийшов...

• Подобається Подобається x 2
  19. Deus igrok

Товариші не забувайте про кількість бюлетнів ...
    Мер, село/місто/район/область ради мажоритарники , місто/район/область партійні ...

себто ві Львові нам би мусили дати 5 паперів ... якщо менше - бийте в "бубен".

• Подобається Подобається x 3
  20. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

У Винниках має бути аж вісім бюлетнів.

а де твій аватар? :)