Вона і "відпластикована" і "засилікована" страшна. В інтерв"ю газеті "Бульвар" вона недвозначно натякнула, що виграти той конкурс їй допоміг багатий дядечко, який тоді з нею зустрічався: "Я хотєла побєду на конкурсє - я єйо получіла".
Вот фото победительниц этого конкурса в 2007 году: я бы не сказал что такие аж звездец красавицы... Проиграет наша конкурс, украинцы вздохнут, и скажут: "...та нічо, головне що роботяща...". некоторые даже со знанием дела скажут
Причесалась, красиво оделась, накрасилась - и одним крокодилом стало меньше Як каже моя бабця, прибери пень, і буде сподобень.
Один добродій перейнявся нещасною долею всіма ображеної міски і щоб її реабілітувати в очах громадскості (типу фотографи погані і т.п...) знайшов інші фото цієї панночки: Прошу подивитися Я залишилася при своїй думці.
по-перше, абсолютно невдалий макіяж на всіх фото по-друге, невдала укладка волосся по-третє, таки фігові фото :girl_haha:
І хоч перед фотографуванням на альбом я 3 тижні полоскала мамі мозги з перукарнею, але зачіску і макіяж робили вдома самі. І гарно укладене волосся, і без надлишку косметики, і дешевше Видно, що "красуня" була явно невпевнена в собі. Тому і скривилася на першій фотці, під круту..
Краса, нічого не скажеш... Але от бачила я Сашу Ніколаєнко вживу, то вона ну дуже відрізнялась від інших дівчат - красуня. Не знаю чи то пластика, чи ні, але так гарно не намалюєш.
а красуня "в тєлє", з животиком... та й решта "красунь" усі щокасті. а я тут за свій пуз переживаю... :D