Відповідь: Минулі життя Васілі ееее, чекайте - це не мій допис, що це путаєте, зранечку, нічка безсонна була? Додано через 1 хвилину ну тепер ще будете асоціювати і із ГаЛоЧкОю)))))
Відповідь: Минулі життя так ГаЛоЧкА старість не радість, клавіши путати почав, ейфорія розумієте, нічка була темна... ЗІ : а ви як спали?
Відповідь: Минулі життя Ви знаєте я по приїзді, дуже веселюсь і тому вже легенди складають... Маємо все в нормі та яби який гонор...
Відповідь: Минулі життя пане Шахрай ваша реакція на дописи пані Лілі та Тівіге'л мене бентежить...:eek: ЗІ : ви не з тої ноги встали нині чи шо???
Відповідь: Минулі життя Хай краще Вас бентежить Ваша зовнішність,Ваша робота і Ваші гроші,а також Ваш душевний спокій. Моя реакція-моя особиста справа!
Відповідь: Минулі життя Вам напевне дуже самотньо у вашому Донбасі? Ви часто буваєте в поганому настрої. Маю надію, що минулі життя не тягар для вас, а приємні спогади.
Відповідь: Минулі життя Як нема слів,вчіть іноземну мову або розширюйте свій лексикон,моя Вам рекомендація...
Відповідь: Минулі життя Vasili,у Вас же зуби не болять,щоб Вам їх заговарівать. Щось Ви по-російські забалакали,а таким здавався патріотом України...