Дивитись програму дивлюсь, часом для себе роблю висновки, але щоб прийняти в ній участь, навіть за гроші чи великі гроші - НІКОЛИ!!! Краще вчитись на чужих помилках ніж на своїх.
Не розумію чим думають люди коли беруть участь у таких проектах. А тим більше якщо не прибирають роками, ставлять нижню білизну у кухонний гарнітур разом із дротами і сміттям, чи краще мають чоловіка пияка або хама.Це дуже чудовий привід щоб похизуватись на всю країну. Одну жіночку взагалі вигнали з роботи через те, що її поведінка неприпустима для вчительки.Дякуємо усім тим людям , що ми маємо з чого сміятись:girl_haha:
я б так аж не стверджувала, що те все від людей, а не від знімальної групи... в одних знайомих одинадцятикласниця-донька по зальоту заміж вийшла.Якимсь чином її розшукали телевізійники з "Вагітна у 16...". Поки вся родина роздумувала, чи зголошуватися до участі (лапша: хочемо показати, що такі випадки бувають, що дівчата і хлопці такі не одні, та й батьки теж, бла бла бла боротьба просвітництвом з абортами і виганянням з хати) їм і самі відмовили. Мотив: у вас все ЗАНАДТО ПОЗИТИВНО (ну звісно, хлопець одружився, живуть з її батьками, мирно, спокійно чекають поповнення). Для мене це стало дуже вагомим аргументом і надалі навіть не починати дивитися ті дурнуваті реаліті(?)-шоу насправді зайняти ефір жуйкою, яка ще поки не набридла
Трохи не в тему, але цікавит питання на рахунок шоу де мінялися дітьми, забула , як називається- нібито дітей глядить інша пара і їй ставлять бали за догляд над тими нещасними дітлахами. А це , взагалі, законно??? оці експерименти над дітлашнею? Бо ще бабцями змінятися, чи мамами, хай йому, куди не йшло, але дітлахів викидати до інших людей, бо шоу, це якось наказуємо має бути , напевно?!
цікава думка. мій однокласник (зараз живе у Лондоні) розповідав, що не можуть лишити 3річну дитину на 9річну, щоб у дощ виїхати у супермаркет поряд за продуктами на годинку - сусіди закладуть, що дітей самих удома лишають і дитину експлуатують доглядом за сестричкою - можна батьківських прав позбутися. а тут взагалі чужі люди...