Відповідь: Міні опера, мобільна аська ну, я думаю.... офтоп, але: у мене десь біля десяти знайомих мають РАЗР-ВЕ-ТРИ.... жодного разу не шкодував, що придбав.... скільки раз він у мене падав (на паркет, на асфальт!!!), і хоч би що.... пс. компанія моторола саме на ньому підняла рейтинг минулого і позаминулого року....
Відповідь: Міні опера, мобільна аська поставив на свій новий телефон квіп.... поки що зауважень немає..... сьогодні буду тестити....
Відповідь: Міні опера, мобільна аська У мене вчора квіп на телефоні не загружався.Як виявилося,просто вже місця на телефоні немає.Смішно,чесно.Прийшлось постирати всю історію.Хі-хі!
Відповідь: Міні опера, мобільна аська Та...нашо вона мені...тіки місце займає...все що важливе-залишається в голові. В мене зараз нова забавка-я сиджу в неті з покета.Це прикол,що в одному неті сидить троє людей-я,мій брат і тато...І нет просто літає))))Класно!Рекомендую всім покети.Це чудо!Ліпше ніж лаптоп!)))
Відповідь: Міні опера, мобільна аська ну не будь який... або java або flash потрібен. чи може я відстав?
Відповідь: Міні опера, мобільна аська Це порядок речей,я зі своїми дітьми переписуюсь в неті ,хоча син в сусідній кімнаті Додано через 15 хвилин В будь-якому разі поставити java або flash це не проблема. http://www.icq.com/download/icq2go/
Відповідь: Міні опера, мобільна аська Поставиш flash в lynx - медаль дам ))))) ЗЫ Жарт Додано через 2 хвилини А у нас в сім'ї Skylink (EV-DO) - Ethernet-модем От сидимо з дружиною в інеті, я з свого ноута, вона з свого
Відповідь: Міні опера, мобільна аська У нас так само.Брат за компом,я на покеті в іншій кімнаті і тато в іншій кімнаті.От так спілкуємося.Правда,тато всеодно бачить,шо я поночах в неті сиджу.Пильнує))))
Відповідь: Міні опера, мобільна аська в мене одне запитання : можно з Квіпу)мобільного) зразу з двума акаунтами сидіти ?
Відповідь: Міні опера, мобільна аська так це і не дивно..... теоретично: встановити два джіма і запустити два..... гммм.... ну, це теоретично....
Відповідь: Міні опера, мобільна аська Хіба на смарті. І то хтозна. На звичайному телі запустити 2 джави проблємно, нє?
Відповідь: Міні опера, мобільна аська ну, саме на смартi i можна зробити... а на телефонi таке зробити неможливо...
Відповідь: Міні опера, мобільна аська хоча можно .... Телефони котрі підтримують двоявність , то це не проблеми !