Зустріч. - Я буду в чорній шапці і синіх джинсах, ріст приблизно 185, вага 84. - Ок, а я буду в чорній куртці з вагою і рулеткою. Хитрі і підступні лікарі питають де болить, а потім туди давлять. Не такий страшний російський танк, як його нетверезий екіпаж. Напис на дверях у психіатра: “Відвідувачів, які чекають у приймальні, просимо не ділитися один з одним симптомами хвороби. Це ускладнює встановлення діагнозу”. — Дайте, будь ласка, два квитки до Ялти. — Навіщо? Вже листопад. Що ви там забули? — Дитину…
СМС до весілля: “Люблю, чекаю, сумую.” СМС після весілля: “Хліб, туалетний папір, молоко.” - Алло, це пожежна частина? - Так, це пожежна частина, що горить? - Та нічого не горить, просто тут міліціонер з лікарем б’ються, а я не знаю куди дзвонити! У лікарні сталася пожежа. Приїхали пожежники, загасили вогонь і кажуть головному лікареві: - Пожежу загасили, п’ятьох “відкачали”, двох не змогли. - Хлопці… Але ж морг горів! Сьогодні в місцевій лікарні Святого Патріка місіс Сміт народила п’ятьох дівчаток. Лікарі сподіваються, що їм удасться врятувати життя містера Сміта. Лікар – пацієнту: - Будете приймати по три чайні ложки в день. - Лікарю, ви що! Де я вам стільки ложок наберу? Випадок в маршрутці: - Чоловіче, заберіть свою собаку!..А то по мені блохи скачуть!.. - Тузік відійди, не бачиш – в жінки блохи..
Кнопка з хрестиком в правому верхньому кутку екрану – шлюз в реальний світ... Дружина чоловіку: - Станеш мене ображати, піду на курси "Як стати стервою! Чоловік: - Викладачем??? Пришел друг в гости, сказал: «Не грусти, сейчас спою»… И ведь СПОИЛ, зараза!
Психологами доказано, что в мире, как минимум, пяти людям ты симпатична, троим нравишься и один в тебя влюблен. Ну и где, блин, их всех носит? Глядя на чем ездят судьи, прокуратура, милиция - понимаешь, что свобода в нашей стране ценится очень дорого. Табличка на дверях синагоги: "Войти сюда с непокрытой головой такой же грех как прелюбодеяние! " Внизу подписано карандашом: "Пробовал и то и другое. Разница - огромна! " Весна! Чего-то хочется... То ли разнообразия до безобразия... то ли безобразия для разнообразия Вывела жирное пятно с дивана. Каким средством? развелась!
Чоловікові легше відмовитися від двадцятирічного зв'язку, ніж від зв'язку з двадцятирічною. - Усі чоловіки - жахливі бабії! - Так уже і всі?... - Так. А хіба інших можна назвати чоловіками? .. - Василий, как вы добились такой гармонии в семье? - Ну… бил, бил и добился!
А ви теж помітили, що в казках після весілля пишуть: "Ось і казочці кінець..." ? Жінка приходить втомлена з роботи, і запитує в чоловіка: - Ти козу доїв? Чоловік: - Доїдаю! Раз Даішники на дорогах заробляють - то нехай кожен свою ділянку і відремонтує! Батько вісімнадцяти дітей вже два роки шукає того, хто на весіллі побажав діточок, як на небі зірочок. У всьому світі чекають коли закінчиться криза, і тільки в Україні чекають коли закінчиться покращення. - Дівчино, Вашій мамі зять не потрібен? - Ні. Ми ще попереднього не доїли. Кожна держава має свою мафію, а в Україні мафія має свою державу. У мене з сумки намагалися вкрасти телефон. Наївні, я його сама там знайти не можу!
- Котів я поважаю. Відвіз кішку в інше місто і залишив на звалищі серед бомжів без жодних засобів до існування. А вона додому повернулася. Причому спокійно, мовчки. Не кричала, не загрожувала, заяви в поліцію не писала. Не те що теща ... ------------------------------ Вже кілька днів йде дощ. А у тещі страшна депресія: вона стоїть і постійно дивиться у вікно. Якщо і далі буде йти дощ, то, мабуть, доведеться пустити її всередину.
Если хотите нормально работать - прямо сейчас нажмите крестик в правом верхнем углу. - Хочешь меня? - Нет. - А есть хочешь? - Да. - А связь улавливаешь? Почему фраза "профессор завалил студента" звучит совершенно обыденно, а вот "студент завалил профессора" вызывает бурную реакцию? - А вы заметили, что самые ужасные слова кончаются на "-льник": начальник, будильник, понедельник? - Ага, особенно у начальников в понедельник
Все женщины двуличные: одна личность - добрая и нежная, а вторая появляется тогда, когда обидят первую. В "Лебединому озері" перемога білого лебедя над чорним - расизм! - Абрам, не пей такой гарячий чай. Треснет мочевой пузырь и ошпарит ноги! Культурна людина не назве народ бидлом. Вона скаже: "Дорогі мої виборці!..." В минулому греки розрушили Трою, Персію, Єгипет, Сірію, Фінікію, Вавилон, Бактрію... Наступила черга Євросоюзу. - Які три слова частіше за все зустрічаються в надписах по всьому світі? - " I love you!" - Я вас благаю, ці три слова -"Made in China"! Якщо би всіма державами світу керували жінки, то в світі не було би воєн. Було би багато держав, котрі одна з одною не розмовляють.....
Дідусь вирішив, що він не так вже і хворий, побачивши скільки таблеток приймає внук перед дискотекою До чого дійшов прогрес в автомобілебудуванні: їдеш по трасі, тільки трохи задрімав за кермом -раз! - Відразу тобі подушечка. Чего-то хочется, сам не пойму — то ли разнообразия до безобразия… то ли безобразия для разнообразия…
В маршрутці молода мама просить дитину: - Доню візьми цицю, бо час вже їсти… (і так кілька раз). - Доню візьми цицю, бо зараз дяді віддам. Дядько: - Доню, думай скоріше, бо я вже три зупинки проїхав!!! Студенти – це частина населення, яка має найдорожчі телефони, але у яких ніколи немає грошей на рахунку. - Що таке 90-60-90? - Їзда повз інспектора ДАІ. Оголошення: «Шукаю дуже активну жінку!!! Коротко про себе: 1,5 гектари городу».
Если женщина села на диету, стала качать пресс – это значит, что ей через два часа ехать на море. – Эх, девчонки, зря мы в школе физкультуру прогуливали – там через козлов учили перепрыгивать! Окончательное решение женщины редко бывает последним. Если ваш муж ушёл к другой, значит, её муж ушёл к третьей… Ждите – скоро чей-нибудь муж придёт к вам. Должны же они куда-то деваться! – Как довести девушку до сумасшествия? – Дать ей кучу денег и закрыть все магазины. В парикмахерской : - Голову мыть будем ?... - Да...чего уж там....купайте всего.....!!! - Я когда напьюсь, никого не боюсь! - Даже жены? - Ну, до такой степени я ещё ни разу не напивался...
— Що спільного між українським, російським і польським націоналістом? — Вони всі готові життя віддати за українську землю sent from my Galaxy SIII
- Милий, а я, правда, у тебе єдина? - Та ви що сьогодні, змовилися всі чи що? - Чому люди закохуються один в одного? - Ну, їм, мабуть, мало тих проблем, що вже є. Якщо загорнути мило в рушник і побити ним когось, то на тілі жертви не залишиться жодних слідів, які могла б зафіксувати судмедекспертиза. Ця інформація не дає мені спокою. Перерахував сьогодні помилково комусь гроші на мобільний, помилився в одній цифрі номера. Що-б не було прикро відправив навздогін СМС: "За шикарний секс". Отримую відповідь: "Ну я ж просила ... Чоловік вдома".
Вчера так быстро убегала от маньяка, что уже на втором круге догнала его и напала сзади. Нечего меня пугать! - Имейте ввиду, мужики, красота — страшная сила! - Ты права, а с годами еще страшней! Быть родителями – ответственное и серьезное занятие. Помните: ребенок – не хомяк! Вам потребуется клетка гораздо большего размера!
покакав -зайве, не тужся! ---------- Додано в 17:03 ---------- Попередній допис був написаний в 17:02 ---------- ну як? -саме смак!!! ---------- Додано в 17:06 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ---------- любив? а якже! цілував? фу!