Він же не депутат, кнопки давити)) У нього професійно-вчительське напрацьоване оцінювання.) Вчитель з нашого города, о-о-о
Радіо FM. - Мама, коли я виросту, я буду така, як ти? - Будеш, будеш!!!(Верещить...) Йди посуд мий!!! - О, Боже, навіщо тоді жити?????
Радіо FM. Паціент психушки: Дохтор, ну коли мене вже випишуть, га? Дохтор: Вчора приходили ваша жінка, сусіди та паспортистка. Вас вже виписано... Заспокойтеся!
В тему, реально про себе Одного прекрасного разу получився такий сюжет: Дружина щось там мені каже, а я мовчки дивлюся на неї Вона: - Чо мовчиш? Я: - А хіба тобі не чути, про що я думаю? Вона: - Нє... Я: - Може воно і на краще Вона образилася
Депутаты от «Голоса» и ПЕСа недавно поспорили, что же всё-таки считать большей ЗРАДОЙ: оставшиеся километры Крымского моста или километры Северного потока-2. Позвали даже Рабиновича из ОПЗЖ, который разрулил им так, что если сравнить эти километры с расстоянием как от них и до холодной Воркуты, то это таки сущие копейки, а значит, ПЕРЕМОГА. Удовлетворившись на том, туземные патриоты разъехались на Новогодние каникулы на ласковые Бали, в Испанию и Канары.