Господині на замітку : виходячи з інтернету, почисть історію і залиши відкритою одну вкладку з рецептом борщу !
Радіо наговорило: ------------------- - Вова, чому у тебе з Марійкою однакові помилки ? - Бо у нас вчитель один... ------------------- Петро відчиняє двері, а там родичі приїхали... - Ну то ви хоч би попередили.... - Та хотілося застати тебе вдома!
- Панюнцю, ви ж годину тому телефонували і казали, жи у вас тіко бампер помнєтий. А туткай, дивлюся, і капот, і двері, і шкло вибите, і фара розбита... - Та ж, поки до вас доїхала....
В Одессе на «Привозе» идет оживленное обсуждение: - … Этот Михо и раньше полюблял сравнивать Киев с Зимбабве. - Я вас умоляю! Зимбабве таки идёт впереди, ведь они уже заимпичели (Мугабу), а у Михо - ишо нет. - Натюрлих!
Можу довести, що принаймні сала в ковбасах таки нема. Там дешевий італійський жир. Коли чоловікові батьки хотіли продати сало своякові, що тримав ковбасний цех, то той сказав, що сало для ковбаси не використовує.
мануре, хто зна з чого, бо набагато дешевше сала. Я після того з підозрою дивлюся на те "сало" в ковбасі))
Добре свійське сало не дуже добре для виробництва ковбас, бо воно тане, як масло, треба те, що вирощено на преміксах, бо воно не тане і ковбаса виходить з "салом".
Нещодавно читав Сковороду Григорія, то в нього є цікаві думка на те, чому Богу не подобаються ті, що вживають сало, а їдять дозволене - жуйних. Пише, що знання, які дає Бог, треба ретельно пережовувати, щоб зрозуміти їх, а ті, що їдять, аби набити бендюха - не приємні йому. То так, філософське розуміння загального шкідливості свинячого сала. Всяке штучне - є як не тільки шкідливе, але й напрочуд неприродне організму людини. Просто воно дешевше для виробників для отримання прибутку, а натурального достатньо, щоб прокормити усіх у світі. Всі ковбаси зараз шкідливі, особливо ті, шо мають в собі сою - особливо для чоловіків і т.д.
В Одессе на Привозе идет оживленное обсуждение. - А вы таки слыхали, шо Папа Римский даже благословил борьбу с коррупцией? - Я вас умоляю! Незамысловатые предпочтения латинян с течением веков не меняются. Если вспомнить Святую Инквизицию (антикоррупционный суд – по-новому), как же было удобно избавляться от неугодных всего лишь объявив оных еретиками (коррупционерами). - Натюрлих!
Радіо FM. - Дохтор! У мене чоловік захворів. Нічого не чує, що я йому кажу! - То не захворювання. То дар Божий!