Дурницi, нiкого не чекала! Бо єсть єдиний укро полiтик з яйцями. Ото вона скорiш вагалась, куди iй зайти: в М чи в Ж.
Мадам Гонтаревна принесла Петро Алексеичу уже двенадцатое заявление об отставке. - Петя, отпусти! - Лерочка, сидеть будем все!
"- Тато, а що таке "гібрідна війна"? - Це, синку, коли народ з ворогом веде війну, а президент бізнес..."
- А вас, Штирлиц, я попрошу остаться! Выждав паузу, поглядывая на часы Штирлиц сказал: - Группенфюрер, сегодня 23 февраля, День... - Знаю-знаю, хе-хе! - тут как-то подобрел Мюллер. - Ладно, идите празднуйте, только по-тихому. Но учтите, Штирлиц, если вы на 8 марта будете снова любезно раздаривать мемозу эсэсовкам нашего управления, то мне это трудно будет объяснить рейхсфюреру. Хе-хе!
Якщо хочете зрозуміти, що таке жіночий мозок, відкрийте одночасно 2783 вкладки в браузері. І ніколи не закривайте. То не я придумав. То моя знайома з Дніпра в ФБ нині запостила.
Хто рано встає - той далеко від роботи живе. Ревнощі - підозра, що зраджуєш не лише ти, але й тобі. Особисто я вкладаю гроші в горілку! Де ще можна отримати 40%?))