Коли дівчата хочуть ceкcа вони просто просять допомогти їм розстебнути блискавку на сукні. Чому у мене цей же номер з ширінкою НЕ прокатує?
Жіночі збори: → глянула в дзеркало → здалося, що жирна → 40 хвилин переконуєш себе, що не жирна → залишаєшся вдома Вона була настільки красива, що у мене мимоволі зіщулився гаманець ... Тамара, як ви ставитеся до кунілінгусу? - Ой, та ні одного його пророцтва не збулося! Моя дівчина сказала, що я самий ревнивий з усіх, кого вона знає. Я так і думав, що ця стерва знає когось ще. Вагітна дружина: Весь час хочеться з'їсти чогось неїстівного. Дерева, крейди, землі, сиру російського.
• Життєва несправедливість: коли жінка розбиває тарілку — це на щастя, коли чоловік — «дебіл ти криворукий». • Сєрьожа любив викурити сигаретку після сексу, тому пачки йому вистачало на 5-6 років. • Таня зрозуміла, що її танець живота не сексуальний, коли танець закінчився, а живіт ще танцював. • Син дуже хотів татуювання. Тому тато взяв ремня і набив йому на сраці орла.
- Коли ти одружуєшся? - 21-го червня. - Це коли найкоротша ніч? - Так. - Боягуз! Знайшов свій старий щоденник. Останній запис в ньому: - Сьогодні нам підключили інтернет! Дуже прикольно! Пізніше напишу враження...
— Ну, як там ваші справи з Петром? — Ой, так добре! Він пробудив у мені жінку! — Ну, звичайно… З його ж то будильником!…