- Чи був у вас гомосексуальний досвід? - Ну, одного разу я перелаштувався, не увімкнувши поворотник....
Дочка (7 лет) наказана, спрашивает из угла: — Мам, тебе не кажется, что ты меня как-то неправильно наказываешь? — Нет! — А зря! Вот, стоит ребенок в углу и плохо думает о родителях. Тебе это надо? - Сижу на диете, сбросила 2 кг, голова перестала соображать. Видимо, это был мозг! - Я честный, но стеснительный… Поэтому я думаю людям правду в лицо…
Пам'ять зникла серед ночі, зранку сині й пухлі очі, поруч незнайома дівка, ніфіга собі горілка. Грошей - як кіт наплакав, а проблем - як слон накакав. - Яка різниця між літаком і туалетом? - У літак сідають, щоб летіти, а в туалет летять, щоб сісти.
-Знайшла у чоловіка конверт з грошима, підписаний "для найлюбимішої". Зраділа, підкинула туди за тиждень ще сотень 5. Через день чоловік купив нові колеса до машини ...
Застудився - ГОРІЛКА з перцем! Болить шлунок - ГОРІЛКА з сіллю! Болить душа - ГОРІЛКА З СЕКСОМ! Універсальний засіб!
Расписание маршруток: 06.00-10.00 хрен запихнешься 10.00-16.00 счастливые часы 16.00-20.00 остаться в живых 20.00-24.00 хрен дождешься.
- Запусти своє бажання в космос і воно збудеться. - У космосі від моїх бажань вже зіркам тісно... "Встану завтра раніше!" - Подумав я. "Ну-ну ..." - посміхнувся організм. "Знову бити будуть ..." - зітхнув будильник.