Завуження десятикілометрової асфальтованої дороги на 1(один) сантиметр - робить мільйонерами 17 чоловік!!!
- Про що ти думаєш? - От би мені всі китайці по гривні скинулися... Дізнавшись, що її колишній чоловік збирається одружитися з молоденькою сусідкою, колишня дружина відiмстила йому з чисто жіночою підступністю: вийшла заміж за батька молоденької сусідки і стала тещею своєму колишньому чоловікові! Якщо чоловік сказав, що полагодить кран - значить полагодить! І не треба йому кожні півроку про це нагадувати! Якщо ви постійно відчуваєте чиєсь дихання, чуєте чиїсь стогони і відчуваєте на собі чийсь пильний погляд - поступіться бабусі місцем. Чоловік приревнував мене до комп'ютера. Дивно, до плити він мене ніколи не ревнує. За кордоном люди пристібають ремінь безпеки з думкою: " A раптом аварія?" В Україні пристібають ремінь, думаючи: " A раптом даїшники?!"
С нашими зарплатами — русские мужики могут содержать только жену африканку — трусики, бусики - вот и красавица! *** Объявление: Женщина в самом соку ищет соковыжималку. *** - Морковка или жизнь! – кричал заяц, угрожая Снеговику феном. *** Продаю свадебные платья. Размеры – 44, 46, 48, 50, 52, 54.. Нет сил больше ждать!!! Люся.
АвтоВАЗ заробляє непогані гроші, користуючись тим, що його продукція має зовнішню схожість з автомобілем - Що означає, коли інспектор ДАІ піднімає вгору на витягнутій руці жезл??? - ВІЛЬНА КАСА! Психолог: - Вам зрадила ваша дівчина, кохана, дружина ... Яка ваша реакція? Що будете робити? - Що, всі три відразу?! От сучки!
все бы ничего, но сосед с перфоратором, преследующий меня в армии, это по моему перебор... Приближается весна... Из-под кроватей появляются первые весы. Когда угонщик угонял ладу калину, её владелец сделал вид что не заметил. Тільки вУкраїні асфальт об'їжджають по узбіччю.
Те, що для одного - безрозсудна пристрасть, для іншого - просто дружина ... Вона чекала його все життя. А ось раптового повернення з відрядження не очікувала. – Чим Ви займалися до того, як одружилися? – Чим, чим... Чим хотів, тим і займався!
- Вам брекеты уже не помогут... Вам уздечку надо и седло... - Слушай, говорят, у тебя девушка очень страшная. Это правда? - Ну, я водил ее к пластическому хирургу... он сказал - проще хвост пришить. - Вась, покорми кота! - Он сыт. - Ну,как поссыт - покорми!
Побачив у своєї знайомої статус в Однокласниках: "Мінус вісімнадцять сантиметрів". Сиджу і думаю - схудла, підстриглася або від неї чоловік пішов? – Громадянин Петренко, я сподіваюся, Вас не дуже втомив цей чотиригодинний допит? – Та що Ви, пане слідчий! Я ж одружений вже двадцять років! Слухай, а що ти сьогодні ввечері робиш? Тільки ти не подумай поганого ... А якщо подумаєш, як тобі ця ідея?
Шофер мазшрутки: -так пасажири, всі з великими сумками -назад! -Ви, повний громадянин -на праве колесо! -пацани-горобчики-всі поближче до мене! -дядько з тьоткою-на ліве заднє! -дівчино, не їжте бутерброд, бо я Вас пересаджу! -золотце,не сідай біля дверей з голими ногами! пройдись по салону. -бабцю, та довезу я Вас! -ще два місця вільних! -хлблмжп можем їхати! -хто буде хропіти, я добавлю музику! -за Львовом я зупинюсь -попісяти! -викликом на Ваш мобільний реагую повним гальмом - тримайтесь за поручні! -ями не я придумв,це щоб Ви неспали! -подивіться під ногми, десь там 25 копійок закотилось! -ось і перш зупинка, знову один вийде, а три зйдуть! -во дїшнікі незупинили, добре що непохмелявся! -шновний, не схиляйтесь до мене, я перегр чую із заднього сидіння! -хто неотримав здачі з пів-сотки? -будете виходити, віддам, може! -пацан, подивись, там з права ніякий ідіот не їде? -о о о новий знак якийсь дурень поставив! -зкурю, бо їхати -неможливо! -Слава Богу Львів проххали, вже сьомий кілометр! -Щось гальма погані, може завтра неїхати? -Во маєш, сім джипів обігнало, правітєльство-напевно!!!
Решил парень от армии откосить. Прикинулся слепым, а для правдоподобности попросил свою невесту его в военкомат за руку привести. Призывная комиссия посмотрела на невесту... и согласилась с тем,что парень слепой.
Массажист - это такой человек, который получает деньги от женщин за то, за что другие получают по морде *** Только в нашей клинике пластической хирургии! Комплексный подход к имиджу женщин! Силиконовые груди, силиконовые губы, силиконовые попы, силиконовые мозги...