Шотландець: - Щось на вас якийсь плед і кілт дивні. Ви з якого клану? - З Ку-Клукс ... Існує легенда, що бувають такі люди, які після фрази: "З мене - шоколадка" дійсно її приносять. У п'ятисот жінок запитали, чий поцілунок солодший: чоловіка або коханця. Триста відповіли, що чоловіка, а двісті - що коханця. Жодна не відповіла: "Не знаю".
Как иногда хочется выпить и поплакать. Но с моими подругами получается нажраться и поржать. Плохо получился на фото? Не расстраивайся, ты ведь в жизни получился еще хуже.
Хороший співрозмовник не тільки уважно слухає, а й вчасно наливає. У теперішньому житті так: якщо немає смайликів - значить розмова серйозна. - Добре працювати на двох роботах - грошей багато! Але не тому, що платять багато, а тому, що витрачати ніколи.
Хороший лікар вилікує хворого до останньої копійки. Виходить старенька від гінеколога ... Постояла ... Подумала ... Заглядає назад в кабінет і питає: - Синку, а твоя мама знає, чим ти тут займаєшся? Знайшла характеристику на чоловіка з дитячого садка: "Добре їсть, спить, гуляє!" .... Минуло 40 років ... нічого не змінилося ....
- Люся, чому ти так довго сидиш в туалеті? У тебе запор? - У мене планшет. Какая боль, какая боль... повсюду скидки — денег ноль. Від застуди допомагає евкаліпт. В особливо важких випадках - пивкалітр.
Две подруги говорят по телефону: — Слушай, мой сегодня просто взбесился! Расшвырял посуду на кухне — ужин видети-ли не готов. Накричал на меня и детей, и сказал, что ушел к бл@дям. У тебя его нет случайно?..
Телефонний дзвінок: - Привіт, давно тебе не бачив. Чим займаєшся? - Докторську закінчую... - О! Дисертацію?! - Ні, ковбасу)
Почув по телевізору, що дорослому леву потрібно 20 годин на відпочинок кожен день ... Я так і знав! Я - дорослий лев! - Скільки буде, якщо вісім поділити навпіл? - Запитує вчителька. - Якщо вздовж, то дві трієчки, а якщо впоперек, то два нуля, - відповідає Вовочка. - Ой, а ви хто? - Та ми мізки твої. Ось, дізналися, що ти закохався, так попрощатися зайшли ...
Гроші псують людей… Так що у нас, в основному, народ хороший… Допомагайте тим, хто в біді, і вони будуть пам’ятати про вас, коли знову будуть в біді. Сидять чоловіки в лазні…дзвонить мобілка…один взяв трубку і відповідає: - Так, люба, що ти хотіла?…Шубу!?…Звісно можна!…Знаєш де гроші лежать?… Добре!…ще чобітки….та будь ласка!…Сумочку!?…та купуй! Вимикає телефон і говорить: - Пацани, чий телефон? Приходжу додому, а там стільки роботи: диван не лежаний, телевізор не дивлений, Інтернет не сиджений. Чоловік в аптеці: - Вибачте, а жіноча віагра є? - Ювелірний – через дорогу.
Застала мене сьогодні дружина з коханкою. Скандалити не стала, тільки тихо сказала: "Сядьте ближче один до одного, я вас сфотографую. На пам"ятник..." Нещасний випадок на паркеті. Виконуючи танець з шаблями, поганий танцюрист випадково став хорошим. Милый, сладкий, дорогой, береги яички! Разузнала я пароль от твоей странички.
Олянд, Меркель, Путiн: - Може, зараз одружимось?! - Нi, потiм зустрiнемось! - Нi-нi, коли-небудь созвонимось!
В Одессе на "Привозе" идет оживленное обсуждение: - Вы слышали, шо уже - по 25! - Я вас умоляю! Скоро будет таки, как у всех нормальных людей... - ...? - 36,6!