Не поважаю поганих слів, але цих інакше не назвеш. Путин с Медведевым расплачиваются у кассы аптеки: - Два гондона. -Вижу. Что брать будете ?
Гроші треба зберігати в рублях. У купі рублів їх точно шукати ніхто не буде. - Мам! Вона кусається! - А я тобі казала - не одружуйся... Вера — дело интимное. А интим дело верное.
- Я на кучу (місце, де утримуть свиней) передвиборчий плакат Вальцмана повісила. - І що, краще їдять? - Ні, краще жеруть...
- Я хочу почути три найголовніші слова... - Диваааан... - О, так... - Ноутбууук... - Так! Так! Продовжуй!... - Їжааа... - О Боже! Як добре... Ти завжди знаєш, чого я хочу...
- Які три слова найчастіше зустрічаються в написах по всьому світу? - I love you? - Не вгадав: Made in China. Щоб хоч якось урізноманітнити своє життя, я вирішив у вихідні та святкові дні не пити. - Що б ви поміняли, якби могли повернутися в минуле? - Гривні на долари.
Прийнявши 250 грам горілочки, мужик налаштувався на секс. Потім допив пляшку - налаштування збилися і вирубалися. - О, сколько нам открытий чудных... - Петрович, не томи, открывай следующую бутылку! Найефективніше лікування травами - це кропивою по голій дупі.
Віддався роботі. Раніше думав, що за гроші, а подивився на зарплату і бачу: таки ні, по любові… З роками найбільше розчаровують ціни, дзеркало і аналізи. Це тільки росіянин може позичити гроші у друга, щоб їх разом пропити. Потім віддати гроші, щоб пропити їх ще раз!
Вчора була п'ятниця, сьогодні - понеділок. Не розумію: куди поділися вихідні ?! Не треба мені пропонувати 100 грам для хоробрості. Дайте 400 і я піду на подвиги! Горілка - найдешевший вид відпочинку. Але головне, що можна не втрачати час і почати відпочивати вже на роботі
Основное правило новогоднего корпоратива: напилась - веди себя прилично. Напилась прилично - веди себя домой.
Основне правило взаємин пішохода і водія: кожен з них повинен думати, що інший - ідіот і в будь-який момент може скоїти хрін знає що. - Купив собі костюм з відливом. - С ширінкою, чи що? - Ти помреш у злиднях і голоді, один, оточений тільки стражданнями і болем. - Вибачте, я не почув. Що ви сказали? - Я кажу, розпишіться тут і кредит ваш.
Жена мужу: — Мне столько денег надо! На эпиляцию, на маникюр, на педикюр, на мелирование, на косметику... Муж: — А мне повезло! Я сразу красивый родился - Батя, а жена это надолго...??? - На всю жизнь, сынок!!!... - Так она что,... - еще хуже школы...?!!!
- Сара, вы мне так нравитесь! Давайте встретимся завтра. - Шо вы такое говорите! Я же замужняя женщина! Давайте сегодня... ---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ---------- Наум Лейбович, кем Вы сейчас работаете? - Испытателем. - И, что же Вы, интересно, испытываете? - Нужду!
Все, що нас не вбиває, робить багатшим нашого лікаря. - Чи можна про творчість сучасних естрадних виконавців сказати, що це вокал? - Можна, але тільки написавши це слово роздільно. Все набридло .... Піду кинуся .... Під ковдру ....
- Це буде важка ніч, не всі доживуть до світанку. - Закрий холодильник, ці котлети на завтра. Плюси і мінуси від спілкування зі мною. + Зі мною завжди можна випити, покурити і відмінно погуляти. - За ваш рахунок. Мы в ответе за тех, кому наливаем.