Культурный человек не скажет: «Пошёл на …!», он скажет: «Уйдите на конец!» Акула здатна відчути кров на відстані 50 кілометрів. Серед людей подібною здатністю володіють тільки лише журналісти телеканалу НТВ. Наконец-то я расшифровал, что обозначает размер XXXL на одежде: (Х)ватит (Х)авать (Х)аря (L)опнет!
- Є дещо невидиме, що витає в повітрі і робить нас щасливими ... - Любов? - Ні, безкоштовний WI-FI. Якщо навкруги все добре - ти чи закоханий, або п'яний. Досвідчений начальник по звуку клавіатури може визначити в яку гру грає підлеглий.
Досить порівняти якість російських доріг з місячним ландшафтом, щоб не залишилося жодних сумнівів: поверхня Місяця - це територія Росії. Громадяни, які не вмирають до 60 років, беруть участь у змові з підриву стійкості нашої пенсійної системи. У дачників свій гороскоп. Влітку вони стають Раком і Водолієм.
Романтичний юнак, який любив повторювати фразу "Серцю не накажеш!", З часом зрозумів - в організмі є ще один важливий незалежний орган. Якщо тебе весь час носять на руках, обсипають квітами і дарують діаманти - прокидайся, а то на роботу запізнишся! Піймавши в лісі папугу, який матюкався , Робінзон Крузо зрозумів, що на його острові до нього побували російські моряки.
- Мне очень стыдно, я хочу принести тебе извинения... - Да пошел ты... -... и литр виски. - Иди обниму. ---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ---------- ---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ---------- — Циля, пожалуйста, сними с меня тапочки и выключи телевизор. — Потерпи немного. Мы еще в театре ---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ---------- Сара жалуется соседке Циле: - Скока я Абраше доказывала, шо я добрая! Кричала, била. Не верит!!! ---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:29 ---------- — Я, между прочим, мать семерых детей, и мой муж говорит... — Ах, вы еще и поговорить успеваете! ? ---------- Додано в 22:34 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ---------- ---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ---------- Я вот не пойму разницы между конкурсами "Мисс вселенная" и "Мисс мира". В "Мисс вселенной" еще и инопланетяне что ли участвуют? Любимая женская забава: набраться алкоголя - набраться смелости - набрать номер Не лезьте в наш любовный треугольник, нас тут и так семеро Одна девушка ждала-ждала принца на белом коне… А пришел почтальон и принес ей пенсию Путь к сердцу мужчины лежит через просто оставьте его в покое
Сьогодні на вулиці навіть чорна кішка обійшла мене стороною, мабуть, вирішивши, що з мене і так досить. Жінка любить вухами, чоловік - очима, собака - носом і тільки кролик - тим, чим треба Якщо не бухати кілька п'ятниць підряд, то можна позбутися російського громадянства.
Якщо вранці вам не подобається, як ви виглядаєте, то перестаньте вечорами робити те, що вам подобається ... - А який у вас улюблений сік? - Виноградний, який пройшов процес бродіння. Кожному чоловіку сумно від того, що його раптом забули. Але це не стосується військкомату, банку, де брав кредит, набридлої коханки і роботи, коли він у відпустці.
- Коли ти встиг так полюбити кішок, що аж відразу двох собі завів? - Як тільки дізнався, що у моєї тещі алергія на котячу шерсть. - Що може бути гіршим, ніж слон в магазині посуду? - Тільки їжак на заводі презервативів. Зима! Январь! Замерзший голубь, мороз — достойный восхищенья! Зятек толкает тещу в прорубь, тесть улыбается-КРЕЩЕНЬЕ!!!
До того моменту, поки птахофабрика не приступила до випуску курячої ковбаси, пір'я просто спалювали. Наша Таня громко плачет, уронила в речку мячик. Тише, Танечка, не плачь, а то будешь там, где мяч! Настя впала і розбила собі підбородок. Але це не страшно – в неї є другий.
У львівських маршрутках лотерея: зітри захисне покриття на бокових вікнах та дізнайся де ти є. Постійні покупці магазину "Все Для Рибалки" знають один одного також і по клубу анонімних алкоголіків. Кажуть, можна очиститися через страждання. А чи може картопля сама очиститися таким чином? Якщо так - то як змусити картоплю страждати?
Виглянув у вікно. Єдина думка - в таку погоду добре тільки падчерицю за підсніжниками в ліс відправляти ... Неправду кажуть, що з грошима важко розлучатися. Набагато складніше з ними зустрітися! У мене було все: будинок в Ніцці, Феррарі червоного кольору, кругленький рахунок в банку... Ну і навіщо задзвонив будильник?
Спеціально для кордону вчені схрестили сторожову собаку та кролика ... Тепер вона не тільки наздоганяє порушника - але й карає. Під новий рік все завжди збувається, навіть те, що цілий рік збути не виходить. Вчителька приходить до директора школи: "Ви знаєте, до цих пір я могла існувати на мою зарплату, але мої діти десь дізналися, що інші діти їдять кожен день ..."
Чоловіка голими руками не візьмеш - тут багато чого голого потрібно. Якщо вас послали, а потім за це ще й заплатили - це відрядження. Не шкодуєш що заміж вийшла? Та що ж я не людина чи що? Шкода його звісно
Кажуть шлях до серця чоловіка лежить через шлунок/ Я вже близько .... Я в печінках сиджу. Сиджу в міліції. ІВимагають пояснити, чому я вийшла з ресторану п'яною, сіла в машину за кермо і поїхала. А Я ЗНАЮ ??? ... Я взагалі туди ПІШКИ прийшла. Якщо вчасно дівчину не напоїти, то можна назавжди так і залишитися друзями.
Пляшка горілки коштує приблизно стільки ж, скільки і баночка червоної ікри. Але всі прекрасно розуміють, де тут розкіш, а де предмет першої необхідності. Зграя журавлів - клин, зграя левів - прайд, зграя риб - косяк, зграя змій - подруги дружини. - Щастя має властивість швидко закінчуватися. - І що робити?... - Завжди брати на літру більше.