- У нас на гербі міста ведмідь зображений, тому що в окрузі були дрімучі ліси. - А у нас на гербі білка зображена, бо в окрузі 4 лікеро-горілчаних заводи. Коли ти говориш: "Це не телефонна розмова", десь сумує один СБУ-шник. Отримував зарплату. Банкомат видав якісь дивні звуки ... Думаю - реготав.
Продам телевізор Соні, магнітофон Соні, пилосос Соні. Соня не проти. Випивати в день склянку вина вважається корисною справою. Сьогодні я зробив сім корисних справ! - Баю-Баюшки Баю. - А ви точно анестезіолог?
- Лікарю, я хочу жити. Зробіть що-небудь. - А у вас гроші є? - Ні. - Ну і навіщо вам таке життя? Чоловік, грайливо: - І в кого ж це наш синочок такий гарний? Невже в мене? Дружина, задумливо: - Не виключено... Чоловік купив новий телевізор. Дружина: - Ой, а чому це на коробці келих намальований? Чоловік: - Це значить, що покупку треба обмити.
5 летнею девочку спросили: -Какая разница между мальчиками, которых принес аист и тех, что нашли в капусте? ОТВЕТ: -Одни вырастают орлами, а другие козлами!!! Tеперь если увижу плохого мужчину буду спрашивать: "А ВАС СЛУЧАЙНО НЕ В КАПУСТЕ НАШЛИ?"
Что мне снег, что мне зной, что мне дождик проливной - когда я ПОСТОЯННО НА РАБОТЕ, БЛИН... У кожного в житті був момент, коли хотілося зафігачити телефон об стінку, але його вартість змушувала акуратно покласти його на місце. День - п ** дець. Настрій - п ** дець. Особисте життя - п ** дець. Погода - п ** дець. Головне у всьому - стабільність.
- Які плани на вихідні ..? - Виключно сексуальні!! - Це як ? ... - Пошлю всіх нах... і висплюся у всіх позах. Повідомлення з Верховної Ради зазвичай починаються словами: «Верховна Рада прийняла...». Дійсно, на тверезу голову такі закони не приймають. Вічно я все пропускаю. Піду пропущу ще скляночку горілочки ...
Коли моя дружина несподівано підходить до мене, обіймає, цілує і каже: «Знаєш, як я тебе люблю ?!», мені стає страшно. Машина? Зрада? Кредит? Тещу жити покликала? Онук вирішив відправити дідові в село коньяк 5-річної витримки, тому купив 3-річний і відправив "Укрпоштою". Ранок. Понеділок. Начальник запитує: - У тебе очі червоні. Пив, чи що? - Ні! За роботою скучав, плакав!
Хуйло знову всіх "пєрєІграв" всі в понеділок заспані, замучені, а Хуйло як огурчик на роботу вийшов, свіжий і відпочилий
Соціологи з'ясували, що 98% людей, що кажуть "Добрий ранок!", брешуть. Фраза доктора: "До свадьбы заживет!" - сильно удивила 80-летнюю старушку, но зажгла блеск в её глазах! — Ой, а вы кто? — Да мы мозги твои. Вот, узнали, что ты влюбился, так попрощаться зашли…
Послушав на ночь сказку "Волк и семеро козлят" , ребенок задал вполне логичный вопрос. — А где все это время был папа-козел ?..
- Кохана ... порадь, що мені почитати? ... - Почитай "Отче Наш" поки я читаю СМС-ки в твоєму телефоні. Любов - це коли дивишся на сплячу дружину і думаєш «вбив би суку», а сам все відкладаєш на завтра і відкладаєш... Інопланетянин, що одружився на земній жінці, після першої сварки з дружиною дізнався багато чого нового про літаючі тарілки.
Акція в супермаркеті: "Кожному чоловікові, який купив дружині сковорідку - каска у подарунок!" В травмпункті одна медсестра, вказуючи на хворого, запитує в іншого: - Це той боксер, якого збив мотоцикліст? - Ні, це той мотоцикліст. - Де тебе чорти носять! - Блін, ти їх теж бачиш?
Нашла характеристику мужа из детского сада. Хорошо кушает, спит, гуляет! Прошло 30 лет... Ничего не изменилось... - У меня депрессия. Я толстая и одинокая! - Да какая же ты толстая? Где? Покажи. - Может, тебе ещё показать, где я одинокая? - Жора, ты любишь сало? - Люблю. - Тогда я вся твоя, малыш! Пельменная в Одессе. Клиент: - Мне, пожалуйста, еще одну порцию пельменей. Официант: - Вам мало или понравились?
Жінка любить вухами, чоловік - очима, собака - носом і тільки кролик - тим, чим треба. - Я вчора перевів всі свої заощадження в долар. - У сенсі - в долари? - Ні, все правильно - в долар. - Люся, пішли в кіно !? Там задні місця для поцілунків ... - Ще чого !? Ніякі задні місця я цілувати не буду.