Дедушка Мороз! Я просила тебя исполнить мою мечту – жить в одной стране с Ж.Депардье…. Дедушка Мороз! Какой же ты мудак!
Жінці для щастя потрібно всього дві речі: чоловік і все інше. ................................................................................................ - Ну що ж, пульс нормальний, - говорить лікар. - Докторе, візьміть мою ліву руку: права - протез. ................................................................................................ - Синку, як екзамени? - Подорожчали... ................................................................................................ Підходить кіт до миски. 1-й день: "Фу! Гречка!" 2-й день: "Фу! Вчорашня гречка…" 3-й день: "Вау!!! Гречка!!!" ............................................................................................... Жінка розповідає подрузі: - Їду на машині, бачу - мужик за кермом бриється ... У мене мало помада в кофе не впала!
- Що таке "злодій в законі"? - Це злодій, якого обрали придумувати закони для держави. АвтоВАЗ заробляє непогані гроші, користуючись тим, що його продукція має зовнішню схожість з автомобілем. А ви замислювалися над тим, чому худобу обчислюють по головах, а уряд - по членам?
Янукович запевнив єврокомісара Фюле, що незважаючи на тотальну корупцію, політрепресії і відсутність правосуддя, Україна в цілому поділяє європейські цінності ... ---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:04 ---------- говорят, что Александр Янукович упал в обморок, прочитав заголовок: "папа отрекся от престола".
Оголошення: "Здам кімнату двом молодим дівчатам. Трьом не здам, роки вже не ті" Кнопка з хрестиком в правому верхньому кутку екрану – портал для переходу в реальний світ. - Що спільного між сучасними бікіні і колючим дротом? - І те й інше захищає власність, не заважаючи огляду.
- Хворий, який у Вас зріст? - Метр сімдесят, доктор. - Я не доктор, я столяр! Європейські студенти заощаджують на навчання. Наші - на сесію... - Дай чорний фломастер. Палець треба пофарбувати... - Для чого? - В гості йду. А шкарпетка дірява. - Потерпівший, чи впізнaете ви мужчину, котрий викрав у вaс мaшину? - Вaшa честь, після промови його aдвокaтa я взагалі не впевнений, чи була у мене мaшинa.
- Пожежна частина? терміново приїздіть. Тут лікар побився з ментом, не знаємо, куди телефонувати! Алкоголь вбиває нервові клітини. Залишаються тільки спокійні. Хитрий Малюк доплатив лелеці, який його ніс, 200 баксів і став громадянином Швеції. Іноді гарний настрій передається лише статевим шляхом.
Виктор Янукович: Даже дороги, построенные к Евро-2012, не выдержали украинской погоды. Гей парад у стен АП прошел с единственным требованием: «Уйди, противный…» Найнадійніші банки України - трьохлітрові...
Три стадії бідності: 1) Нема грошей. 2) Зовсім нема грошей. 3) Доведеться міняти долари. Випадок в раю. -Господи, до Вас атеїсти. -Передай їм, що мене нема. Приходить дівчинка зі школи. -Мамо, чому всі говорять, що я неуважна? -Дитинко, ти в сусідньому під"їзді живеш. Міліціонер: -Тут рибу ловити заборонено. -А я і не ловлю. Я хробака ....вчу плавати брасом.
Увеличиваю грудь. Недорого. Adobe Photoshop. *** Курсы похудения. 20 кг за неделю. Рязанская каменоломня, спросить Пашу-бригадира. *** Крем для морщин "Avon": мне семьдесят - а я выгляжу на все сто!
На роботі завжди викладайтеся на 100%! 12% у понеділок, 23% у вівторок, 40% у середу, 20% у четвер, і 5% у п’ятницю. Не можу сидіти, коли інші працюють! Піду полежу … У чорному-чорному місті, на чорній-чорній вулиці, в чорному-чорному будинку, в чорно-чорній квартирі сидить чорний-чорний чоловік і каже: - Ніколи більше не буду сам заправляти картриджі! - Мамо, а чому цукерка називається «Яблуко»? - Тому що в неї додають трохи яблучка. - А що додають у цукерки «Киць-киць»? Вислухавши мову адвоката, суддя якось зніяковіло вимовляє: - Якщо я вас правильно зрозумів, мені залишається тільки зарахувати підсудного до лику святих.
"Цілющою" названа міжміська траса Конотоп – Чернігів. Навіть інваліди виходять з маршруток, щоб іти пішки. Карта автомобільних доріг України, відремонтованих під Євро-2012, зі супутника складається в сатанинську пентаграму. В ямах на дорозі Львів – Радехів поселилися бобри. Завдяки збудованим бобрами греблям дорогою ще можна їздити. Дівчина Марія з села Хотин хотіла підзаробити повією при дорозі, але не знайшла дороги і повернулася в село на ферму. Укравтодор з великим відривом переміг в національній премії "Гордість країни" у номінації "Прорив року". Перекинуте бабою Ганею на дорогу відро з водою в селі Струцівка розмило дорогу аж до палеоліту і спаралізувало рух на 3 години. Дорога між селами Калинівка та Яблунівка перетворилася в закриту екосистему і ремонтує себе сама. Яма на вул. Заводській у Києві визнана найматюкливішим місцем у світі. Молокозаводи перестали відгружати в супермаркети молоко, бо все одно довозять до торгової точки тільки свіжовзбите масло. Микола Азаров в прем'єрському автомобілі на одній з ям прикусив язик і почав скігліть. Відповідальні за ремонт доріг в Україні після смерті стають "Жигулями", що їздять в Україні, а їхні душі потрапляють в пекло в чан з асфальтом. Україна уже зараз може прийняти етап кубку світу ралійних перегонів по бездоріжжю. "Для цього у нас уже готова вся інфраструктура", – зазначив на правах анонімності один народний депутат. Мануальні терапевти та масажисти витіснили повій з узбіч траси Київ -Одеса. Їхні послуги зараз більш затребувані. Бричка на дві кінські сили діда Івана з села Петрушки після офіційного техогляду була визнана позашляховиком-евакуатором. Німецькі автомобілі після перетину українського кордону відмовляються їхати далі, заклинюючись на задній передачі. Владислав Каськів в магазині канцелярського знаряддя, розписуючи ручку, підписав 48 нових газових угод. У збудженому стані Владислав Каськів підписує до 60 енергетичних договорів в день. Проковтнутий папірець з підписом Владислава Каськіва виводить з організму гази. Син Владислава Каськіва боїться давати батькові щоденник на підпис. На автограф-сесії Владислава Каськіва було підписано 6 договорів, 4 контракти, 10 довіреностей і одна угода з Дияволом. Угодою на 4 млрд. грн. закінчилося заповнення Владиславом Каськівим анкети на дисконтну карту однієї з мереж автозаправок. Ручці, якою Каськів підписує договори, присвоєно 3 ранг держслужбовця, надано окремий кабінет з секретаркою, і ручка отримує зарплату, сама розписуючись у відомості. Ручка Каськіва за своєю силою обходить такі речі, як чарівна паличка Гаррі Поттера, магічний посох Гендальфа і лазерний меч джедая. Правило В. Каськіва. "Маючи одну ручку, ти можеш підписати все, крім ручки. Маєш дві ручки – ти можеш підписати абсолютно все"
Пане kjk, гарні коротунці про українські дороги і пана Каськіва. Який тільки оперативний наш український народ.
Хотите губы как у Маши Распутиной? Поцелуйте железный столб на морозе! В условиях жаркого климата поцелуйте улей с пчелами. В остальных случаях к вашим услугам наш психиатр. *** - Витя, до чего ты докатился! Алкоголик и бабник! Вот бери пример с Паши. Он наркоман и гомосексуалист. *** У вас морщины, сухая кожа,кривые ноги? Успокойтесь - бутылка водки, подаренная мужу, вернет вам былую свежесть и привлекательность.
Жена за рулем, муж рядом, проехали засаду гаишников. Муж: -Предупреди встречных водителей, поморгай им. Дура! Да не глазами!
Поки Янукович розповідав про "покращення Вже сьогодні" - багато українців сміялися, але коли презик пообіцяв "нарощувати темпи покращення" - тут більшість зрозуміла, що не до сміху ... Программа Ут-1. 11.00 ."Гониво и палево" Смотрите сегодня в прямом эфире "Диалог с Президентом"!! Після тріумфального ефіру "Діалог з країною" жителям України стало ясно на користь "кого" залишив свій пост Папа Римський... Добре звичайно, що жити стало краще, жити стало веселіше. Погано тільки, що не нам.