Міні-, мікро-, нано-анекдоти

Discussion in 'Кімната сміху' started by MARTINI, Feb 9, 2013.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

З протоколу
    Громадянин К. йшов за громадянкою Н. і висловлював своє захоплення в нецензурній формі.

• Подобається Подобається x 5
  2. iso

iso Well-Known Member

Дедушка Мороз! Я просила тебя исполнить мою мечту – жить в одной стране с Ж.Депардье….
    Дедушка Мороз! Какой же ты мудак!

• Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

Жінці для щастя потрібно всього дві речі: чоловік і все інше.

................................................................................................

- Ну що ж, пульс нормальний, - говорить лікар.
    - Докторе, візьміть мою ліву руку: права - протез.

................................................................................................

- Синку, як екзамени?
    - Подорожчали...

Підходить кіт до миски.
    1-й день: "Фу! Гречка!"
    2-й день: "Фу! Вчорашня гречка…"
    3-й день: "Вау!!! Гречка!!!"

...............................................................................................

Жінка розповідає подрузі:
    - Їду на машині, бачу - мужик за кермом бриється ... У мене мало помада в кофе не впала!

• Подобається Подобається x 6
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ющенко як був, так і залишився члєном.

• Подобається Подобається x 2
  5. Locke

Locke невиправний реаліст

- Що таке "злодій в законі"?
    - Це злодій, якого обрали придумувати закони для держави.

АвтоВАЗ заробляє непогані гроші, користуючись тим, що його продукція має зовнішню схожість з автомобілем.

А ви замислювалися над тим, чому худобу обчислюють по головах, а уряд - по членам?

• Подобається Подобається x 3
  6. Romko

Янукович запевнив єврокомісара Фюле, що незважаючи на тотальну корупцію, політрепресії і відсутність правосуддя, Україна в цілому поділяє європейські цінності ...

---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:04 ----------

говорят, что Александр Янукович упал в обморок, прочитав заголовок: "папа отрекся от престола".

• Подобається Подобається x 4
  7. Locke

Locke невиправний реаліст

Оголошення: "Здам кімнату двом молодим дівчатам. Трьом не здам, роки вже не ті"

Кнопка з хрестиком в правому верхньому кутку екрану – портал для переходу в реальний світ.

- Що спільного між сучасними бікіні і колючим дротом?
    - І те й інше захищає власність, не заважаючи огляду.

8. Оля

Оля Старожилка форуму

- Хворий, який у Вас зріст?
    - Метр сімдесят, доктор.
    - Я не доктор, я столяр!

Європейські студенти заощаджують на навчання.
    Наші - на сесію...

- Дай чорний фломастер. Палець треба пофарбувати...
    - Для чого?
    - В гості йду. А шкарпетка дірява.

- Потерпівший, чи впізнaете ви мужчину, котрий викрав у вaс мaшину?
    - Вaшa честь, після промови його aдвокaтa я взагалі не впевнений, чи була у мене мaшинa.

• Подобається Подобається x 4
  9. morze

morze Well-Known Member

- скільки?
    -25!
    -шо 25?
    -а шо -скільки?

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

- Пожежна частина? терміново приїздіть. Тут лікар побився з ментом, не знаємо, куди телефонувати!

Алкоголь вбиває нервові клітини. Залишаються тільки спокійні.

Хитрий Малюк доплатив лелеці, який його ніс, 200 баксів і став громадянином Швеції.

Іноді гарний настрій передається лише статевим шляхом.

11. Romko

Виктор Янукович: Даже дороги, построенные к Евро-2012, не выдержали украинской погоды.

Гей парад у стен АП прошел с единственным требованием: «Уйди, противный…»

Найнадійніші банки України - трьохлітрові...

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Три стадії бідності:
    1) Нема грошей.
    2) Зовсім нема грошей.
    3) Доведеться міняти долари. :)

Випадок в раю.
    -Господи, до Вас атеїсти.
    -Передай їм, що мене нема. :)

Приходить дівчинка зі школи.
    -Мамо, чому всі говорять, що я неуважна?
    -Дитинко, ти в сусідньому під"їзді живеш.

Міліціонер:
    -Тут рибу ловити заборонено.
    -А я і не ловлю. Я хробака ....вчу плавати брасом.

• Подобається Подобається x 7
  13. ViTanya

ViTanya Well-Known Member

Увеличиваю грудь. Недорого. Adobe Photoshop.
    Курсы похудения. 20 кг за неделю. Рязанская каменоломня, спросить Пашу-бригадира.
    Крем для морщин "Avon": мне семьдесят - а я выгляжу на все сто!

14. Оля

Оля Старожилка форуму

На роботі завжди викладайтеся на 100%!
    12% у понеділок, 23% у вівторок, 40% у середу, 20% у четвер, і 5% у п’ятницю.

Не можу сидіти, коли інші працюють!
    Піду полежу …

У чорному-чорному місті, на чорній-чорній вулиці, в чорному-чорному будинку, в чорно-чорній квартирі сидить чорний-чорний чоловік і каже:
    - Ніколи більше не буду сам заправляти картриджі!

- Мамо, а чому цукерка називається «Яблуко»?
    - Тому що в неї додають трохи яблучка.
    - А що додають у цукерки «Киць-киць»?

Вислухавши мову адвоката, суддя якось зніяковіло вимовляє:
    - Якщо я вас правильно зрозумів, мені залишається тільки зарахувати підсудного до лику святих. :)

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

"Цілющою" названа міжміська траса Конотоп – Чернігів. Навіть інваліди виходять з маршруток, щоб іти пішки.

Карта автомобільних доріг України, відремонтованих під Євро-2012, зі супутника складається в сатанинську пентаграму.

В ямах на дорозі Львів – Радехів поселилися бобри. Завдяки збудованим бобрами греблям дорогою ще можна їздити.

Дівчина Марія з села Хотин хотіла підзаробити повією при дорозі, але не знайшла дороги і повернулася в село на ферму.

Укравтодор з великим відривом переміг в національній премії "Гордість країни" у номінації "Прорив року".

Перекинуте бабою Ганею на дорогу відро з водою в селі Струцівка розмило дорогу аж до палеоліту і спаралізувало рух на 3 години.

Дорога між селами Калинівка та Яблунівка перетворилася в закриту екосистему і ремонтує себе сама.

Яма на вул. Заводській у Києві визнана найматюкливішим місцем у світі.

Молокозаводи перестали відгружати в супермаркети молоко, бо все одно довозять до торгової точки тільки свіжовзбите масло.

Микола Азаров в прем'єрському автомобілі на одній з ям прикусив язик і почав скігліть.

Відповідальні за ремонт доріг в Україні після смерті стають "Жигулями", що їздять в Україні, а їхні душі потрапляють в пекло в чан з асфальтом.

Україна уже зараз може прийняти етап кубку світу ралійних перегонів по бездоріжжю. "Для цього у нас уже готова вся інфраструктура", – зазначив на правах анонімності один народний депутат.

Мануальні терапевти та масажисти витіснили повій з узбіч траси Київ -Одеса. Їхні послуги зараз більш затребувані.

Бричка на дві кінські сили діда Івана з села Петрушки після офіційного техогляду була визнана позашляховиком-евакуатором.

Німецькі автомобілі після перетину українського кордону відмовляються їхати далі, заклинюючись на задній передачі.

Владислав Каськів в магазині канцелярського знаряддя, розписуючи ручку, підписав 48 нових газових угод.

У збудженому стані Владислав Каськів підписує до 60 енергетичних договорів в день.

Проковтнутий папірець з підписом Владислава Каськіва виводить з організму гази.

Син Владислава Каськіва боїться давати батькові щоденник на підпис.

На автограф-сесії Владислава Каськіва було підписано 6 договорів, 4 контракти, 10 довіреностей і одна угода з Дияволом.

Угодою на 4 млрд. грн. закінчилося заповнення Владиславом Каськівим анкети на дисконтну карту однієї з мереж автозаправок.

Ручці, якою Каськів підписує договори, присвоєно 3 ранг держслужбовця, надано окремий кабінет з секретаркою, і ручка отримує зарплату, сама розписуючись у відомості.

Ручка Каськіва за своєю силою обходить такі речі, як чарівна паличка Гаррі Поттера, магічний посох Гендальфа і лазерний меч джедая.

Правило В. Каськіва. "Маючи одну ручку, ти можеш підписати все, крім ручки. Маєш дві ручки – ти можеш підписати абсолютно все"

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Пане kjk, гарні коротунці про українські дороги і пана Каськіва. :good: Який тільки оперативний наш український народ. :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  17. vins

vins Well-Known Member

Хотите губы как у Маши Распутиной? Поцелуйте железный столб на морозе! В условиях жаркого климата поцелуйте улей с пчелами. В остальных случаях к вашим услугам наш психиатр.
    - Витя, до чего ты докатился! Алкоголик и бабник! Вот бери пример с Паши. Он наркоман и гомосексуалист.
    У вас морщины, сухая кожа,кривые ноги? Успокойтесь - бутылка водки, подаренная мужу, вернет вам былую свежесть и привлекательность.

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Жена за рулем, муж рядом, проехали засаду гаишников.
    Муж:
    -Предупреди встречных водителей, поморгай им. Дура! Да не глазами!

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

20. Romko

Поки Янукович розповідав про "покращення Вже сьогодні" - багато українців сміялися, але коли презик пообіцяв "нарощувати темпи покращення" - тут більшість зрозуміла, що не до сміху ...

Программа Ут-1.
    11.00 ."Гониво и палево"
    Смотрите сегодня в прямом эфире "Диалог с Президентом"!!

Після тріумфального ефіру "Діалог з країною" жителям України стало ясно на користь "кого" ​​залишив свій пост Папа Римський...

Добре звичайно, що жити стало краще, жити стало веселіше. Погано тільки, що не нам.

а де твій аватар? :)