Муж и жена разгадывают кроссворд: - Дорогой, ты не помнишь, как называется прибор для обнаружения скрытой электропроводки? - (мрачным голосом) Перфоратор... - Как ты можешь непрестанно ссориться с женой и в то же время уважать тещу? - Когда-то именно она была решительно против нашего брака.
Учора ввечері було скоєно зухвале пограбування секс-шопа. По гарячих слідах грабіжник був спійманий і покараний вкраденим. Бабуся про SKYPE: "Гарна річ! Ніби як гостей приймаєш, а годувати їх не треба!" Собака навчилася нявкати, мукати і навіть кукурікати, але корейців було вже не обдурити. Товариство сліпих шукає секретарку приємну на дотик. - Я працюю у вас на півставки і тому прошу кричати на мене упівголоса. Щоб добре почати день, потрібно правильно провести ніч. Не знаю хто пише сценарій мого життя, але бачу, почуття гумору у нього є.
П’яна шахістка приповзла додому рачки, стверджуючи, що “королева як хоче, так і ходить…” Почала шукати дома справи, які я почала, але так і не завершила. Таким чином я знайшла й закінчила почату пляшку Мерло, пів пляшки Шардоне, пляшку джину, пів пляшки рому й коробку шик… ик… оладу.
В салоне красоты: - Я же просила вас выщипать мне брови, чтобы взгляд был слегка удивлённый, а не охреневший! - Мама, хотят запретить курить женщинам до 40 лет! - Я же говорила тебе, доча, в 40 лет жизнь только начинается! На сто пятой минуте мучительных размышлений о том, с чего бы начать уборку, пришло наконец мудрое решение: "А не попить ли мне пивка?"
- Что подарить жене на день рождения, ума не приложу! - А что она у тебя любит? - Любит скорость, мечтает летать... - Подари метлу... - Дорогой! Просыпайся!!! Просыпайся! - Что случилось? Три часа ночи... - Голова прошла... Водка со льдом вредит почкам, ром со льдом печени, джин со льдом сердцу, виски со льдом мозгу. Этот чёртов лёд невероятно вреден!
- Я не умею глаза красить подводкой. - Я под водкой тоже мало что умею делать) С человеком нужно играть в "крестики-нолики". Если ты для него нолик - нужно ставить на нём крестик
- Так ты из Сибири? Говорят, у вас медведи по дорогам ходят? - Врут! Нет у нас дорог! ---------- Додано в 22:56 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ---------- Сушившиеся на балконе трусы, перенесенные ветром на соседский балкон, стали причиной развода соседей...
На работе меня посещают дикие мысли: "Вот приеду домой - сделаю уборку, напеку пирогов,наглажу мужу рубашек..." Пришла - поела, легла на диван... Ну Слава Богу, отпустило с подвигами-то!!!
- А я своїй дівчині на минулий Новий рік поклав подарунок під ялинку! - Ну і як, їй сподобалося? - А вона його по сей день шукає: адже Тайга-то величезна! Спортивний коментатор: «Після декількох промахів біатлоніст з Грузії зарізав мішень кинджалом ...» Офіцер: - Музиканти в строю є? - Так точно! - На сьомий поверх піаніно підняти!
Бібліотека штату Техас. У вестибюлі на стіні кілька гачків з написом: "Тільки для викладачів". Якийсь жартівник-студент написав: "Можна також вішати пальто і капелюхи". - Ось здала на права нарешті. Машину купити хочу. Може порадиш, яка краще всього для дівчини? - Пральна. Дзвонять на домашній телефон, знімаю трубку. - Привіт ви вдома? - Ні, в кінотеатрі сидимо, а домашній телефон з собою взяли, дзвінка від вас чекали.
Не нужно все усложнять. Если я приношу тебе завтрак в постель достаточно простого "спасибо!" Не нужно этих вопросов "кто ты?", "что делаешь в моем доме?..."
Я б із задоволенням поборовся з тобою в інтелектуальній дуелі. Але ти, як я бачу, без зброї... Злодії вночі під покровом темряви забралися на хлібозавод. Там їх зустріли хлібом-сіллю. Хліб був прямо з печі. А сіль - з рушниці сторожа . - Дорога, адже з презервативом - це не зрада? - Звичайно, тоді і з глушником - не вбивство.