З життєвої мудрості діда Опанаса: – Погано знати багато жартів: коли треба – не згадаєш, а коли хтось розповідає – не смішно. З життєвої мудрості діда Опанаса: – Друзі приходять і відходять. Вороги накопичуються. Чоловік купує квартиру і питає: - А це тиха квартира? - Дуже тиха! Попереднього власника застрілили, то ніхто навіть і не почув! В Україні асфальт на дорозі не валяється!
- Надень то, в чем тебе удобно. - Но я не могу ходить в одеяле! Никогда не откладывай на завтра. Откладывай на послезавтра, и тогда у тебя будет целых два свободных дня. Кашу в голове иногда надо перемешивать, чтобы не пригорала. Вот бывает посмотришь на человека и не знаешь, куда его послать... Судя по виду - он уже везде был!
Ходить п'яний їжачок в тумані навколо бочки і думає: "Ну коли ж цей паркан закінчиться?" Колобок зробив собі харакірі, після чого його стали називати гамбургером. Кощій Безсмертний кинувся під колеса "КамАЗа", потім застрелився, втопився, повісився ... Загалом, в цей день розважався, як хотів! .
Даішник зупиняє машину і каже: - Ви перший хто проїхав на цьому перехресті без порушень, ось вам 100$. - О! Права куплю! - Ви без прав? Дружина: - Не слухайте його, чого по п'яні не скажеш? -Так ви і п'яний?!? Теща: - Я ж казала, що на краденій машині далеко не зайдеш! Голос з багажнику:"Ми вже на кордонi?"
-А ты меня любишь? -Нет, а ты? -Тоже. Смотри как мы похожи. Давай встречаться. - Не жалеешь, что замуж вышла? - Да что ж я, не человек, что ли? Жалко его, конечно.
Вовочка питає маму: — Мамо а де мене знайшли? — Ну тебе ми знайшли в капусті. — А Петрика де? — А Петрика в пшениці. — Ну а Василя? — В буряках. — О мамо то вас по всьому городу тягали!
Кожного ранку він приносив їй каву в ліжко. Їй залишалося лише помолоти і зварити… Сидить веб-адмін в інтернеті, приносить йому жінка каву, він залпом випиває і говорить: - Я ж люблю без цукру! - Просто я хотіла почути твій голос. Доцю, ти 5 ложок цукру поклала, ти що закохалася? - Ні, мам я солодкий чай люблю - Ти 5 столових ложок цукру поклала - Я дуже солодкий чай люблю - Доцю, ти їх у суп поклала
Дзвонить телефон: - Добрий день! підійшла Ваша черга в дитячий сад, - Дякую, вона вчора заміж вийшла.
Одеса. Пляж. - Help! Help! Help! I can’t swim! - Сарочка, дивися. Поки вся Одеса вчилася плавати, цей розумник вчив англійську мову! Дивна закономірність – чим ближче до стоматологічного кабінету, тим зубна біль все менша. - Мені здається що сьогодні Ви кашляєте легше. - Так, лікарю, я практикувався всю ніч.
– Замуж еще не вышла? – Да какой, замуж! Универ закончить, карьеру сделать, целый мир непознанных возможностей! – Не зовут? – Не зовут…
Вранці відповісти на телефонний дзвінок таким голосом, наче ти вже встав - це велике мистецтво. Прокинулася рано вранці і думаю: «Зараз встану — гори зверну!». Потім повернулася на інший бік і думаю: «А, нехай собі поки постоять... Навіщо в природу зайвий раз втручатися?». Життя прекрасне... Дівчина прийшла до ворожки. - Мене люблять двоє хлопців. Скажіть, кому з них пощастить? Ворожка розклала карти, потім уважно подивилася на дівчину… - Пощастить Юркові – з тобою одружиться Сашко.
- Надень то, в чем тебе удобно. - Но я не могу ходить в одеяле! Вот бывает посмотришь на человека и не знаешь, куда его послать... Судя по виду - он уже везде был!