Сьогодні на 38 році життя ДАЇшник Петренко зупинив мерседес з мигалкою... Ваші п'янки по вихідних - викликають огиду. Вільна особистість п'є коли хоче. Дідусь хотів подзвонити в поліклініку, випадково потрапив на секс по телефону і зрозумів, що він взагалі, виявляється, здоровий.
Коли ви ухиляєтеся від податків, десь плаче маленька дитина чиновника, якій не вистачає на нову бентлі і кокаїн. Якщо писати шпори олівцем на стогривневих купюрах, то спроба відібрати шпору у студента набуде виду вимагання. Я поміняв гудок в машині на звук пострілу .... Тепер люди набагато швидше перебігають дорогу ...
Чоловік після розлучення розглядає свій паспорт і думає: "У паспорті тільки під 3 дружини ще місця залишилося. Треба з розумом витратити." - Мамо, я прийшов! Мама не відриваючи голову від комп'ютера: - Ну, і де ти шлявся? - Мам, взагалі то я з армії повернувся! Банківські вклади горять як звичайний папір, а кредити - вони як рукописи.
Не треба на пачках від сигарет друкувати всяку ахінею... Достатньо написати: "Виручені кошти підуть у фонд допомоги Народним депутатам" Ось тоді дійсно, півкраїни курити кине ... Мы редко бываем счастливы своим счастьем, потому что нам нужен дом как у соседа, жена как у друга, зарплата как у начальника… Все правильные мысли приходят только после того, как эмоции заканчиваются. Кажуть ... худі - злі. Повні - добрі. А я - середня ... Я вредна ...
— Ось, послухайте, секрет богатства полягає в тому, щоби легко розставатися з грішми. — Та я щось із ними зустрітися ніяк не можу. Три фрази, що спричиняють паніку: 1. Це буде не боляче. 2. Я маю серйозно з тобою поговорити. 3. Неправильний логін чи пароль.
Нарізаючи ковбасу, дружина: - Любий, тобі одного шматочка вистачить? - Так. Якщо уздовж. Господарка звертається до гостя: - Вам дати чарку коньяку або ви віддаєте перевагу чашечці кави? - Краще чашечку коньяку. Ларёк, два забора, скамейка - в дрова! Сегодня жена получила права...
- Лікарю, якщо ви мене вилікуєте від інтернет-залежності, я додам вас у друзі у всіх соцмережах! Полюбила в виртуале, был красавец он вполне! Оказалось, объяснялась не ему - его жене! Чоловік звертається до сексопатолога: - Лікарю, розумієте, я дуже люблю свою дружину ... - Ні, ні, це не до мене - це до психіатра.
- А ти куди відпочивати поїдеш? - Та я літати боюся ... - Так ти випий ... - Та я коли вип'ю мені і тут добре Как говорила моя бабушка: " Не падай духом где попало... " Раньше я следила за своей фигурой, теперь просто наблюдаю... - Жіночко, це плаття вас повнить! - Ой, дякую, а то я все на чебуреки грішила. "Женщина за рулем - это просто сногшибательно": сказал мужик, лежа на асфальте ...
Заходжу в аптеку і питаю: -Що краще для чоловіка: валідол чи валеріанка? -А діагноз який? -Туфлі за 500 доларів ...
В маршрутку заглядывает мужик, указательный палец на водителя: - Паф, Паф, Паф... . Водитель: - Ну че, всех расстрелял? Садись давай! Мужик: - Паф... Па Фрунзенской пойдете?
- Роза Моїсеївна, скільки вам років? - Та кожен рік по-різному!.. Корпоратив вдався – це коли заходиш на роботу під свист і аплодисменти колег.