"Помирати, так з музикою" - подумав Мендельсон і написав весільний марш. Досвідчені мисливці знають, що коли піти на полювання в шлюбний період, можна реально вбити двох зайців одним пострілом. - Моя дружина зробила мене релігійним. - Ніфіга собі! - Ага. До весілля я не вірив у Пекло.
Блондинка - дура! Брюнетка - стерва! Красишься - наштукатуренная! Без косметики - мышь! Худая - взяться не за что! Полная - корова! Пацаны, идите Нахрен! Звонила Весна! Пьяная, счастливая... кругом крики, музыка. Я ее спрашиваю: - Ты где? Она ответила: - Да иду я , иду! )))
- Що спільного між сучасними бікіні й колючим дротом? - І те й інше захищає власність, не заважаючи огляду. Сьогодні "Макдональдс" святкує щорічну заміну масла у фритюрниці! У банку: - Я не хочу брати кредит під такий високий відсоток. - То ви, виявляється, антисеміт!!!
Приняв "виагры" с димедролом, Кузьмич был крайне удивлён - Впервые в жизни с ним случилась.... Любовь, похожая на сон))))))
Ювілейну зустріч однокласників було вирішено організувати на океанській яхті двієчника Сидорова. Був сьогодні у психолога. Розповів йому про своє життя .... Плакав... Мені ледве вдалося його заспокоїти.
- Зятьок, убий муху, вона переносить заразу. - Вгамуйтеся, мамо, вас вона не підніме. Після корпоративу: - Любий, не кричи. Все розкажу: я не пила, з мужиками не цілувалася, їла, танцювала. І все. Ще питання є? - ПЛАТТЯ ДЕ?! Перш ніж поїхати у відрядження чоловік, провів з дружиною профілактичну роботу .... зводив на "Отелло"
Штирлиц проводил Кэт до подъезда. Кэт сказала: - Давайте встретимся завтра, у роддома... Штирлиц поднял глаза и увидел в окне свет - урод действительно был дома. Мужчина - приятелю: - Я на прошлой неделе разослал объявление через газету, что ищу спутницу жизни. И вот уже получил целый мешок писем. - И что в них? - В основном одно предложение: "Бери мою!" Едут в поезде в купе Андpей Болконский, Пьеp Безухов, поручик Ржевский и Hаташа Ростова. Вдpуг Hаташа икает. Тут же Болконский, как истинный мужчина: - Ой, пpостите, господа, вчеpа с наливочкой баловался - вот, тепеpь отдается! Hоpмально, едут дальше. Hе пpоходит много вpемени, как Hаташа пукает. Тут же Безухов: - Ой, извините, господа, вчеpа вот гоpохового супчику отведал - вот он дает о себе знать! Все отлично, дальше едут. Поручик Ржевский, выходя покуpить: - Hу, в общем, когда она обо@pется - валите все на меня!
Молодой человек с девушкой идут по улице. Парень провожает взглядом пышногудую блондинку. Девушка ловит его взгляд и спрашивает: - Ну и что? Стоила она тех п...лей, которые ты сейчас получишь?
Теща запитує зятя: - Ти бачив чоловіка, який врятував мене, коли я тонула? - Так, він вже приходив до мене вибачатися. - Ой, вавочка, так? Боляче? Дай подую на ваву. - Мушу вам сказати, що травмотолог ви так собі. - Ти, кажуть, нещодавно одружився. Напевно, тепер ти знаєш, що таке справжнє щастя? - Так. Тепер знаю. Але вже пізно...
У девушки Люси очень хорошо получался танец живота. Это было несложно, нужно было всего лишь немного попрыгать. Слово "заскучал" в русском языке означает "назревающий запой". Если вы хотите придумать что-нибудь неординарное, а мозговой штурм не помогает - обратитесь к идиотам.
Три девицы под окном пили водку, сок и ром. Лишь одна смогла девица без проблем войти в светлицу. Зупиняє даішник машину і питає у водія: - Чому одна фара не горить? - Нова модель - "Лада-Кутузов" Будь-яка дівчина боїться, коли йде одна в гості до малознайомого хлопця. Одні бояться, що він почне приставати, а інші - що не почне!