Згідно з дослідженнями британських вчених, кролиця навіть не встигає сказати, що у неї болить голова ...
- Куме, Свєтка двійню народила! - Та йди ти?!! - Іди ти, я свого вже забрав! Ігор не любив пробіжки, паркур, екстрим, адреналін ... Але сусідський доберман розкрив у ньому потенціал. Виявляється, "Камасутра" спочатку була посібником з греко-римської боротьби, а потім хтось щось підмалював, і понеслося, закрутилося.
Вчера с другом отвел душу, сегодня не могу вспомнить куда… У сердца есть причины, которые разуму не понять…
Жінка — це свійська тварина, за якою слід доглядати. Чоловік — це скотина, за якою треба прибирати. — Петре, а чому у вашій сім’ї всім командує дружина? — Бо для чоловіка сім’я — це тил, а для жінки — фронт. Розмовляють дві пенсіонерки: — Я нарешті відучила свого чоловіка гризти нігті. — Як? — Ховаю його зуби. — Послухайте, ви вже півгодини тримаєте трубку й мовчите. Дозвольте мені подзвонити. — Не заважайте, будьласка, — я розмовляю з дружиною. Шукаєте жінку? Краще шукайте гроші. Жінка сама вас знайде.
- Тирсу та макулатуру в ковбасу не кладуть, - зізнався представник ковбасної промисловості, - це занадто дорога сировина. За статистикою, чверть усіх розлучень відбувається тому, що чоловік занадто мало часу проводить з дружиною, три четверті - тому, що проводить з нею занадто багато часу ... Цілуються хлопець з дівчиною. - Ти купив гумові нацюцюрники? - Ні. - А цілуєш так, ніби вже купив!
Утром пришла смс "Абонент снова в сети. Вы можете ему позвонить." А всё! Поздно! Я уже протрезвела...
а это не анекдот. Моей жене позвонили на днях из Привата, диалог состоял из первых двух реплик, вместо "бендеровцев" уже гудки пошли
Разбился стакан - это к счастью. Разбилось счастье - это к стакану. - Що вам заважає бути самим собою? - правила етикету і кримінальний кодекс ...
Дружина: - Хочеш мене? Чоловік: - Ні. - А їсти хочеш? - Так. - А зв’язок відчуваєш? Учені всього світу шукають докази глобального потепління. Найпереконливіший доказ – жіночі труси: порівняйте XVI століття і XXI століття….. Львів. Маршрутка. Дорогу перебігає жирна тьотка. Водій пропускає її з коментарем: “Таку за раз не переїдеш”. - Не “тьолка”, а дівчина, не “ципанути”, а познайомитися, не “лизатися”, а цілуватися. Зрозумів, козел? - Не козел, а коханий… Жінка, як і машина, повинна бути тільки в одного власника. Інакше – це громадський транспорт. Жіночі груди – ще один доказ того, що чоловіки можуть фокусуватися на двох речах одночасно. Любите струнких?.. Запам’ятайте – на зміях жиру не буває!)) - Люба, ти знову щось готуєш поїсти, чи то десь кіт насрав? - Любий, принеси мені крем. - Який? - З червоним ковпачком! - Чудово, пошук звузився до 15 тюбиків. Якщо в жінки є цицьки, а нема сраки, то до сраки ті цицьки.
- Стій! Стріляти буду! - Ой! Стою! - Сигаретки не знайдеться? А чому дисковод так шумить? - Диск читає. - Шо, вголос?! Художники - єдині мужики в світі, у яких гола жінка викликає бажання малювати. Оказывается: велосипедист садится на яйца, а потом несётся. Курица сначала несётся, а только потом уже садится на яйца.
Сьогодні мене зупинила інспектор ДПС Іваненко Л.А. і особистим прикладом довела, що наперекір логіці, серед жінок теж є підараси. ---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ---------- Ворожка. - Я бачу, ти скоро вийдеш заміж. - Але мій Ванька не хоче. - Я ясно бачу дві полоски. Куди він дінеться!
Вчені - дослідники в області сексу дослідним шляхом встановили, що не так вже і погано бути вченим - дослідником в області сексу. Весна! Так хочеться закохатися ... але дружина проти.