.Не буду писать в статусе, что муж уехал в командировку и что я одна дома! А то ещё всякие мужики придут на улицу Ленина д.15 кв.103 (3 подъезд).........а дверь не заперта........
9-й поверх. Стоїть мужик на підвіконні. - Я зараз викинуся! дружина: - Я тобі роги наставила, а не крила! Йде судовий процес. У свідка запитують: - Скажіть, це правда, що підсудний живе з цією жінкою як чоловік з дружиною? - Ні, пане суддя, набагато краще. ---------- Додано в 16:35 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ---------- Пишу повідомлення дівчині: "Мені було дуже добре з тобою!" Отримую відповідь: "Не тобі одному!" - ... двозначно якось ..
В областях України різко знизився рівень злочинності, бо всю міліцію стягнуто до Києва. Партія "Свобода" збирає гроші на відновлення пам'ятника Леніну. Не всі встигли взяти участь.
Порошенко пообіцяв за власний кошт покласти бруківку на Грушевського. Народ вирішив: "гулять так гулять". Один із загонів Беркута вже декілька діб за вказівкою Азірова безуспішно шукає вулицю Грішівського ... -Як розповів Азаров, Евромайдан представляють тільки три області України. -А уряд - взагалі одна.
- У тебе чоловік жайворонок чи сова? - Ведмідь! Рано лягає, пізно встає і ще все одно почувається невиспаним. Пінгвін і зебра прийшли до фотографа: - Вам кольорову фотографію? - Ні, досить чорно-білу.
- Слышь, бобер! А что нужно сделать, чтобы иметь такие же белые зубы как у тебя??? - Курить надо меньше... чтобы потом с бобрами не разговаривать!!! Если долго стоять и смотреть на юг, на затылке может вырасти мох. - Вы знаете, я изобрел способ разбогатеть! - Знаю. Но у меня вы уже занимали. Александр Сергеевич Пушкин умер в 37 лет. А что же ты сделал для своей Родины? Пенсионный фонд.] - Девушка, а вы могли бы выйти замуж за радикала? - Заради чего?????????????? - Мой зять работает в основном с этими, как их.. контактерами. Которые инопланетян видели, тарелки. - Он у тебя че, уфолог? - Нет, нарколог. -Вы таки в шестой раз вернулись к своему мужу? - Ну, шо я могу поделать? Как я только ухожу от него..., у этого идиота тут же появляются деньги!!!
Ніщо так не розвиває навички логістики, як три коханки. Таня дуже боїться віскі з колою. Тому що після віскі з колою Таня вже нічого не боїться. Обливання холодною водою дарує гарний настрій. Причому все одно, кого ти обливаєш.
Шукаю витривалого товариша по чарці для подолання депресивного стану на грунті повного дебілізму деяких индивідумів. Молоко, настояне на оселедці, чистить там, де "Активія" не дістає ... Вже скоро вийде моя книга. Хоча, взагалі, даремно я її з'їв.
Чи бігаю я вранці??? ЗВИЧАЙНО! Ще й з криками "Блін, проспав!" У моїй сумочці такий бардак, що чоловік від мене ховає там свою заначку! Із щоденника майбутньої матусі: "Перші п'ятнадцять секунд вагітності були просто приголомшливими!"
Звоню КУМЕ: - Не хочешь зайти ко мне на чай? Она: - Ты как- то странно произносишь слово "коньяк"....
Коли даєш чужий собаці кістку, то це не означає, що вона дасть себе погладити. Пам’ятай про це, коли пригощаєш дівчину в ресторані. Неодружені чоловіки не розуміють всіх приваб сімейного життя. Одружені, втім, теж не розуміють. Коли у розмові з подругою ваша дружина повторює: "... і мій теж! .." - ймовірність того, що вас хвалять, практично дорівнює нулю.