Согласно конституции Румынии, во время инаугурации старый президент кусает нового. «Батюшки!» – вскрикнула монашка, перепутав дверь в парную. Всегда переживаю, когда красная полоска на YouTube догоняет серую.
Ты профессор известного вуза? Сделай домашнее задание с школьником 2-го класса по современным учебникам — почувствуй себя идиотом. — Читать газеты сидя на унитазе — это правильно. — Почему? — Потому, что готов к любым, даже самым страшным новостям. — Дочка, что нужно сказать дяде, когда он дал тебе конфетку? — Я знаю, на что ты надеешься, старый извращенец!
Оголошення: Продам весільну сукню, з усіма комплектуючими: рукавички, фата, чоловік, проблеми, головний біль, вудка, локшина на вухах ...
- Алло, это женская консультация? - Да. - А педаль тормоза справа или слева? ТОЛЬКО СКОРЕЕЕЕЕ!!! Аська. Парень — девушке: - У тебя машина есть? - Есть. - Дашь мне вечером? - Дам. А про машину зачем спрашивал? Скажи мені, про що ти думаєш, і я скажу чим. - Що на обід? - Нічого - Вчора теж було нічого - Приготувала на два дні... Ніщо так не додає адреналіну під час статевого акту, як ключ, що вставляється в замок... ---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ---------- Щасливе сімейне життя - це коли бажання посваритися або зайнятися сексом у чоловіка і дружини виникає одночасно. Тільки потрапивши на переповнений міський пляж, Олена зрозуміла, що робити тату на сідниці у вигляді маленької мухи було нерозумно.... Тільки Українці на запитання: "Ти куди?", відповідають: "Зараз повернуся!..." Реальність: Людям все-одно, що у тебе на душі. Їм важливіше знати скільки ти важиш і з ким спиш. Куди дівається лелека після того, як принесе дитину? - Назад у штани. - Куме, а у Вас дружина під час сексу кричить? - Ой Куме, все навпаки - кричить постійно, а під час сексу затихає.... - И что у тебя на завтрак? - Овсяная каша, овсяный кисель. - Англия? - Ипотека. Нет, все-таки у наших женщин низкая самооценка! Вот попробуйте подойти к малознакомой даме и поцеловать, сразу услышите в ответ "Вы что, пьяный?!" или "Вы что, с ума сошли?!" Они на полном серьезе думают, что могут понравиться либо по пьяни, либо психически ненормальному!
Зашла в магазин. Продавец, улыбаясь, спрашивает:"Чего ДЕВУШКА (!!!) хочет?" Отвечаю: "Девушка хочет "Мартини, мужика хорошего и секса постоянного, но пришла она за хлебушком.."
Кому-то Боженька даёт при рождении рученьки золотые... Кому-то головушку светлую... А кому-то жопоньку с приключениями. Если посуду не мыть после еды, рано или поздно начинаешь её мыть до еды. Наивная теряет невинность один раз, опытная - сколько получится.
- Хто перший? - Я. - За мною будете! Ми з Т9 чудово доповнюємо один одного, він мене вчить грамотності, а я його мату.
Почати життя з нуля легко. Складніше вийти з мінуса... Програміст здав куртку в гардероб, отримав номерок 404 і тепер боїться, що коли прийде її забирати, гардеробщиця скаже: "Куртки не знайдено". Сьогодні намагався приготувати самостійно котлети. Ох вже ця тонка грань між «Та нехай ще підсмажиться» і «Блін, знову все згоріло!»
Якщо чиновник вимагає від вас купу документів, прикладіть туди ще і "Дозвіл на носіння вогнепальної зброї" - упевнений ваші справи підуть швидше. Образа - дуже зручний спосіб маніпуляції. Хто перший образився - той і правий.
У новій "Ладі Калині" на ременях безпеки вже написано золотою фарбою "Від рідних і близьких". У психлікарні крик з палати: "Я посланець бога!" З сусідньої палати: "Я нікого не посилав!"
- Тату, а чому півні кричать так рано? - Щоб їх можна було почути. Потім, коли прокинуться кури, це буде вже неможливо.