Де закінчується обережність та починаэться параноя? Мiй шеф учора став вимагати, щоб усі офісні документи закрили паролями
Нє ну Ви смішні... то треба перевірити на ощуп))))))) От так ЯНУКОВИЧ ДУРАК))))))))) Якщо шо мій адвокат дасть знати перевіряють вони мережі чи ні))))))
так, адже ми часто викладаємо про себе багато особистої інформації, не задумуючись, що її використати в ненайкращих цілях можуть
оце точно ось мені якийсь номер невідомий прислав смс. Вбив в гугл. Опа і сторінка фкантактє. І тепер все відомо і прізвище і ім'я і т. д.
О, взялися за оплот свободи слова. Від подібних новин у мене починає розвиватися манія перслідування. От не так давно один знайомий працівник силових структур розказував, що отримати доступ до мобільних розмов дуже просто. Тому і по телефону так само треба чітко фільтрувати, що ти говориш. Тепер от і в мережі обмеження. Мовчання - золото))) Давайте розробляти секретні алфавіти)))
Телевізор бубонить, Радіо мовляє, Як міліція живе Й сили укріпляє. Щоб підвищити престиж Рідної міліції, З-за кордону навезли Гору амуніції. Як поткнуться на майдан Кляті демонстранти, То вона покаже їм Всі свої таланти. Нині хлопці-молодці Мають дубиняки, У середину яких Вперто залізяки. Причандалля то таке Хитре і дотепне, Що по черепу огрій - Він, як диня, репне. Доторкнешся тим кийком До якоїсь бабці, - Забирай і узувай У біленькі тапці. А чого ж вона прийшла З дідом-ветераном? А чого ж вони кричать, Що їм жить погано? Лай старому по горбу За слова зухвалі, Повитрушуй з піджака Бойові медалі! А підвернеться студент - Хряпни і студента, Хай свій уряд поважа, Раду й президента, А не тицяє плакат Під носи та в очі, Що стипендія мала, Що він їсти хоче. А на тих, що наплюють На кийки й штахети, В охоронців нині є Грізні водомети, Що під натиском страшним Будуть воду лити Так, що струменем слона Можна повалити. Отакі тепер у нас Охоронні сили. Отакої молодцям Зброї накупили! Скільки пенсій трудових Відняли для того, Щоб придбати інвентар Рівня світового! Як же треба свій народ Міцно так любити, Щоб брандспойтом поливать І кийками бити!