Якби мені подарували друшляка я б тааак образилась і тим подарункам ще й по лобі одержавНі,ну якщо друшляк якийсь наворочений,на пульті,то інше діло,а так... Мені Миколай приніс пістолета...клеєвого,ну і солодощі.Всі інші подарунки чекають на НР у казковому місті
а у нас, как я и говорила уже случился частичный обмен подарков, но как то не хорошо на НГ совсем без подарка - наверное куплю еще чтото) возможно пуловер)
він працює выд електрики,замість патронів вставляється стержень силіконового клеюякий під дією температури плавиться і вмтискається куди треба.Дуже зручна річ
А, це для ремонту. А я думав, що то такий собі гламурний романтичний пістолетик, який стріляє клеєм. Типу водяного
буде корисний в темі про чіпляння в маршрутці... приклеїли якогось легіня.... та й так буде ходити з рукою на ... талії
Карл (Маркс) у Клары (Цеткін) украл кораллы. 8 Березня. Продав і разом зі своїм любимым Энгельсом написав "Капітал".
Може подарунок був не матеріальний, а щось інше, наприклад якийсь шанс може то тільки з часом можна буде сприйняти як подарунок
Якщо Миколай передав цей презент через чоловіка, то це необдуманий крок вашого чоловіка. Адже в екстремальних випадках пательня іноді може зустрітися з чоловічою головою. По законах термодинаміки...
Мій чоловік просто дуже добре знає що я щасливіша коли мені подарують пательню або кухонний комбайн, ніж перстень з діамантом.
люблю корисні подарунки. Але в мене того року класний подарунок-дочка приїхала на канікули.... і більше ніц не треба. ---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:48 ---------- Мій чоловік привик, що кожен рік до нього приходить Миколай, а того року закрутилась і некупила йому ніц....він зранку по привичці під подушку, а там НІЦ,то вже насміялась....кажу, що він не бачить свого подарунка який з ним вже так довго живе.
Ага, вони часами того зовсім не зауважують. А ще мені мама подарувала замшеві високі чоботи. УУУУУУУУ!!!! Моїй радості нема меж. Я такі чоботи завжди хотіла і ніколи не мала, а тепер буду.:dance2::dance2::dance2: