Миколай і миколайчики

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем redfox, 13 гру 2010.

1. Nevermind

Nevermind Просто персона

---------- Додано в 00:12 ---------- Попередній допис був написаний в 00:10 ----------

Думаю з приводу електродрилі, але боюся сама купувати - ще якусь не таку куплю ... :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  2. redfox

redfox Well-Known Member

привлеките к делу выюбора кого нить из знакомых мужчин - или инет - там все подробненько, да, и чек не выбрасываете, вдруг все таки не угадаете - так обмняете)

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я щось ніяк не можу визначитись з подарунком для Макса.мабуть партмоне подарю..

• Подобається Подобається x 4
  4. redfox

redfox Well-Known Member

я вчера подарила новогодний подарок - мы не утерпели - до утра играли в гонки!!!)))

• Подобається Подобається x 5
  5. - с дрелью легко не угадать, одна стены долбить будет плохо (от стен тоже зависит) другая шурупы крутить не будет , вообще нужные вещи по хозяйству должен выбирать тот, кто в хозяйстве эти функции и исполняет. Но можно подарить какую-нибудь интересную штуку из этой области, без которой можно обойтись (но не захочется уже, когда привыкнешь). Компактный лазерный уровень, индикатор проводки (или труб) в стенах, компактный шуруповёрт с литий-ионным аккумулятором, высокоскоростной прибор для мелких работ (резка, шлифовка, полировка, гравировка и т.д.) Dremel в чемоданчике c набором насадок - просто удовольствие с ним что-то починять и ремонтировать (только аккумуляторный брать не стоит, баловство) и т.д.

6. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

А у мене цього року - як ніколи: дітям родичів вже на Миколая подарунки купила, а моя власна мала поки що ні з чим. І з дому раніше суботи не вирвуся: нас з чоловіком на пару вітрянка погребла... :sad:
    Кукаємо в хаті, як Шрек з Фіоною...

• Подобається Подобається x 12
  7. olya_d

olya_d Well-Known Member

в нас теж вітрянка зараз ходить, але ми вже всі два роки тому перехворіли :)

Купила сьогодні нарешті малому миколайчика - глобус хотів. Але ще треба знайти іграшкові: лічильник, камеру, і гітару. Гітару Миколай 100% не принесе, хоч навіть і знайде. Минулого року вже була, я тепер навчена вже на всякі муз інструменти :crazy:

а от з подарунками чоловікові - проблема...І на Миколая треба, і Д/н 24-го..І Андрія було. Брак мені фантазії

• Подобається Подобається x 12
  8. redfox

redfox Well-Known Member

вот и у меня та же самая проблема!)
    каждый праздник - мучение!)

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

.. а в мене інша проблема - брак грошей. А що хоче чоловік - то знаю добре: годинник і айПад. Може буде робота, то вдасться мені хоч йому на ДН (4 січня) купити купон на покупку годинника (щоб сам вибрав який сподобається). А айПад вже буде сам купувати. Тим більше то йому не для себе, а по роботі, щоб міг сайти під нього робити. Хоча знаю, що як буде, то будем ним більше бавитись :)))

• Подобається Подобається x 9
  10. poetka

poetka Дуже важлива персона

Дарувати годинники нізя,нізя......точно,перевірено,хай дасть відкупну,пару гривень,чи у вас там евро.....
    Я не забобонна,але працювала з годинниками не мало літ, і своєму подарувала на ДН,шо то було,шо було....коротше,мало не розійшлися..........І це причому не я одна так спеклась.

11. Персі

Персі La mafia è immortale!

В мене мала барабани просить :)))
    То забобони, мені дарував і чоловік, і сестра, і ще хтось... І нічого такого. :) Але в мене з годинниками інша проблема - я їх постійно гублю )

12. Honda

Honda Well-Known Member

Залежно з якими намірами, якшо я дарую комусь годинник, то з думкою і побажаннями, шоб кожна секунда відміряна ним приносила лиш хороші моменти ;)

• Подобається Подобається x 6
  13. olya_d

olya_d Well-Known Member

в мене то взаємопов"язане - виникає брак фантазії коли треба в певну суму вписатися, бо як сума необмежена - ех, можна стільки нафантазувати)))
    Але я вже придумала, що куплю - сумку для ноута на Д/н, а Миколай певно принесе лотерейний білет - хай виграє, що хоче :)))

нам минулого року хресна подарувала, все закінчилося тим, що я сховала палички

• Подобається Подобається x 6
  14. Honda

Honda Well-Known Member

В мене теж, як приходять свята, то фінансова проблема більша, ніж фантазійна, з останнім проблем покищо не виникало;)
    Не люблю банальні подарунки, там фоторамка чи горня просте, а навіть якшо й горня, то з фото:) люблю робити подарунки творчі, і дарувати нестандартні подарунки (цікаво на реакцію дивитись:)) )

• Подобається Подобається x 3
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

У нас злоті ;)
    Я не забобонна. Купу разів переходила дорогу після чорної кішки, проходила під драбинами, розсипала сіль.. Але дякую за допис, бо згадала, що мій чоловік забобонний на рахунок годинників! Як я могла забути?! А якщо не годинник, а купон на певну суму на купівлю годинника - то ж не рахується, правда?
    Ооо, і Тобі дякую, бо згадала, що тут на НР буде якась особлива лотерея, де точно хтось виграє міліон, сто тисяч або по 100 злотих. Мій чоловік час від часу прості лотерейні квитки купує, то мушу цей спеціальний спрезентувати - точно втішиться :)

16. redfox

redfox Well-Known Member

прошу исправить название темы на первоначальное!

17. Персі

Персі La mafia è immortale!

Редфокс, не бушуй. )
    На рахунок годинників, просто можна віддати за нього якусь там символічну гривню, та й все. :) Я так робила, коли мені сестра дарувала

18. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Післямова до свята. http://zik.com.ua/ua/news/2010/12/17/262332

• Подобається Подобається x 2
  19. gvorn

gvorn Well-Known Member

Це підтверджується і в Празі: магазини забиті, всі гарячково бігають і щось шукають. Ще й торгівці підігрівають лихоманку - встановлюються переріздвяні знижки :)
    А потім, перед Різдвом Єжішек (Ісусик) підкладає подарунки. Навіть трохи дивно - Ісус і подарунки :dntknw:

А ще - десь минулого року читав, що після свят сильно збільшується кількість поверненого в магазин товару, комусь щось не сподобалося, не підійшло... Комерціалізація - одним словом :)))

20. comanche

comanche знайшовся

зазвичай дарую виключно практичні подарунки...
    чайники.. мп3 плеєри... флешки... усе що може юзатись і приносити задоволення.
    стосовно символічності... подарував колишній коханій голубів... символізували нас... вона їх прибираючи розбила :) образливо було... з того часу не даю волю символам та сантиментам... Подарую друшлак... але якщо потрібний... і функціональний...

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)