Мої діти завжди в листі Миколаю пишуть не список, а - або це, або те, або он те. Не знаю чи добре пояснила, але ще як син був маленький і грошей було зовсім мало, то ми йому так пояснювали, щоб писав з з вибором, а раптом Миколай не зможе того знайти, то що може бути взамін. Сюрприз в тому, що саме з переліку виявиться подарунком.
А моя донька взагалі заявила що писати листа до Миколая не треба бо він ітак знає що вона хоче і їй обов’язково це принесе. Он минулого року вона листа не писала а Миколай їй приніс власне те що хотіла. Ото діти тепер пішли, мудрі.
- это хорошо. - а это плохо. Когда форумчане будут поздравлять друг друга с НГ, не утомитесь... P.S. Тем, кто к Вам со святым Валентином приходит, Вы что мысленно вставляете? А тем, кто с Хеллоуином - куда, если не секрет? ---------- Додано в 18:06 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ---------- И когда человек навоюется? Не, всё равно, поздравлю всех. Не буду добавлять "кроме levandivki"...
Та йой... Ні СЄ, ні Біле братство, ні триколорне - не притомлять. Вітайте себе хоч кожного дня. http://www.youtube.com/watch?v=_PnI11NxJQ0
- в прошлом году мой младший написал довольно длинный список "или", и так вышло, что получил всё. Что под ёлкой не нашел, то бабушки-тётки додарили. Эх, мне бы так в детстве...
Мій подаруночок скоро приїде донечка. Так скучила вже за нею. А для неї деякі подарунки вже приготувала, а решта купимо з нею, це що їй треба.Чоловікові....подумаю, ненайду, то впринципі він вже його має той подарунок свого життя мене(скромно) А серьозно.....то ще не вирішила.
Можна дітям написати листа типу від св.Миколая,що подарунок за якихось обставин він дарує інший ..ну і т.д у кого скільки стане фантазії .Роздрукувати на принтері і маєте листа від самого Миколая
З моїми дітками таке не пройде. Надто вони у мене компутеризовані і мені зразу скажуть що в Миколая компютера нема, бо на небі компютери не потрібні.
Мені колись подарували комбайн на Новий рік. Років вісім тому. Скільки разів я його за ці вісім років запускала, можна перерахувати по пальцях. (Причому, половину разів - це в якості експерименту протягом першого місяця володіння їм). Сама зараз розмірковую, щоб такого чоловікові подарувати на Новий рік ...
а ви подумайте, що Вам треба, те і подаруйте жартую, звичайно, але одному знайомому Миколай колись приніс пательні, які його жінка хотіла давно До речі, маю такого листа, конверт і марку, минулого року ніби виставляла чи то тут, чи на ДП. Якщо комусь треба, то можу пошукати