Тобто? Дєдушка Мароз нє побєділ українські звичаї. Принаймні, у нас. Перефразовуючи: хто до нас с дєдушкой морозом прідьот - з посохом встромленим уйдьот ЗІ: а що "новоє поколєніє вибіраєт "Pepsi"" - то ж вікове.
levandivka, я вас искренне не понимаю! что вам конкретно не нравится? вам не нравятся праздники как таковые или только те, что по календарю? есть у меня пара знакомых, которые не признают праздники по календарю и предпочитают поздравлять по повелению души
Нав"язали нам оті всі свята і подарункисаме в ці дні... Я теж не до кінця розумію,чому саме на 8 березня,чи на Н.Р.,тому,що всім дарують? А в нас якраз навпаки свято К.Цеткин навіть трансформоване не святкуємо,от сусідка стара мос......ха святкує,си губи намаже і ходе по під"їзді....Цеткен,яка вона там..... мій мені подарунки робить,коли я на них навіть не очікую...оце, справді свято серед буднів,коли притарабанить горщик з монстерою під 2 м. і скаже це тобі подаруночок.
)) ну замечательно, хотя вот так, выбирать подарок празднику - и само ощущение праздника - это здорово! при том выбирать не менее интересно чем получать)
Мені фсьо нравицця. Коли на своєму місці. Китайські свята - в Китаї, за китайським календарем, жидівські - в Ізраїлі, дєдушкі Марози - під крємльовською йолкою. Наспівуючи: Ну, які ми вам брати? Ми не розумієм. Ви си' бавитесь в войни Ми пшеницю сієм.
Я подарунки признаю всі! Як такі! Але витримати не можу до дати свята...от до чоловіка Миколай вже вчора прийшов, купила йому те, що довго шукала і вже тааааак кортіло подарувати і вот Так що хіба в день народження обов"язкові подарунки і дітям на Миколая, а все решта чиста імпровізація.
хорошо, положим во львове НГ не отмечают и дед мороз к вам не приходит! а рождество? ну на Рождество же есть обычай дарить подарки? хотя я с вами не согласна - просто для меня праздник - это не праздник сам по себе - а повод уделить близким внимание!!!! ---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:49 ---------- и если не секрет - что это было?
Та чого ж не відмічають НР? Відмічають, правда хто як:dancer: А на Різдво тут дуже насичена програма, це треба брати участь...колядки, гості)))) А подарунки прийнято дарувати на Святого Миколая. Золотий кульчик...саме такий як хотів
извините, я не поняла а что это такое? брелок? это круууть! у меня МЧ пижнится и носит запонки - я ему тоже золотые подарила на прошлый день рождения - такие клевые - ну остальные теперь даже не признает! а что вы хотите в подарок?
А нас подарунки носить навіть не Миколай. І я не можу написати ні що я хочу, ні що подарую, бо милий форум читає (привіт, Ромасику).
аааа, ну ничего себе!у вас модный супруг))) здорово!) ---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:47 ---------- да, тогда это лишний повод намекнуть! я с этой целью по всей квартире таскаю обложку журнала с колечком!)))
Не знаю, може то тільки у мене так, але переконалась: чоловіки натяків не розуміють!!! з ними треба або прямим текстом, або тоді не ображатись, що дарують не те, про що мрієш. Мої діти досі листа Миколаю не написали. Коли ж то треба буде ще побігати і знайти замовлення???
ну как сказать, когда я сказала, что то что я хочу у него перед глазами все время пока он дама - он сообразил))))
А я не хочу сюрприз, я хочу хлібопічку і орбітрек...Вот! Ооооойййй!:girl_blum: Краще не продовжуй....шалунья. Ви як в фільмі "Таксі" по квартирі плакати з колечком розклейте)))))
вот вот !!! правда вчера уже совсем под нос сунула и начала допрос спристрастием - что я получу в подарок????? так что не знаю, как получу - обязательно расскажу - получилось или нет))) ---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ---------- классно! моему коллеге его девушка комбайн заказала!)) сидим, выбираем всем офисом!