Missoni - ACQUA, Chanel - Coco Mademoiselle, Calvin Klein - Euphoria, Carolina Herrera - СН, Paco Rabbane Black XS - зараз це ті, що ще не набридли все-таки
Не набридли тому шо їх зараз одразу 5 видів А як би Ви користувались одним різновидом, то вже б були у пошуку
Знаєте, від Ерери, Пако Рабана, і Кляйна - аромати дуже схожі насправді... Нещодавно майже ідентичний був ще й Дарлінг від Кайлі Міноуг. Тому думаю, що є типово мій запах, просто змінюю трішки акценти в різних парфумах.
Aquawoman Dolce & Gabanna_Light Blue DisquaredSheWood - мої нові улюблені парфуми!!! Cerutti Gian Marco Venturi_Woman
Ніна Річі "Премьєр жур", Масакі Матсушіма "Оранж мат", Хуго Бос "Діп ред", Елізабет Арден "5 авеню", Пума "Ай"м гоуінг", Арманд Басі "Ін Ред",Жан Ріго "Грасе Франс" - мій сьогоднішній набір).А чоловік вже другий рік не зраджує єдиному Арманд Басі "Ін блю".
Подобаються легкі, свіжі аромати. А їх так багато тих ароматів, тому люблю експерементувати, щоразу обираю щось нове і цікаве. Зараз користуюсь cliniqe happy.
це точно, я останнім часом полюбляю аромати від зірок, дуже под-ся Б.Спірс і сестричок Олсен , останні на літо просто супер
Це 100% мій запах. Подарувалиа колись сестра на День народження. Я почала користуватись і розчарувалась: думаю мдя...запах вивітрюється просто моментально...що водою побризкалась, а всі довкола мені компліменти "о! який гарний запах, які чудові парфуми!". А воно так і повинно бути - ідеальний запах людина сама не відчуває, то є аромат для інших.
Moschino Funny! Об'єднує в собі чарівність і оптимізм, непередбачуваність і енергійність, властиві молоді, що з нетерпінням очікує наближення яскравого сонячного літа! Зачаровує свіжими і грайливими нотками соковитого гіркувато-шипучого апельсина, листя зеленого чаю, винограду, рожевого перцю і червоної смородини! МММммм..Не солодкі!