Мій нік: історія виникнення і спосіб звертання

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Liliyah Romanova, 12 бер 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Багата у Вас теща...:preved:
    Кіко гЕктарів посідає?:scratch_one-s_head:

2. von Philip de Conopel

von Philip de Conopel Well-Known Member

За "Ромка" і "Леополіса" я поплатився - не зрозумів, чого адміністрація від мене хоче, а такі ніки вже були, почав полемізувати, порушувати субординацію - ну і трохи попарився в бані, поки не згодився змінити. Добре, хоч аватар не заставили міняти - там і Левко лишився і Ромцьо біля нього.

Є така приказка українська "вискочив, як Пилип з конопель". Доводиться часом бути на обговореннях розмаїтих професійних питань. Ну і маю таку паскудну рису. Так ніби усі вже про все домовились, а мене щось мучить-мучить - і врешті щось осіняє, що ось так правильно!. Ну і беру слово і все чотко і логічно викладаю.
    Ото і є "Вискочив.."
    Відкривши для себе форум я відразу натрапив на купу цікавих проблем, які обговорюються. І ось опоненти місяцями, роками ведуть дискусію, вже звикли один до одного. А тут раптом - "свіжак" звідки не візьмись - і всьо знає, і всіх повчати готовий.

З von трохи заскладно вийшло, так ніби вискочка і з Пилипа, і з конопель. Але подібна каша в мене виникла асоціативно під свіжим враженням від спілкування форумчан. Сказати, що це "повний спектр" - дуже мало сказати. І народєц - дуже розмаїтий. То так і вийшов нік "німецько-латинсько-галицько-польско, а на просвіт - українська."
    З голубими кровями - пожартував, хіба трохи козацької. А так, "agricola", як переважно записували корінних галичан у давніх метричних книгах.

• Подобається Подобається x 7
  3. mavka

mavka Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 4 жов 2009
  4. von Philip de Conopel

von Philip de Conopel Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 4 жов 2009
  5. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я тут появился в конце 2004 будучи в Казахстане. Я как то быстро его выбрал. И специальность и в Чернобыле был. Первый раз я написал под этим ником на форуме Корреспондента в 2004.
    Правда при одном из очередных падений форума пробовал Космополит, но он как-то мне оказался не к душе. Вернулся опять к Чернобыльцу. Врядли буду менять теперь.Мое второе имя.

Первую ветку открыл здесь "Есть ли разница между русскими и украинцами" Много воды утекло уже. Много модераторов сменилось. Да и многие НИки поменяли. Горят люди. Чего ради ? МОжно подумать тут жизнь решается. А она тут не решается. Она там в реале.

Сюда на этот именно форум уж не помню как занесло. ПОнятно чем вызвано было. Увидел по ТВ интервью, как "у украинцев русские украли имя" и решил поинтересоваться кто в это верит. Оказалось тут много таких. И это на фоне анетироссийской истерии во время Оранжевой. ПОтом все врантем оказалось, как "раздача оружия ЧФ донецким" или "русский ОМОН в Ворзеле" или "Фастове", "Павловский привез диоксин", "машина с номерами РФ готовилась взорвать избирательный штаб Ющенко"....
    Тут многие тогда кипятком..... "Так !" - кричали. ПО сути тут многим понятно было, что происходит, и что это тупик.

Хотя по сути, хоть и спорили, и ингда ожесточенно, но как-то по домашнему было. Ощущение было, что все таки все свои, хоть и по разному мыслят. Сейчас такого ощущения нет. Раскол ИМХО глубже пошел.

Что поменялост еще ? Ну вот казалось, что уже свои начальники керуют из Киева. А в головах все "Рука Москвы". А РФ в 2004 еще только только вставать на ноги начала после 90-х.

Останнє редагування: 5 жов 2009
    • Подобається Подобається x 4
  6. Volodarka

Volodarka Well-Known Member

А мой ник - это название моего родного села: Володарка, что на Киевщине. Зарегистрироваться кириллицей почему-то не получилось. Возможно, потому, что некоторое время назад я уже пыталась регистрироваться, но отложила (не помню по какой причине), а в памяти, наверно, остался ник "Володарка" в подвисшем состоянии. Поэтому пришлось стать Volodarka, хотя чуднО видеть название моего села латиницей.

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Привіт, Володарко!

Здається, я був у Вашому селищі з групою TV.
    Дещо веселе запам"яталося.

Для уточнення: приблизно у 1984 році у Вас був готель, Будинок культури та гуртожиток якогось заводу ?

Тоді точно - веселі події відбувалися у вас і я про них напишу.

• Подобається Подобається x 2
  8. Полковник

Полковник миється в бані

Это Вы про тот прикольный случай, когда в 1984 году после банкета не реке Рось пьяные телевизионщики сожгли за одну ночь гостиницу, дом культуры и общагу?

• Подобається Подобається x 7
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну припустімо, що я не помиляюся і події відбувалися у Володарці.
    Здається, я колись згадував про них.

• Подобається Подобається x 1
  10. Volodarka

Volodarka Well-Known Member

Доброго дня, Борис! Мне очень приятно, что Вы не только знаете моё село, но и были там - это почти как земляка встретить на чужбине :) Да, действетельно в Володарке были в то время и отель, и общежитие кирпичного завода, и универмаг, хлебзавод, маслозавод. Да и вообще село когда-то было процветающим. К сожалению - было...Володарский район был сильным, особенно в 60-е годы. Теперь молодёжь уезжает, а старики доживают. Очень жаль. Думаю, может мне вернуться в село...
    Знаю, что офтоп - не сдержала воспоминаний. Заранее извиняюсь:blush:

• Подобається Подобається x 2
  11. comanche

comanche знайшовся

comanche
    1.
    2.
    В принципі мій нік належить швидше до першого, аніж до другого. А племена я вказав лише тому, що часто мене питають чи часом не через індійців я собі вибрав такий нік...

Історія бере початок далекого 2002-го року, коли я працював адміністратором в комп'ютерному клубі і вперше почав гратись в забавку Generals, до цього в мене був нік shurik. На той час у простих генералах comanche, гвинтокрили, були найпотужнішою ударною одиницею :) От я собі і взяв за основу цей нік... так і не міняю ось уже 8 років...
    а повний нік звучить так:
    [TnT]>x>worm.hidra.q.32>[comanche]
    Що в скороченому варіанті xcomanche :)

12. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:)))

13. comanche

comanche знайшовся

14. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

15. comanche

comanche знайшовся

16. Bambook

Bambook Persona non grata

Bambook: походження ніку

Історія походження ніку Bambook - безперечно, цікава, але наразі малодосліджена проблема. Утім, можна виділити кілька основних версій виникнення цього феномену.
    На думку британських вчених, основною з них варто вважати радянсько-англійську: поєднання міфологеми БАМ (легенда про героїчно працьовитих радянських людей, які голими руками і на чистому ентузіазмі здійснили найграндіозніший проект минулого століття) та англійського слова book - книга. І справді, зазвичай Bambook - доволі працьовите створіння, яке дуже полюбляє читати. Однак чи стосується це конкретно ареалу "Львівського форуму", де Bambook-а переважно помічали за розвагами, переслуховуванням музики і загалом банальним вбиванням часу?
    Питання спірне, тому з'явилася й інша - суто англомовна версія. Мовляв, BAM - це не БАМ, а абревіатура від Be A Man, що в поєднанні зі словом book мало б означати: щоб бути мужиком - не треба служити в армії, достатньо багато читати, добре вчитися, щоб потім приносити користь суспільству і гідно забезпечувати свою сім'ю.
    Оригінальну версію висувають галицькі етнографи. На їхню думку, Bambook походить від давньої галицької лексеми "бамбучити". Це поняття давньої галицької метафізики складно передати сучасною мовою, однак доволі близьким за змістом дослідники вважають афоризм "Спілкуйся вільно, живи мобільно", яка чудово ілюструє віковічне прагнення Bambook-ів до свободи.
    Єдиний представник цього виду на "Львівському форумі", на жаль, відмовився прокоментувати таке цікаве і важливе питання. "Куріть бамбук", - ось і все, що вдалося витягнути нам із багатого, хоча й не цілком використовуваного у зв'язку з правилами форуму, лексикону героя нашого матеріалу.

:)

• Подобається Подобається x 19
  17. Saszko

Saszko Well-Known Member

Плюс стопіцот:haha:

фухх...

---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ----------

Форма мого ніку зумовлена тим, шо колись десь форму Sashko вже хтось зайняв.

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

То ж нада...:scratch_one-s_head:
    Вотакво...тілько букоффф...і всі різні такі...і так файно фтрафив зліпити вкупу...:preved:
    Певні папір з печєтков є,нє?:sorry:
    Ну...тотой,жи БаамБоок є вумний?:preved:

• Подобається Подобається x 5
  19. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Мій нік "Lady Vesna" походить від того, що я люблю весну, а родичі жартома колись називали "леді" за те, як я ходжу деколи - плавно, ніби в платті.

• Подобається Подобається x 5
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

.. а пересічний читач асоціює Ваш нік з рослиною бамбук, навіть не здогадуючись про існування такого благородного походження :)))

• Подобається Подобається x 10
а де твій аватар? :)