Мій нік: історія виникнення і спосіб звертання

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Liliyah Romanova, 12 бер 2007.

1. Locke

Locke невиправний реаліст

Мій нік виник після перегляду буквально кількох серій фільму "Загублені". Я тоді був просто в шоці. Доля цього персонажу, як і його навички, практично десь на відсотків мінімум 80 подібні на мою. Та й вік приблизно співпадає.

• Подобається Подобається x 14
  2. MEFIS100

MEFIS100 Well-Known Member

Цим ніком вперше скористався в одній браузерній онлайн грі, виник спонтанно. На зустрічах гравців, щось схоже на форумівки, тільки у нас це називали "сходками", звичайно, що називали один одного на нікнейм. Серед колишніх "друзів по зброї" досих пір залишилось багато друзів по життю, доволі часто здибаємось, і зараз мало хто задумується, що звела нас звичайна забавка...
    П.С. Ми ж як діти, тільки іграшки в нас дорожчі))))

• Подобається Подобається x 9
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

тема .... мой ник возник в далеком 2005м году, когда меня перевели в оперативный отдел и мы начали по ночам перед сном по сетке воевать в Вульфенштейна, причем воевали и девчонки и предпенсионный возраст, в общем вся смена .... доходило до того что спать вообще не ложились ... поскольку на тот момент я был самый "прохакнутый" и всех убивал :yahoo: и выбрал себе - артобстрел, так как шквальный огонь и Артем, с тех пор этот ник у меня везде независимо от вида интернет деятельности )

• Подобається Подобається x 8
  4. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Хм... :scratch_one-s_head: а я думала, що арт - від слова мистецтво... :sorry:

• Подобається Подобається x 5
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

а я вважала, що від професії

• Подобається Подобається x 3
  6. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

А я від слова "артилерійський" :)

• Подобається Подобається x 4
  7. von Philip de Conopel

von Philip de Conopel Well-Known Member

Вибачте, такий загадковий нік (псевдо). У латинських текстах (з українських архівів) означає буквально: "або ж", "інакше кажучи". Справді, мене це трохи захопило.
    Хоч я здогадуюсь, що оригінал можливо носить ім"я Ірина. (це справді здогадка, тому не можу собі дозволити так звертатись).
    А навіщо? - тоді вся таємничість нашого спілкування розвіється. Врешті - розшифруйте мого "ніка".

• Подобається Подобається x 3
  8. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Пилип з конопель. :)

Але ж кажуть, "Гриць з конопель", нє? :mocking:

9. von Philip de Conopel

von Philip de Conopel Well-Known Member

Цілком правильно! А приставка спереду- для доказу "голубих кровєй"

10. Приветливая

Приветливая Well-Known Member

А у меня были варианты: Конопель, которая от "капель" и, само собой, Конопель, которая забористая такая конопель:moskali: А любит ту конопель некто фон Филипп - гарный львовский хлопец с графскими корнями:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  11. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Але ота приставка спереду теж означає "з"... Вийшло "З Пилипа з конопель" :)

• Подобається Подобається x 1
  12. pukhnastyk

А чо' Ви спершу були Ромцьом зі Львова (Romco de Leopolis), а потім стали Пилипом з конопель (von Philip de Conopel)? :winkc:

Останнє редагування модератором: 29 вер 2009
  13. Для конспірації. :ninja: Зрештою, я ж теж не завжди була Рибкою...

14. pukhnastyk

А, так, я пригадую, Opel ;)
    Але хіба ж можна міняти псевдо і за яких причин? :)

15. Я поміняла, бо спочатку довго не придумувала, а мій нік мені перестав подобатися. Як то кажуть "Мисля приходить опосля".

16. Полковник

Полковник миється в бані

Ой!
    Напрасно Вы это!
    И так заметно всем!

17. night

night Well-Known Member

я дуже любила саме в ночі сидіти в неті от і виникла думка себе нічкою і назвати:) та і мені підходить "Темна і приємна";)

• Подобається Подобається x 6
  18. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

хм. А я сидів в НЕТі і шукав трактування проїзду перехресть з круговим рухом. Таким чином забрів на ЛФ в розділ ПРО АВТО. А оскільки в мене машина цітрон PICASSO, то на всіх автофорумах мій нік ідентичний. Потім я щось вирішив дописати, тому зареєструвався. Придивився що тут водиться приємна кумпанія(досить жвава і гуморна) :) і в інших темах, так і залишився в цьому форумі, час від часу щось вистрілючи чи вичитуючи. Ось так

• Подобається Подобається x 8
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

То та,жи на аватарі?:sorry:

• Подобається Подобається x 5
  20. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

нє. на аватарі попередня, їду до тещі бульбу копати :)))

а де твій аватар? :)