Мій нік: історія виникнення і спосіб звертання

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Liliyah Romanova, 12 бер 2007.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Напевне, красиво...
    Але у старості як то звучатиме?

• Подобається Подобається x 8
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Не задумувалася :)...Мені до старості ще далеко...

• Подобається Подобається x 2
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А чому в минулому часі? Що може коханий розлюбив?о_О
    Чи може, як я колись читав в польському журналі "Шпількі" такий жарт -
    він хотів стати намистом, щоб облягати її чудову шию
    він хотів стати перстнем, що облягати її чудові пальчики
    він хотів...
    сталося найгірше - він став її чоловіком.

• Подобається Подобається x 7
  4. levandivka

Всі ТАК думають...

5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Розлюбив чи не розлюбив незнаю, я в його думки не залізу:dntknw:
    Але розійшлися:sad:

• Подобається Подобається x 2
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Хе, а мене чоловік завжди Мавпочкою називав. Відколи знаємося. І багато де я так і реєструвалася... Інший ще був нік, Лилик. А тут так склалося цікаво... Політ фантазії. :mocking:

• Подобається Подобається x 4
  7. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Спершу зареєстувалась на ЛФ як pushystik, але виникло повідомлення, що тут вже є хтось з таким імям, тоді я обрала псевдо pukhnastyk. Однаково дуже люблю ці два псевда, бо так мене називають хороші знайомі і друзі, часом і батьки протягом останніх 7 років...Історія була така. В школі часто виникали конфлікти з одним однокласником, і якось він вирішив добряче посваритися, трохи пішла нецензурна лексика, але бачить, бідака, що мені вже "до лампочки" його балаканина, ну і вирішив "бути мудрим хлоп", та й почав кликати мене "пушистік" (десь вже на ЛФ писала, що маю пухнасте волосся, а в той шкільний день мала якраз розпущене льося:)). Його підтримали в такій "інновації" інші "пацики" і всі дружно тоді називали мене цілий тиждень не інакше як пушистік. Спочатку це дууууже злостило, бо хоч слово і не було погане, але якось вимовлялось воно з паскудною інтонацією. Але потім так гарненько і по-доброму "пушистіком" назвав один не зовсім байдужий мені хлопчик-однокласник, ну і це не могло не сподобатись:blush: Далі моя подруга, така дівчинка-патріотка, каже "Який ти пушистік? То не українською! Давай ти будеш пухнастиком!" Декому таке псевдо теж більше сподобалось, тому клас розділився навпіл - для когось була пушистіком, для інших - пухнастиком. :preved: А на ім'я називали тільки вчителі:crazy:І коли почули, що в класі з'явився якийсь пухнастик/пушистік, то подумали, що це якась тваринка:mocking: Навіть інцидент стався одного разу - наша історичка серйозно вирішила вчити хлопців, що не гарно називати дівчину якимись кличками, то мені тоді прийшлось "заступитись" за них і за своє псевдо, яке насправді стало подобатись :good: Тоді ж підписувалась на всяких там відкритках своїм псевдо, а не ім'ям. Кльово це згадую собі, бо асоціюється з класними шкільними роками...
    Але ж думалось мені, що ці два псевда будуть минулим, яке приємно буде згадувати, аж ні...Якось мене так назвала одна пані-директорка однієї фірми, і...досі так називає. Та й не тільки вона;), тому - "живуче" псевдо виявилось.

Останнє редагування: 1 лис 2008
    • Подобається Подобається x 10
  8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Суперова історія! Але смайлів однозначно замало імхо. ;) :)))

9. levandivka

І її чоловік теж..? о_О

10. pukhnastyk

То щоб мій допис не сприйняли за новорічну ялинку:lol:, а за СЕРЙОЗНИЙ ДОПИС :cool: від pukhnastyk. ;)
    Ось так. :preved:

Не вгадали. :tongue:Нема в неї чоловіка.:nea:

Останнє редагування модератором: 1 лис 2008
    • Подобається Подобається x 4
  11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А номер телефону в неї є?!

12. pukhnastyk

Певно що є. :)Але ж Ви одружені, нє? ;)

13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Будьте спокійні, я жінці розказувати не буду.

• Подобається Подобається x 1
  14. Багіра

Багіра Well-Known Member

Я своїм ніком завдячую одній із стриптизерок:lol: якось транслювався по телику чемпіонат зі стриптизу, то ми всією сімєю дивитися:biggrin::biggrin::biggrin: найбільше сподобалась танцівниця з цим імям, і танцювала вона дуже чарівно, зовсім не вульгарно, просто заворожувала...я на неї трохи схожа:blush: от тепер маю нік)

Останнє редагування: 3 лис 2008
  15. dotsenko

dotsenko Member

:)на прізвище доценко

• Подобається Подобається x 6
  16. Loyal

Loyal Well-Known Member

А в мене все дуже банально, хоч і так само зі шкільних років. Був в мене улюблений светрик з написом Loyal, friendly and kind. На уроці англійської вияснили, що англійською loyal і лояльний українською трошки різні значення мають. Всі дружно узгодили, що мені підходить ;) От з того часу в неті переважно такий нік усюди.;)

• Подобається Подобається x 9
  17. А я то ник сменила, а объяснить это забыла.
    На ЛФ стала замечать свой истинный характер. Я как бойцовая рыбка: с виду скромная, но могу больно укусить. Я очень люблю это животное. Оно - мой талисман, как и старый календарик с изображением Львова.

18. Pedro

А Ви ще раз поміняйте. На Піранья. А то для мого старого англомовного вуха Ваш нік щось не звучить...

• Подобається Подобається x 5
  19. Педро, а мне ваш ник звучит как из мексиканского сериала. Могу поменять на Бійцівська Рибка. Вы не против?

• Подобається Подобається x 3
  20. Pedro

Все одно довгий. Нехай вже буде як є.
    А мій нік - це моє імя. Чомусь назвали по-іспанськи. Все інше чисто українське - Педро Мойсейович Шварцвальд.

• Подобається Подобається x 21
а де твій аватар? :)