Мій нік: історія виникнення і спосіб звертання

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Liliyah Romanova, 12 бер 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Мій нік: історія виникнення і спосіб звертання

Га Тіква ("Га" - артикль) - неофіційний гімн Ізраїлю.

Історія, текст, переклад: http://mazar2824.livejournal.com/224336.html

МП3 тут: http://community.livejournal.com/isramusic/26730.html

2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Нагадаю про свій нікнейм, хоч я вже тут не перший місяць.:) Вже Danilo? ДАНИЛО, таке добре ім'я, ще й королівське, на всі лади облаяли неодноразово усілякі представники п'ятої колони. :cowboy: Це лише псевдо, нічого спільного з моїм ім'ям не має, трохи схоже скоріше з прізвищем.:shutup:

• Подобається Подобається x 5
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А я на ЛФ натрапив випадково - в листопаді 2004.
    Шукав за контекстом фрази в Яндексі і мене вивело прямо на дискусію на ту тему.
    Вирішив вставити 5 копійок.
    До того "рубався" на Обозі та Майдані під іншими ніками.

Щодо ніку - не заморочувався, не думав, що лишуся тут надовго.
    Оскільки ТА дискусія йшла між "найсіхднішими" на "найзахіднішими", я вирішив показати своє місцезнаходження для шановних східних опонентів.
    Де вони зараз ? Бука, Райзер, Странник ?

Так і залишився з "технічним" ніком, а потім вставив портрет не свого кота, а звіра, дуже схожого на кота мого дитинства. ( http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=107550&postcount=21 )

• Подобається Подобається x 14
  4. malyatko

malyatko Well-Known Member

а мене колись дівчина так жартома назвала..мені сподобалось..от так і прікрипився вже 7 років :)

• Подобається Подобається x 4
  5. хельга

хельга Well-Known Member

В мне аватар "кицька", тому, що я люблю цих тваринок. Вдома маю живого котика (на аватарі не він), а також колекціоную фігурки котиків.:shy:

Додано через 25 хвилин
    Ой, згадала - ще чоловік називає мене "Киця":)

• Подобається Подобається x 7
  6. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

Мені ім’я Олена подобається, тим більше, що вирішила назвати доньку на честь бабусі, але потім багато наслухалася того, що не варто давати імена близьких родичів дітям. Хоча я вже пообіцяла, та й ім’я гарне
    а бабуся - Гелена, вона каже, що коли вона народилася це ім’я було дуже популярне в нашому селі, 1925 року, ще як в нас кажуть "за Польщі" :D
    моє справжнє ім’я - Наталія, теж не дуже люблю :shutup:

п.с. спочатку мені польський варіант - Гелена не дуже подобався, але потім подивилася "Вогнем і мечем" і змінила думку :D

• Подобається Подобається x 7
  7. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Стосовно ніку Leopolis, вважаю що не виникатимуть інші асоціації, окрім давньої латинської назви нашого славетного міста Львова - саме в нього, з його позитивами і негативами, я закоханий навіки... Подих прадавнього міста ще ближче відчув, коли безпосередньо приймав участь у археологічних розкопках і дослідженнях площі Ринок і прилеглих вулиць - пройтись долонею по першій мощеній бруківці, яка таємничо залягла під віковими шарами грунту, попіл згарищ львівських пожеж, предмети побуту і взуття... Це наше місто, наша історія, наше сьогодення і майбутнє - нехай буде краще, і своїм життям і вчинками я стараюсь примножити цей статус :) ЛФ, як і львівська гостинність - завжди на висоті.

• Подобається Подобається x 20
  8. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

мені дуже подобаються "Мандри".
    Є у Фоми така пісня "Руда кішка". А я маю руде волосся :shy: ось і виникла асоціація :)

• Подобається Подобається x 19
  9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Історія мого ніку нараховує вже 5 років.Іспанкою назвала мене моя коліжанка з університету,коли я тільки вступила на свій рідний факультет іноземних мов.нік повязаний з моєю кафедрою-я вивчаю іспанську мову,тому і Іспанка.:) :) :)
    а аватар з веселим Капітошкою-це символ моєї безмежної любові до мультиків, ну і символ Асоціації КВН Галичини.КВН -це одне з моїх захоплень,хвороба,яку неможливо вилікувати:) :)
    А звертатися до мене можна просто - Іспанка,Іспаночка або просто Наталя:) :)

• Подобається Подобається x 13
  10. Liona

Liona кавоманка зі стажем

а мій нік - "трансформований" :)
    Коли ми тільки познайомилися з чоловіком (тоді ще він був мені лише бойфрендом :) ), він мене називав "моя львица". Чому? По-перше, я за знаком зодіаку - лев, по-друге - виявилось, що багато рис мого характеру відповідають саме цій тварині :) Потім, коли він мені створював аську, виникло питання... який взяти нік. От він і придумав - FireLion (вогняний лев). А коли на одному із форумів знадобилася реєстрація, я вирішила трохи змінити нік FireLion на більш жіночний. Так і з"явився нік Liona :) Я до нього вже дуже звикла, тому, коли треба ще десь зареєструватись, а Liona вже зайнятий, то реєструюся під ніком starliona (як на мене, теж непогано звучить ;) )

• Подобається Подобається x 12
  11. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Малявка - це такий "лагідний" спосіб звертання до близьких. То вже всі мої друзі знають, що "малявка", "казявка" - вияв любові.:) І то перше слово,яке прийшло в голову, коли реєструвалась на форумі.

• Подобається Подобається x 6
  12. Городецький

Городецький Well-Known Member

Городецький - це прізвище. :)

• Подобається Подобається x 11
  13. sslonn

sslonn Well-Known Member

:)а мене Краща Подруга називає Маленький Мальочок:radist:

а Слон - це моє прізвисько (похідне від прізвища) тому ніколи не ображаюсь... більше того слони мої улюблені тварини і ще - збираю колекцію слоників різних;)
    Так що якщо збиретесь на мою тридцятку - будете знати, що дарувати:o

• Подобається Подобається x 13
  14. Mythabor

Mythabor Well-Known Member

Є такий мультик "Халіф аіст" і будло там чарівне слово МуТаБор ...:ninja:

• Подобається Подобається x 5
  15. Войцек

Войцек Well-Known Member

Образливих варіянтів не бачу, чую образливий тон.
    Мій нік - то є моє ім'я, а саме друге (або перше) ім'я.

• Подобається Подобається x 3
  16. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Люблю братів Стругацьких, у них дуже часто зустрічається фінське ім'я Тойво. Воно мені дуже сподобалось. Зараз навіть до того дійшло, що я на власне ім'я не відкликаюсь на вулиці, а реагую на Тойвочко чи Тойвушко. Цей нік у мене вже років 10...

• Подобається Подобається x 10
  17. Марічка

Марічка Well-Known Member

Мій нік - моє ім'я. :)
    Малою була Марійкою, звикла, на інші варіації імені Марія рідко "реагувала".
    А чоловік "перехрестив" на Марічку і не інакше. Всіх перевчив (!), тепер мене інакше ніхто не називає. Сподобалося. Моє!

На форум потрапила випадково "з гугла", коли шукала інфу про вагітність. Зацікавилася. Заходжу на каву час від часу...

Котик на аватарі - це асоціація з прізвищем. Воно в мене дуже "котяче". Дякуючи чоловікові. :)

• Подобається Подобається x 10
  18. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

чесно думав, що ви себе назвали за популярним у Львові і Львівщині висловом-вставкою "той во".

• Подобається Подобається x 8
  19. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Вже чула про цей вислів, тільки не зрозумію що він означає... Це якась емоція чи що?

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я теж так вважала:)

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)