Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий І так, і ні, Дана... З досвіду знаю - хто б мобілку на сервіс не приніс, завжди "воно само, я нічого не робила/в!", а хлопці відкриють - або шампанським залито, або падав "по взрослому"... Само по собі полетіло досить рідко буває... І майстер(а чи майстер?) деколи сам не знає, що поможе - працюють часто методом тику... а може тово-во поміняти?... а мо` перепрошити просто? Хоча на Менсі, принаймі колись, були непогані майстри...
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий А я не відбріхувалася. Проблема в клавіатурі, пішов збій буквально в мене в руках, і то чисто моя винна, нічого само не сталося. І заплатити я готова, але хочу знати за що, ржавчини немає, сколів і ударів немає, по ознаках дуже подібно на «залита клавіатура» правда при розборці нічого не найшли, працює тільки клавіша вкл/викл, постоїть два-три дні і проходить,(тобто працює) попрацює день-два знову вирубається. Понесу до знайомого майстра, нехай підкладку під клавіатурою поміняє і якщо не допоможе перепрошиємо.
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий В мене Nokia 1100. Батарея держить 2 тижні + Непоганий фонарік. Телефон "простий як двері".
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий насправді у вас 1101..... пс. а моя motorola V3 вже падала разів 20, акумулятор тримає до 10 днів...... а падала серйозно..... і на асфальт...... і на паркет....
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Мій телефон недавно вилетів на балкон через стіл і закриті двері.Брат постарався....
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Ну якшо він досі працює... А брат, здається, теж вар"ят, нє?
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Ше гірше...То як домашня тварь. Та певно,шо працює,я б інакше братові голову скрутила!
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Що не кажіть, та nokia 3250 рулить. Там є все що треба сучасній людині. Починаючи від мр3 плеєра і закінчуючи досить непоганою камерою
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Моторола V360.повністю задоволена...нічого не накручено за бренд,на картку,фото з горем пополам,але я й так фотографую цифровиком,є мр3,але в мене й так є окремий мр3-шник...на картку пам"яті.чудово відтворює кольори,і взагалі класна мобілка.
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий ель сім - нащадок ве три?..... давно?.. я й не знав.... я думав, що нащадок ель два....
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий спочатку була ель два, потім з'явилася ель шість, потім ве три і потім ель сім... хіба ні?..
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий може й так...але факт є фактом...Л7 - така сама як В3.тільки форма інша.
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий у ве третьому немає пуш-ту-ток... наприклад... але дискусія не вирізняється конструктивізмом (офтопимо)....
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий ви у цьому впевнені?.. такий приклад, моторола с 360 (?) має кольоровий дисплей, джіпіерес, і МАЛА МАТИ камеру....