Відповідь: хто яким мобільним користується? наскільки я знаю корпорація Siemens збанкротувала і/або влилася в склад якоїсь іншої фірми, так що офіційно сіменса вже не існує)) хоча у мене самого моб. BenQ Siemens
Відповідь: хто яким мобільним користується? У мене тепер Алькатель. Два тижні тому на морі був, так моя Моторолка вмерла. Тепер старий батьківський користую. Вже й не хочу нічого іншого купувати. Справді три кнопки та й годі
Відповідь: хто яким мобільним користується? Збанкрутувало BenQ, відділення мобільних телефонів з офісом десь в Сінґапурі-Тайвані. Сам концерн Сіменс живий-здоровий. Хоча техніку його, особливо мобілки, недолюблюю...
Відповідь: хто яким мобільним користується? Нокия N93 Больше всего балдеет от этой игрушки мой ребенок.
Відповідь: хто яким мобільним користується? Санек "Сони эриксон" это очень емко, у него разве всего одна модель?
Відповідь: хто яким мобільним користується? Скоріше за дизайном і маркетинг. політикою як BMW. Нокії звичайно в багато чому відстають від інших апаратів (користуючись іміджем часто економлять в апаратному плані) але мають перевагу в відкритії файловії системі, яка краща як та що на нових Соні Еріксон.
Відповідь: хто яким мобільним користується? Есть еще качество. Я был настолько доволен своей последней Нокией, что менять марку не намерен. За лишними наворотами в телефоне не гонюсь, вполне хватает существующих. Телефон должен в первую очередь хорошо исполнять обязанности ТЕЛЕФОНА, все остальное вторично. Есть еще престиж... А насчет Мерседеса... Я все таки остановился на Тоете
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Як переписати програми які є на карті пам'яті? NOKIA N70
Відповідь: хто яким мобільним користується? мобільне відділення сіменс збанкрутувало, потім бенк’ю-сіменс збанкрутувало.... погана тенденція.... нокія купила сіменс.... може вони погарячкували?...
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий а чому гілка так називається?...... хіба це гілка про вихваляння телефоном?!....
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Можна,повихвалятися телефоном?Він в мене найкращий,бо там повно музики,яку я люблю,відео,фотки...Шо ше треба.А.ну,ше якби рахунок сам поповнювався...)))
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Ну, если уже все начинают гнуть пальцы то: вставте картинку плз кто умеет. http://mobiguru.ru/phones/nokia/nokia_n93.html Правда дитенок 2 дня назад кудато запрятал, батарея села, теперь без телефона хожу, такое ощущение будто голый.
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Спасибо, правда там есть ракурс поинтереснее еще один. Она просто новее, я свою пол года назад брал. 95 просто супер, но что мне каждую новую модель менять телефон?
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий А мій найкращий і найулюбленіший телефон поламався Віднесла в сервісний Менса, порадувала відповідь майстра, ми не знаємо що з ним сталося, а ремонт буде коштувати від 200 грн. Питаю -А що будете робити на 200 грн, якщо не знаєте що з телефоном? -Ну процесор поміняємо. -А воно поможе? -Не знаємо, але попробувати можна уууууу зла мого на них не хватає