мій мобільний телефон найкращий

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем duncan, 17 бер 2007.

1. mavka

mavka Well-Known Member

Відповідь: хто яким мобільним користується?

а я щось не доганяю всього цього. :) мама колись моя казала - найкраща швейна машинка та, що робить дві операції - зигзак і стібок. для всього решта є спеціалізовані мишинки. так і тут. як часто треба читати з телефона книгу ? чи знимки робити неякісні ?

чи я просто зі села ?... :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Danilo

Danilo Well-Known Member

з пісні:)
    Я з горада:). Доводиться бути у дорозі 3 години на день, всю рекламу у транспорті вже перечитав.:) Якщо вже говорити про різні пристрої, згоден, але все це треба купляти, заряджати, врешті носити з собою. Мобільний в якому інтегровано все необхідне- це зручно. А якість? Немає межі досконалості.

3. Юрик

Юрик New Member

я загалом теж думаю що телефон щоб дзвонити, але коли їдеш десь у дорозі то приємніше чути музику в навушниках ніж шум машин чи то поїзда.Тому багато хто обирає телефони з mp3 плеєерами і тп.

4. no_coment

no_coment Well-Known Member

Мені, про роду занять, необхідно мати функціональні апарати та постійний зв'язок cкрізь, тому Маю три:

Smsung i750
    функціональність - вражаюча! Є практично все (крім 3G)! Справжній кишеньковий комп!
    недоліки - слаба батарея, відсутність автомобільного зарядного пристрою, "сира" прога "телефон" - "злітала" пару разів, лишався лише "комп";

Nokia 3230
    функціональність - середня;
    недоліки - діктофон пише "похвилинно", мало внутрішньої пам'яті, немає повного нету;

Nokia N95
    Нещодавно придбав - вивчаю!
    Вже бракує - цілком пластмасовий корпус, не надійний слайдер (люфти), GPS- працює як йому заманеться (богато похибок)!

Чекаю, коли з'явиться Nokia E95

5. Юрик

Юрик New Member

не знаю як там у неї функціональність, але габарити можна було зробити і поменше;)

6. Nadin

Nadin Well-Known Member

Якщо б в мене не вкрали мою Ноку 6100 :sad: :sad: (подарунок чоловіка на 25-чя), при чому два рази(другий успішний), то до сих пір і назавжди мала би Ноку. А так захотілося класну жабку і тепер красуюсь з Моторол-V3. Майже на 100% задоволена:). Рекомендую!:y:

7. Olenka

Olenka Well-Known Member

У мене Nokia 6131. По функціональності задоволена, що не скажу про якість корпусу...Просто жах...

8. Дана

Дана Well-Known Member

У мене Нокія 7370, книжки читаю в транспорті постіно. Закачую за допомогою блютуза з компа. Програмка ReadManiak, в програмці вибираєте текстовий файл і переводити його в формат який підтримую телефон з розширенням .jar, а вже створены два файлики закачуете чи через блютуз чи через шнур в телефон, і насолоджуєтесь читанням.
    ReadManiak [ Скачать с сервера (104.2Kb) ] 2007-01-19, 8:38 Pm
    Программа для чтения книг с экрана мобильного телефона.
    Перенос слов, пропуск пустых строк, выравнивание текста, изменение между строчного расстояния и другие функции форматирования.
    Поддержка кодировок: Кириллица, Windows, Кириллица DOS, Europe Windows.
    Система закладок.
    Поиск по тексту и переход к указанной странице.
    Загрузка txt и html (преобразовывает в текст) файлов из Интернета по протоколу HTTP, работа с файловой системой.
    Поиск книг по сайту lib.ru и загрузка книг с этого сайта.
    Размер txt файлов ограничен только размером доступной памяти.
    Поддержка txt файлов сжатых a форматы ZIP, PDB и TCR.
    Настраиваемый авто скроллинг.
    Создание новых шрифтов для программы (с помощью прилагающейся утилиты) из шрифтов для Windows.
    Поворота экрана на 90°, 180° и 270°.
    Возможность выбора цвета шрифта и фона.
    Категория: java приложения

9. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

В мене Panasonic A 100 http://www.helpix.ru/panasonic/a100/
    без "наворотів" але мені дуже подобається, і люди цікаво так реагують коли вперше бачать :D

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ого....
    який ексклюзив.....

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

Дякую, я вже знайшов та випробовую

BookReader
    1. BookReader является бесплатной программой.
    ------------------------------------------
    Последняя версия, описание, информация и сопутствующие программы - на странице BookReader-a
    http://tequilacat.narod.ru/dev/br У тих кацапів просунутих поцупити довелося, бо нашого не знайшлося, напевно десь у США чи Канаду поїхали всі розумні програмери.:)

а от
    Це що ж там можна такого знайти?:) Жартую, розумію що це програмні заморочки.

12. Капітан

Капітан Well-Known Member

У меня BENQ-SIMENS E-71. Основное достоинство - блестит как ... у кота. А так по мелочам парочка наворотов: блютуз, 1.3 камера, 1гб встроенной, и т.д. Больше всего радует качество звука при разговоре. Весьма сравнимо только с Нокиа-N91, моим бывшим телефоном.

13. mavka

mavka Well-Known Member

а в мене найскромніший, який тільки може бути.... :) його, здається, безкоштовно подарували за підключення до сервісу alltel. маленький, біленький, ні камери в ньому, ні диктофону, ні мікрохвильової... ;)

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

люблю алкателі!.....
    надзвичайно прості у користуванні....
    простіші ніж нокія.....
    три кнопки меню....

15. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

угу - прості, як російський мат: три кнопки та їх комбінації...

• Подобається Подобається x 3
  16. zet

zet Дуже важлива персона

У меня такой же.. А что у него такого с корпусом?
    Я только недавно купила. Сейчас, пользуюсь как обезьяна очками.. (то на хвост, то на ногу...) А раньше вообще обходилась без мобилки. У сыновей были, а у меня - нет... Теперь же была просто вынуждена купить, иначе по работе уже тяжко стало народ искать...

17. Salata

Salata Well-Known Member

Он облазить начинает довольно быстро. Для Nokia это совсем нетипично. С другой стороны, по сравнению с моделями других производителей, 6131 это делает с достоинством :) (снаружи эти неприятности в глаза не бросаются, только внутри, там где блестящий ободок вокруг кнопочек видно царапины от крышки). Ну и тряпочку для протирания экрана лучше не забывать.

18. zet

zet Дуже важлива персона

Понятно, надо ему тогда чехол купить, что ли...

19. Markell

Markell Well-Known Member

Q-reader набагато кращий, качається безплатно на будь-якому сайті для смартів, де і купу книжок в електр. форматі безкоштовно можна накачати.
    Сам користуюсь нокією-6600, тому шо зручна, все необхідне має, надійна, новіші смартфони не настільки кращі, наскільки дорожчі. А ше для мене дуже важливо великий екран, і не люблю маленькі телефони. Мені потрібно, шоб телефон зручно лежав в руці і відчувався в кишені.

20. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

Зараз у мене Samsung X140. Цілком задовольняє, ала в цілому нічого особливого. Збираюсь придбати якийсь Siemens чи Benq -Siemens тому що ( хоча можливо я і помилдячюся) саме ці телефони найкраще працюють з java програмами і Інтернетом і найпростіше всановити ICQ-клієнт(Jimm), та e-mail клієнт.

а де твій аватар? :)