Відповідь: хто яким мобільним користується? господин маттилайнен, это всё весело, но я видел телефон "разр ве три гуччи-габбана"... не могу сказать, что держал этот телефон в руках, но очень стильно... очень, очень стильно...
Відповідь: хто яким мобільним користується? А у меня когда-то был зубонепрокусаемый Ерикссон R-310. Но со временем он отчего-то стал плохо принимать сигнал и товарищи подарили мне Нокию-5140і. Хотя если покупал, то покупал бы К-750і.
Відповідь: хто яким мобільним користується? У дружини Нокія 6100, - не жаліється. у мене Самсунг Х700. - бандурка трохи (по вазі, товщині), хоча не підводить. картка на 1гектар, радіо, ну набір нормальний. навіть фотоапаратом користуюся, і скажу, що в ідеальних умовах при нормальному освітленні фотки дуже добрі! але я не порівнюю з цифровими фотоапаратами, бо то різні категорії
Відповідь: хто яким мобільним користується? планую собі купити за місяць новий телефон: нокія... скоріше за все Н72, або інший смартфон...
Відповідь: хто яким мобільним користується? Nokia 6630 вже 3 рік користуюсь. Поки в планах нема зміни. Все що треба - є.
Відповідь: хто яким мобільним користується? У мене старенький "Сіменс С62" - він мені дорогий як пам"ять.....Поки ще працює, буду користуватись ним. Хоч давно фінансові можливості дозволяють купити якусь престижну модель, я свому телефончику не зраджую
Відповідь: хто яким мобільним користується? N72 - гламурненький, но пачкается сильно. Если важнее смартфон, чем камера - может, Е50? (металлический корпус, сборка отличная, буковки только маленькие на экране) Камера неплохая у N70, сейчас вышла music edition, дороже, но вид не примелькавшийся, хотя и сама N70 - хорошая модель.
Відповідь: хто яким мобільним користується? думаю купити смартфон і щоб був ВЕЛИКИЙ екран, бо звик до великого.... щоб камера була серйозною, і щоб корпус металевий... бо теж звик, що він має бути таким... н72 — поки що найбільше подобається....
Відповідь: хто яким мобільним користується? телефон має просто добре робити своє призначення. Все решту - мене не цікавить.
Відповідь: хто яким мобільним користується? якщо ви про телефонію та смс: нокія 1101... чому не 1100, а 1101, бо є ще ліхтарик, інколи може знадобитися...
Відповідь: Apple iPhone чув дуже багато про цей айфон, поки що тільки переважно, що "це буде щось"... ніби немає клавіатури, "розумний" телефон... у стейтах вже почався ажіотаж, пов’язаний, між іншим, ще з тим, що заборонили до ввозу плати до телефонів... але це вже інша історія... поживемо-побачимо....
nokia n70 хочу попросити щоб мені прислали такий телефон з Італії, але знаю що вона не піде на наших українських операторах...підкажіть хто знає що можна зробити і як розблокувати його. і скільки це коштуватиме?
Відповідь: nokia n70 Заходите в любий салон з мобілками і кажете, що маєте трубку, хочете розкодувати. Колись ми розкодовували за 25$, потім за 15, потім за 5. Зараз за розкодування дорожче 10-20 грн. я б не давав. Ну хіба телефон в вас блатненький, за такий дорожче можуть запросити. Можете на Менс зайти, Кульпарківська-Кінескоп....
Відповідь: nokia n70 Є багато сайтів і форумів в мережі присвячених таким питанням, де ви можете ліпше прокунсультуватись, а також завантажити необхідний Софт для телефона. Телефон, як компютер є якісь параметри а ПЗ ви встановлюєте яке хочете, думаю за день розберетесь. P.S. для заливки прошивки вам потрібен буде кабель
Відповідь: nokia n70 Зара 90 грн на Сихові,т.ц."Іскра " 2-й поверх ,при чому тре уяснити чи в тої нокії стандарт наш
Відповідь: nokia n70 ось у мене такий валяється з партії випущеної під оператора,розблокувати не можуть,а Ви кажете компютер, да з дата- кабелем ,да дома ,да за добу...да дєвушка да сайти
Відповідь: nokia n70 З Італії телефон. Наш стандарт, 99,999%... 90грн.?! Всетаки явно забагато, думав, що розкодування вже давно подешевшало. Ну але Львів не вперше цінами дивує... А той ваш, Screk, що дома валяється - то він може гамериканський?