мій мобільний телефон найкращий

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем duncan, 17 бер 2007.

1. Mariya

Mariya Well-Known Member

Відповідь: хто яким мобільним користується?

Довго думала куди це написати, напевне сюди найкраще. Отже, в вересні я поміняла оператора мобільного зв"язку і маю тепер два мобільники. Старий LG і нова Motorola. Так от, я би хотіла LG до Львова привести і комусь віддати зі знайомих. Питання, чи цей телефон буде в Україні працювати? І його ще, напевне, і розблокувати треба буде?

2. Ольга

Ольга Well-Known Member

Маю вже 4 телефон і знову Nokia E61

3. Ольга

Ольга Well-Known Member

в Чехії ніби "те-мобайл" кажуть :)

4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

який формат?...
    джіесем 900?...

на скільки мені відомо — американський формат, як правило, не сумісний з українським... :sad:

5. Оля

Оля Старожилка форуму

Маріє, підіть у відділ "Ті Мобіла" і вони вам скажуть, який телефон можна розблокувати, який ні. І самі то зроблять. Там наші телефони не всі тягнуть.

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Сименси ще називають "Подождітє пажалуйста" за їхню «тормознутість». В мене С62 вже 3 роки. В принципі нормальний тел, але нещодавно на ринку запитав чи можна обміняти на щось інше з доплатою, продавець відмовив. Тепер мені вже мулить новий. Знавці, питання: Nokia 6151 або Soni-Erikson K750? Віддаю перевагу другому.

7. duncan

ціна:якість — однозначно к 750 і...

8. Ума

Ума Well-Known Member

Нокіа і тіко!

перший був сіменс - найкраще в ньому було те, що як би акуммулятор не сідав, то все можна було включити щоб бодай смс відправити чи отримати :)

потім тільки нокіа, крім одного випадку. коли їхала у штати - то тре було телефон як мінімум щоб джиесем підтримував такий як у них і як у нас. вибір тоді робила швидко - вибрала самсунг якийсь, то потім ще здавала по гарантії на перешвику, бо щось він не дружив з моїм операторм і вис постійно, але як тільки спекалась його, то відчула неймовірне полегшення :)

а мотороли мене дратують, бо в них кнопки навпаки - де в мене ок - у них кенсел і т.п. ;)

9. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Сименсы, Эрики, Моторы…

Конечно же NOKIA! Без вариантов. Было уже пять штук - последовательно: 3110, 3310, 1100, 3100, 5140i. Покупал новую трубу, когда пора уже было со старой расставаться не по причине неисправности, а скорее из соображений функциональности. Очень надежные, долговечные трубки.

И вообще, какие могут быть варианты, скажем, для украинца, если финский завод по производству телефонов NOKIA располагается в г. Сало (Salo). :)

Правда, трубки финской сборки найти сейчас все труднее и труднее. В основном у нас немецкой и венгерской сборки аппараты продаются. Недавно видел даже корейца NOKIA. :)

• Подобається Подобається x 2
  10. Відповідь: хто яким мобільним користується?

Как-то к сименсам привык, первый, лет 8 назад - С-25, потом "М"-ки. М-35, ME-45,(все, в т.ч. С-25-й до сих пор работают у родственников) M-65, а дальше не знаю, какой брать. По идее, всё, что мне нужно от телефона (хорошая связь, литий-ионный аккумулятор и механическая надёжность) были в комплексе уже в МЕ-45. Почти все новые функции 65-го для меня лишние... И полифония, и цветной дисплей, и камера (всё равно даже близко на фотоаппарат по качеству не тянет...) Так уж сложилось, что по телефону я в основном банально звоню и принимаю звонки. :)

11. duncan

сало — це п’ять балів!!!

12. duncan

нокія 1101 — банально приймаються дзвінки (майже всюди), ще й ліхтарик є...

13. dvin

dvin Well-Known Member

Перша мобіла - Panasonic GD 57. Простий як борщ, і надійний. У процесі роздачі запрошень на весілля я його забув у калюжі на півгодини. Після того він ще три місяці попрацював і вийшов на пенсію :)

Потім був Samsung R210. Так собі, трійка з плюсом.

Тепер маю Nokia 6680 (смарт).

14. duncan

смартфон?!!! :eek:
    операційка "симбіан"?...
    жах....

15. dvin

dvin Well-Known Member

читає DOC, RTF, Adobe і ще багато чого, пам'яті достатньо, акумулятор пристойний, звук класний - чого ще?

А на PHP писати - для цього в мене комп є :)

16. Salata

Salata Well-Known Member

K750. Звук, камера (вспышка!). Если не жаль добавить 200-300 грн, то Nokia 6233, однозначно. :)

Еще бы :)
    Финская сборка в дорогих моделях. Или в "серых" (тс-с-с :))

Дальше Сименсы испортились... Сейчас уже не те сименсы.
    Выбирайте "что в руку ложится", Nokia 6300 посмотрите (один крайне переборчивый знакомый, много лет проработавший с мобильниками, себе купил)

Коротко о главном:
    Nokia 6131, совсем недавно была 6230i :)

17. duncan

у мене в разр ве три є джава — завантажуєш джава-додаток — і не потрібно ніякої операційної системи...
    віндовс мобайл — нормальна оперційка, а симбіан — жах...
    вже мовчу про файлову систему...
    пробував колись налаштувати такий смартфон — плюнув на справу...

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Олю, таки має бути "мобайл". :) "Мобіл" стосується радше специфічних випадків.

19. Ума

Ума Well-Known Member

У мене зараз Нокіа 6233. Дуже задоволена. От якби довелося міняти - то певно купила б такий самий. Зв"язок дуже добре тримає - на трасі абсолютно не відчутно змін.

20. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Вот это вот? -

http://www.onliner.ru/test/gsm/nokia_gold/

РыдалЪ. Китайцы рулят!!!! :D :D :D

а де твій аватар? :)