Оо, дуже дякую. Швидше за все, його і візьму. Хоча, кажуть, що це "чоловічий" телефон. А мені подобається.
Користувався Нокією 6020 майже два роки (Угорщина). Враження непогані. Якщо навороти не потрібні, то це - те що треба. Зарядки вистачало деколи на два повних тижні (телефон на ніч я не виключав). Ну, мінуси - це слабонька камера, відсутність всяких мп3, радіо, і т.п. Нещодавно купив 6500 слайдер (Фінка). Ну, то в порівнянні функціональності, - апарат! Але мене, звиклому не турбуватися про зарядку, цей девайс досить сильно розчарував: батарея тримає в кращому випадку 3 дні. А от що порадувало, то це якість фотографій, - SE хай сховається зі своїм Сайбер-шотом.
У мене 3 телефона і усі нокії від 2125 до N95 Не підводять А до цього багато було телефонів Але всім відомо чим більше наваротів тим швидше гине телефон - закони фізики Тому МП 3 у мене окремо 4 гігабайта Canyon куплений за 229 гривень в эльдорадо. Фотик також э окремо А по телефонах я майже виключно розмовляю
по N95 майже виключно розмовляєте? ...... то ви їх для колекції, розмовлялки,понтів,чи за ради дизайну купуєте? То перепрошую...ні як не в обіду...лише цікава ваша думка..
Мені все одно який телефон N95 - такий же телефон як і усі інші.... Звичайний сучасний телефон - мені він здався зручніший ніж Ай фон і я вибрав саме його....Досить добре чути.... А 3 телефони це виробнича необхідність А понтувати телефоном це для дітей "у кого батькі багатші"
Вибачте, але круг моделей, з яких вибирали, не стикається з фразою про "все одно, який телефон", імхо Та й баланс функціоналу/іміджу/ціни у обох цих моделей, я б сказав, дуже специфічний.
телефон, це завжди лище телефон Я ж не купував Vertu або Mobiado І навіть не модифікації 8800 Saphire Art Це дійсно престижні моделі. А купував те що в око впало
Ну, щодо привабливості, то в мене вже більше року Samsung SGH-D780 на дві sim картки. То, ще й досі не можу ним нарадітися. Бу-га-га-га!!!!
Ну з приводу телефона з 2-ма сім картами: я собі купив LG Ks660 Користуватись сенсором для мене значно зручніше! + він коштує майже на 100$ дешевше за Самсунг
простий і зручний телефон. Тепер би не зміг носити булижнік. цікавий випадок стався з тим телефоном недавно. З якогось моменту він почав виснути... як віндовз.... склалося враження, що треба йому обновити програму... але й часу не було то зробити. І ось недавно прийшла мені смс-ка з мтс, мов запустіть програмку для якигось покращень... я запустив... після чого він перестав виснути... тепер без проблем... Єдиний мінус - слабенька трохи батарея, ну але зате тонкий...
В мене Нокіа Е51. На даний час для мене він найкращий. Хоч кілька раз падав на землю, підлогу, бетон з висоти від 0,5 до 1,5 метра та до сих пір бездоганно працює. За 1,5 року жодної царапини на екрані, хоч часто норшу його в кишені без чохла.
Тепер у мене Sony Ericsson W890і, мріяв про нього довго і нарешті купив. Про його переваги розказувати не буду : їх надто багато. Звичайно, це не айфон, але він мені і не потрібен
Вже 2 роки користуюсь СЕ к810і , Незнаю кращого телефону за цей, деякі кажуть що то найвдаліший телефон у се, дизайн гарний (сплагіатили у мобіадо ), є всі функції яких може потребувати людина, камера супер скільки вона мене вже рятувала, коли треба якийсь документ сфотографувати(там є режим фото документів) то він незамінний. Неразу непідводив мене, начинка супер надійна,нетешо нокіа ваша.. Телефон просто супер для тих кого панти нецікавлять,стильній телефон з легким доступом до важливих функцій,взагалі я вважаю що більше ф-цій ніж на се 810 і не треба і все що треба є, і не потрібні мені ніякі айфони, взагалі нехочу його міняти це була справді коштуюча покупка!!!Єдина проблема ніхто не хоче ритись у корпусі мого се... в мене він вже стільки нападався шо коли я приношу мене питають чи я його під поїзд кидав?)) Тож саме черех це я мабуть буду купувати вже інший
Ой, а в мене два телефонин, особистий та робочий. Призначення дзвонити і все. Батереї супер. Самсунг з камерою і наворотами валяється вже більше року в шуфляді. Якось зараз, чим простіше тим краще і надійніше і
Якщо говорити про телефони, то хочу сказати про себе. Спочатку з їх появою тянувся купити все новий і новий телефон. Бавився, тішився. Перепрошивки різні ставив, вап інтернет рив. Потім через джпрс комп підключав. ММС відправляв часто, фотки якісь там, тести з інфрачервоним, нові і нові поліфонічні мелодії. Потім плюнув на ту всю дурню і купив простенький телефон і в додачу ще один простенький. Велика перевага в простеньких в тому що батарея тримає нормально, а для мене на сьогоднішній день це напевно основно, ну і щоб не глючив звичайно. Глюки в простих телефонах зустрічаються набагато рідше. Для всіх інших речей які пхають в телефони, думаю, краще використовувати спеціальні пристрої: фотоапарат, камеру, джпс навігатор, ноутбук, модем і т.д. Ще б дешевому телефону трішки стильності, зовнішнього вигляду, нецарапання корпусу, та це й все що треба від телефона.
Особисто я - прихильник багатофункціональних пристроїфф, в т.ч. і телефонів. Тому мій вибір - смарти - однозначно. Наразі маю 78-у енку Нокія ( є свою плюси і є свої мінуси ), були б гроші..м-м-м-м... ну варіантів масса, від китаю-кореї до тієї ж самої Нокії - словом політ для фантазії є . Бачив недавно ось таке: http://rozetka.com.ua/ru/products/images/37447/index.html - файна штука, наівть поюзати вдалося пару годин, але звісно це не ідеал.