А мій телефон, просто чудо Simens M55.. таке древнє, але міць..скільки падінь пережило і купань а обслинювань мого синочка (правда потім приходилось довго сушити сушаркою). Але працює зараза, видно вдалий попався, та й маю його вже ого-го, десь років 5! (якщо пам'ять не зраджує)
Юзаю Asus P535, влаштовує абсолютно всім... особливо тішить нормальне користування офісівськими програмами і можливість консолю з 1С... Єдиний недолік - під час розмови мо натиснути щоками купу функцій... А загалом надзвичайно задоволена, це перший девайс, який не маю жодного бажання міняти через пів року користування.
Хочу купити чоловікові блютуз до нокіа 6300, бо нам малий зламав, а зараз з тими штрафами.... може в когось валяється, бо нові трохи дорогі... Дуже прошу до суботи зголоситися.... бо то ж свято наближається...
Я б сказав, що 6233 трохи кращий ніж 6300. Функціонально - це те ж саме, тільки 6300 тонший, але акумулятор менш потужний і тримає заряд до 4 днів. А у 6233 вистачає заряду на тиждень (якщо не слухати радіо). І ще - 6233 має стереодинаміки і потужний чистий звук.
Власники моделі Nokia E51, будь-ласка, відгукніться! Маю кілька питань: 1) як часто потрібно перезаряджати батарею? 2) скільки часу користуєтесь цим тел, чи не з*явились подряпини/потертості на корпусі? 3) чи чути дзвінок в шумних місцях? Варто брати? Буду вдячна за відгуки.
Питання 1. Що для Вас означає наворочений? Для мене це необхідність. 2. Ви натякаєте на мою зайву вагу? Троха є, але питання не в тому. Коли людина говорить м*язи спрацьовують і т.д.
Відгукуюсь 1) 3-5 днів, залежить від інтенсивності використання, але як для смарта - батарея не погана 2) пів року, подряпин і їм подібних немає. Взагалі повезло потрапити на тел з свіженько і акуратно заліпленим екраном. Досі ця захисна плівка є і її практично не видно (ніяких повітряних бульбашок, відслоєнь скраю і т.д.) 3) звук стандартний для нокій нового покоління: не таких гучний як в 3310, але мені достатньо Варто. Можете ще в Ромка запитати - він теж ним налюбуватись не може )
Ну самі ж кажете, що має купу функцій... Аж ніяким чином, просто, з Ваших слів, треба мати пампулі мініатюрні, бо можна знову ж таки Супер телЄфон! Проблема з подряпинами вирішується шляхом придбання шкіряного футлярчика.
Батерея працює в залежності від користування... Я ношу з собою запасну на всякий випадок... Маю його вже з півроку. Всьо чути...
На мою думку досить посередній телефончик... Віддав би перевагу 3120с, це якщо брати з моделей подібного цінового діапазону і функціоналу.. переваги 3120с - спалах для камери, підтримка UMTS(WCDMA), а також, що саме головне - батарея. Єдиний з мінусів при порівняннгі цих двох моделей - це те, що 3120с повністю пластик, і троха маркий.... Не власник, але оскільки працюю в мобіл-салоні, то можу сказати - телефончик що треба... з мінусів - резинові кнопки на бокових панелях(гучність, тощо)... Хоча при нормальному користуванні ніби проблем не виникає, щоправда був клієнт, який дещо неохайно з ними повордився(в силу своєї роботи), то вони в нього постирались і прокололись.. більше нарікань не чув, як на мене чи не найкращий телефон(смарт) зі всього, що зараз є на ринку...(і ціна/якість також)
Мені в ньому потрібно те, чого не дає жоден телефон... тобто і телефон і консоль з 1С. А носити два девайси... не люблю і не зручно. Та не сказала б що великі маю, просто коли посміхаєшся під час розмови то щось та натиснеться... Найгірше коли відключаєш мережу... а потім перезвонюєш і як ідіотка питаєш... підкажіть на якому слові вибило розмову?
А мій коханий соні еріксон після 2 років накрився (має підлу звичку вимикатися, коли захоче). ТОму тре новенький, але за нинішніх умов недорогий. Вимоги: тоненький, зі слотом для картки, з нормальною батареєю і звуком. Навороти не цікавлять. Може, щось порадите?