мій мобільний телефон найкращий

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем duncan, 17 бер 2007.

1. так то воно так, але трішки задорого :cry:

• Подобається Подобається x 1
  2. molekyla

molekyla Member

А мій телефон, просто чудо Simens M55.. таке древнє, але міць..скільки падінь пережило і купань :))) а обслинювань мого синочка (правда потім приходилось довго сушити сушаркою). Але працює зараза, видно вдалий попався, та й маю його вже ого-го, десь років 5! (якщо пам'ять не зраджує)

3. Iriska

Iriska Well-Known Member

Юзаю Asus P535, влаштовує абсолютно всім... особливо тішить нормальне користування офісівськими програмами і можливість консолю з 1С... Єдиний недолік - під час розмови мо натиснути щоками купу функцій... А загалом надзвичайно задоволена, це перший девайс, який не маю жодного бажання міняти через пів року користування.

• Подобається Подобається x 2
  4. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Хочу купити чоловікові блютуз до нокіа 6300, бо нам малий зламав, а зараз з тими штрафами.... може в когось валяється, бо нові трохи дорогі... Дуже прошу до суботи зголоситися.... бо то ж свято наближається...

• Подобається Подобається x 3
  5. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

До такого навороченого девайсу ше тре дієти дотримуватися, нє? :)))

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Великдень.чи шо?
    до 9-го мая,ще рано ніби...:scratch_one-s_head:

7. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Ой-вєй, якщо Вам шаббат не свято, то хоч не ображайте бiдних євреїв! :ireful1:

:)))

8. Romko

Нє...ніц не маю проти гм...бідних євреїв...
    Абсолютно...
    Ней си святкують...:dntknw:

9. lvivde

lvivde Well-Known Member

iPhone форевер!

10. Locke

Locke невиправний реаліст

Я б сказав, що 6233 трохи кращий ніж 6300. Функціонально - це те ж саме, тільки 6300 тонший, але акумулятор менш потужний і тримає заряд до 4 днів. А у 6233 вистачає заряду на тиждень (якщо не слухати радіо). І ще - 6233 має стереодинаміки і потужний чистий звук.

11. А я купила Нокію 2760 мені подобається, хоча й простенький :pardon: :pardon: :pardon:

12. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Власники моделі Nokia E51, будь-ласка, відгукніться! Маю кілька питань:

1) як часто потрібно перезаряджати батарею?
    2) скільки часу користуєтесь цим тел, чи не з*явились подряпини/потертості на корпусі?
    3) чи чути дзвінок в шумних місцях?

Варто брати? Буду вдячна за відгуки.:give_rose:

13. Iriska

Iriska Well-Known Member

Питання 1. Що для Вас означає наворочений? Для мене це необхідність.
    2. Ви натякаєте на мою зайву вагу? Троха є, але питання не в тому. Коли людина говорить м*язи спрацьовують і т.д.

14. syavych

syavych копач

Відгукуюсь :)
    1) 3-5 днів, залежить від інтенсивності використання, але як для смарта - батарея не погана
    2) пів року, подряпин і їм подібних немає. Взагалі повезло потрапити на тел з свіженько і акуратно заліпленим екраном. Досі ця захисна плівка є і її практично не видно (ніяких повітряних бульбашок, відслоєнь скраю і т.д.)
    3) звук стандартний для нокій нового покоління: не таких гучний як в 3310, але мені достатньо :)

Варто. Можете ще в Ромка запитати - він теж ним налюбуватись не може :))

15. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Ну самі ж кажете, що має купу функцій...

Аж ніяким чином, просто, з Ваших слів, треба мати пампулі мініатюрні, бо можна знову ж таки
    ;)

Супер телЄфон! Проблема з подряпинами вирішується шляхом придбання шкіряного футлярчика.

Останнє редагування модератором: 10 сер 2009
  16. Romko

Батерея працює в залежності від користування...
    Я ношу з собою запасну на всякий випадок...
    Маю його вже з півроку.
    Всьо чути...

17. bonapart

bonapart Well-Known Member

На мою думку досить посередній телефончик... Віддав би перевагу 3120с, це якщо брати з моделей подібного цінового діапазону і функціоналу.. переваги 3120с - спалах для камери, підтримка UMTS(WCDMA), а також, що саме головне - батарея. Єдиний з мінусів при порівняннгі цих двох моделей - це те, що 3120с повністю пластик, і троха маркий....

Не власник, але оскільки працюю в мобіл-салоні, то можу сказати - телефончик що треба... з мінусів - резинові кнопки на бокових панелях(гучність, тощо)... Хоча при нормальному користуванні ніби проблем не виникає, щоправда був клієнт, який дещо неохайно з ними повордився(в силу своєї роботи), то вони в нього постирались і прокололись.. більше нарікань не чув, як на мене чи не найкращий телефон(смарт) зі всього, що зараз є на ринку...(і ціна/якість також)

18. Iriska

Iriska Well-Known Member

Мені в ньому потрібно те, чого не дає жоден телефон... тобто і телефон і консоль з 1С. А носити два девайси... не люблю і не зручно.

Та не сказала б що великі маю, просто коли посміхаєшся під час розмови то щось та натиснеться... Найгірше коли відключаєш мережу... а потім перезвонюєш і як ідіотка питаєш... підкажіть на якому слові вибило розмову?о_О

19. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

А мій коханий соні еріксон після 2 років накрився (має підлу звичку вимикатися, коли захоче). ТОму тре новенький, але за нинішніх умов недорогий.
    Вимоги: тоненький, зі слотом для картки, з нормальною батареєю і звуком. Навороти не цікавлять. Може, щось порадите?

20. Iriska

Iriska Well-Known Member

Нокіа 6300

а де твій аватар? :)