мій мобільний телефон найкращий

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем duncan, 17 бер 2007.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

еге ж... а де до нього гарненький чехольчик дістати знаєте??? бо пів Львова оббігала:)

• Подобається Подобається x 2
  2. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

В ательє пошити :)))

• Подобається Подобається x 5
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

І справа рюшку...обов’язково...:)

• Подобається Подобається x 5
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

та всі мені пропонують "мішечок", а мені потрібне щось пристойне і чоловіче.. брату...

• Подобається Подобається x 3
  5. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Отакого звіра донька собі вибрала на наколядовані гроші.

Тепер в неї "пальці вєєром", а нам з чоловіком страшно її до школи з ним відпускати, бо в голові ще вітер, та й дурнів багато по вулицях броде.

• Подобається Подобається x 4
  6. andrewdor

andrewdor Well-Known Member

Мав багато телефонів, колись навіть ретельно вибирав щоб функції всі були (якими не користувався жодного разу), та замовляв. зараз користуюсь старенькою нокією. З неї просто дзвоню, ще будильник та калькулятор..
    Але найкращий. найзручніший апарат, який в мене був це Motorolla v3690
    Стильний, маленький, навіть на сьогодні, батарея 3-4 доби, і одне з найзручніших меню, зараз таких не роблять. Практично всі функції, можна було викликати в 2 натиски, ловив майже всюди. Шкода що телевони так скоро старіють.

7. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Моторола й досi вкладає душу i великий смак у свої телефони, що є нинi рiдкiстю. Он Z8 -- за стильнiсть i елегантнiсть вибачаєш купу недолiкiв у софтовiй частинi. А MotoAura?.. То взагалi, як на мене, справжнiй шедевр прикладного дизайну :give_rose:

8. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Доця знає де колядувати ;)

9. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

О, то ще той монстрик!:))) Все по рідних та знайомих. Як не хватало, то ще й щедрувати побігла. Ну, дуже вже кортіло новенького, бо старого я ще влітку втопила:crazy:

10. Megan

Megan Well-Known Member

В мене Нокіа 6300, телефон супер. особливо, коли впав з 3-го поверху, аж сім-карта вилетіла, а він працює, і навіть без глюків.

• Подобається Подобається x 6
  11. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Шо, прямо без сiм-карти? о_О

:mocking:

12. Megan

Megan Well-Known Member

Нєа. Просто без глюків.:blush:

13. Чудик

Чудик New Member

А якими очами вони на мене дивились ,коли я його купувала))))
    І постійно "Може ти ще трошки почекаєшь.он в тебе яка Алкателька (бє) гарнюня!?":preved:

14. andrewdor

andrewdor Well-Known Member

Теорія про Нокію, для нормальної роботи без глюків, треба кидати з 3 поверху. Прослідкувати за вильотом Сім карти.
    Звертайтесь до MEGAN за інформацією, де саме кидати, яке має бути покриття на поверхні землі, вагу телефона, та траекторію польоту.
    Взагалі думаю варто запатентувати ідею. Глукнула Нокія, пішов на третій поверх пару раз кинув і все ок. Глюків вже немає..

• Подобається Подобається x 2
  15. Arhimed

Arhimed New Member

Раніше довгий час був SE K700, дуже хороший телефон, але джойстик через рік почав глючити, а ще через деякий час повністю зламався. Ремонт коштував 150 грн. і допоміг ще на пів-року!!

Купив не так давно LG KC910 renoir, телефон просто Супер!
    Добре синхронизується з компьютером, легко закачується музика, висока гучність звуку, камера знімає чудово, нема спотворення кольору...

16. Megan

Megan Well-Known Member

Це не теорія, і не ідея. Це реалії.Підїжджайте в гості, будемо кидатись, побачимо чий телефон витриваліший:tongue::tongue::tongue:

17. Порадьте який телефон обрати!!!!!

Велике прохання до форумчан: порадьте будь-ласка мобільний телефон за 800-900 грн! Якісний і функціональний. Не можу сама в тому дати раду! Буду вдячна за дописи :good:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нокія, а модель вже дивіться на ту ціну.

19. я вагаюсь між нокія і соні еріксон, (про самсунг маю погані спогади о_О) А може ще й з моделлю підкажете ;)

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нокія - моя думка 6300

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)