До чого науково-технічний прогрес довів... А раніше на пам"ять листи залишали, хусточки там всякі, шалики, алмазні підвіски... А нині - телЄфон.
Ну,мало які в людей спогади...різні бувають... І отакі теж... Ніззя отак...з плєча... ЗІ.Мавпусику,не ображайтесь,флудю...
Від використання залежить. Якщо по USB працювати - іде автоматична підзарядка. 4-5 днів для невеликої кількості розмов і без FM\MP3.
самсунг В мене телефон самсунг- є 530.Служив мені дуже довго( Де:8:сь до чотирьох років).Мені дуже подобається,але сьогодні він "здох".І мені прийдеться придбати новий.Незнаю яку модель вибрати? Нокія чи Самсунг чи ще щось???:Порадьте,люди,добрі!:tanksmile:
У мене Соні Еріксон К750і, цілком задоволена, але вже хочеться щось новеньке.У Аліас он вже разів два ломався, джойстік там щось барахлить і кнопки западають..то певно від того, що багато говорить
Погоджуюсь з Багірою!!! В мене стільки тих самсунгів було......багато, і всі дуже скоро ламались, а я знов купувала самсунг (бо привикла до того тЄлЄфона...), а потім купила Нокію, і знаєте, в порівнянні з самсунгом(БО ВІН ГЕ...) Нокія - СУПЕР! Не ламається (правда клавіші заїдають, ну то через ті кляті смс, які штампую мільйонами...), такшо як братиму новий - тіко НОКІЮ!
Може Нокія краще від Самсунга,але я знаю.що деяким людям дуже навіть не щастило з тими телефонами.здала сьогодні свого Самсунга Є-530 на ремонт.Може б і часом хотілося поміняти на шось краще,але ТАК ПРИВИКЛА до цієї модельки...Якщо не відремонтують- буду купувати інший.Ще не знаю який???
Може Нокія краще від Самсунга,але я знаю.що деяким людям дуже навіть не щастило з тими телефонами.здала сьогодні свого Самсунга Є-530 на ремонт.Може б і часом хотілося поміняти на шось краще,але ТАК ПРИВИКЛА до цієї модельки...Якщо не відремонтують- буду купувати інший.Ще не знаю який???
Привикла м до свогоСамсунга Є - 530, але певно куплю си другого, якогось ліпшого.А того здала в ремонот.Хоча він мені таки добре відслужив.Нема нічого вічного Все ломається.Чи то Нокія чи Самсунг.