Відповідь: хто яким мобільним користується? моторола зе бест!... я як побачив дівчину в рекламі разр ве три — закохався!.... у телефон!.... пс. та й дівчина була супер, чого ж приховувати?... ппс. моторола у мене вже втретє — жодного разу не пошкодував...
Відповідь: хто яким мобільним користується? І я Моторолу маю. Рейзор. Я в Ті Мобілі. А Ви, Маріє, де?
Відповідь: хто яким мобільним користується? у львові є ті-мобайл?... звучить, як "ті-вайрус" з "резідент евіл"...
Відповідь: хто яким мобільним користується? Пупере, а чо Ви там всі кажете "ті-мобайл"? Ми тут називаємо "ті мобіл".
Відповідь: хто яким мобільним користується? Та бо я зі Львіва.... Там сі не питало, де я зара мешкаю...
Відповідь: хто яким мобільним користується? я вас розумію... я теж "з личаківської", хоча вже років 7 там не мешкаю....
Відповідь: хто яким мобільним користується? NOKIA. В 2-х екземплярах лише для дзвінків. Не хочу наворотів, навіть якщо зроблять мобілку-кавомолку. Фотографую цифро-дзеркалкою, інет з компа, Мр3 з плеєра. Мені ТАК зручніше.
Відповідь: хто яким мобільним користується? я колись теж так міркував... мав телефон філіпс 330 (не монохромний але й не кольоровий)... там навіть був вап-цсд, яким я не користувався... а потім купив моторолу і "астапа панєсло"...
Відповідь: хто яким мобільним користується? Бачите, я починав з Мотороли в 2000 р. - і "не несе".:rolleyes:
Відповідь: хто яким мобільним користується? а я би впаяв у свою моторолу ще джіпіес-навігатор і флеш пам’ять на кілька гігібайт... бракує потокового відео і пуш-ту-ток... мабуть за півроку-рік куплю якусь модифікацію разр ве третього...
Відповідь: хто яким мобільним користується? У мене Siemens. Думаєте файний? А фіґа з маком. Більше тої марки не братиму. Висне як віндовз.
Відповідь: хто яким мобільним користується? не хочу вам дошкулити, але гірших та замудрих (у поганому сенсі слова) не зустрічав телефонів, аніж "семенів"...
Відповідь: хто яким мобільним користується? і не тільки у вашому.... усе, що виробляє компанія сіменс, що має розмір менше електрочайника гі*на варте...
Відповідь: хто яким мобільним користується? Я чув, що алгоритм роботи Сіменса в СНГ роблять. Ну нема в тому алгоритмі жодної логіки. Одну і ту ж опцію можна настроювати у різних підменю - повний бардак. Хтось на пяну голову складав цей алгоритм.