А мій самсунг Д600 ніколи не глюче, тільки камера не працює..сестричка молодша щось там нахімічила поки я спала.
Майже рік користуюсь SE K800i. Телефон дуже допомагає в роботі - e-mail, www, маю можливість постійно бути в асьці, яку можна мінімізувати як і інші java-програми. З серпня маю CDMA телефон Nokia 2126. Вибирав найпростійший з наявних телефонів, напевно єдиний недолік це слабка батарея.
Не так, аби цілком найкращий, але що нова забавка - однозначно. Пробило нас нині, аби купити собі нові телефони. Півдня бавилися ними. Samsung J706
Мій мобільний телефон найкращий!!! Хоч він старий і допотопний (навіть не назву який ), і вже давно кажу собі, що куплю інший, і вже сто раз заходила до маґазину аби та й купити новий, ну але не можу...я...поки що...Стіко він зовидів, той телєфон, і де його тільки не носило...... (ну, типо, там де й мене ). І отак взяти, викинути, та й купити новий? Не знаю... Пи.Си. Певно, я троха фетишистка, нє? :wacky-girl: Пи.Пи.Си. Але, певно, таки колись куплю новий.
а і мене другий телефон все одно разир-ве-три-моторола... поміняв нині акумулятор, він і ще три роки чудово проживе...
добре, що мій чоловік не читає форум. (або каже, що не читає) Така забавка то його мрія. Хотіла подарувати йому на ДН, а він за ті гроші зимові колеса купив, а тут така засада в економіці, що наразі мусить ще юзати соні-еріксон К700і, який отримав на ДН три роки тому. А в мене смішний такий мобільний телефончик. Усе в ньому добре, от тільки дзвонить тихо, що дуже злить тих, що до мене дзвонять по три рази, а я трубу не беру Досі не знаю, чому такий купила
все фигня ..... у меня один из мобильных - алькатель образца 1812 го года .... маленький серенький с часами!!!! так вот я его ронял 1000 раз, несколько раз топил два раза в муляке, у меня уже больше 5-ти лет в эксплуатации и хоть бы хны, фурычит, вив ля франс!
А я хтів,хтів..але поміняв свою на І тішусі нею... швидкість люкс,пам’ять 4ґіґа,інтернет є,дзвонитьь файно.. Чого ше хтіти?