мій мобільний телефон найкращий

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем duncan, 17 бер 2007.

1. maxis

maxis Member

Відповідь: мій мобільний телефон найкращий

Маю нокію 3250 вже 2 роки, непогана річ, купа софта, навіть жпс втиснув, єдине що - на 2-х сімках за день батарею з"їдає

• Подобається Подобається x 1
  2. MAECTP0

MAECTP0 миється в бані

мiй шлях. Bosch608, Alcatel311(вжетодi 3номери на людину), Alcatel 525, SamsungC100(5номерiв на людину, тонкий, полiфонiя, графiка), SiemensCX65, SiemensS75(EDGE, стереопроцессор...), iPhone(просто бомба-8Га, вiдео/музика, iнтернет, емейл, й дох...фiга софта). S75рука не пiднялась продати, вiддав дружинi; задоволена. Якщо колись розподобайеться то всерiвно не позбудусь.

Тут всi принципово iгнорують сiменси. ОБС нокiя й все!!! Погоджуюсь що бiзнес Ешки,Нки супер сам вже примiрявся на 90. Але коли беруть рядову балакалку ьо це нокiя... лбди а Ви бачили, наприклад, Sharp...

В принципi, кожна жаба свойе болото хвалить, хоч я собi кумирiв не роблю. Був би малий бiльшим вiддав би йому яФон, й взявсяб за ХТС PRO.

3. demetris

demetris Well-Known Member

Нокіа 2630.
    Манбній, дешевий, і зручний. Батерею треба замінити на 5Б (троши підпиляти :)) і рулить.
    Краще - хіба смарти. але вони тягнуть до землі.

4. syavych

syavych копач

Не всі, он Е51 не тягне :p

5. карапуз

карапуз Well-Known Member

:)

• Подобається Подобається x 10
  6. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Сіменс М75. Вже три з половиною роки вбиваю - не можу вбити.

7. syavych

syavych копач

nokia e51. вбивати і не хочецця... поки що...

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Но-но!
    Файний апарат...
    Ще сі ним тішу...

9. syavych

syavych копач

Це ви щойно на чий допис відповідали? То яка мобіла Едж не підтримує?

10. Arhimed

Arhimed New Member

В мене два телефони і обидва LG:
    1) KF690 - купив нещодавно, просто закохався в нього!!
    2) KP105 - дешевий телефон для корпоративної сім карти

11. Pand@

Pand@ Well-Known Member

У мене Нокіа-5610.Користуюсь ним не давно менше 2 місяців.Покищо проблем не мае

12. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Nokia 8800 sirocco edition:cowboy: Nokia 1200 :)

13. MITALb

MITALb New Member

Починав з Нокіі 3310 - легка, доступна. Але щось вона в мене вмерла за пару місяців) З неї перебрався на 6210, на той час - матьорий бізнес класовий телефон. Як для мене найкращий тел який в мене був) Зручний, якісний звязок. Після нього тестанув ЛГ, але воно мені не пішло і дуже в швидкому часі переїхало до маминої сумочки)
    Наступним здобудком став смарт Нокіа Е60. Смарти тільки набирали оберти, то я був - перцем)) Проюзавши його рік, я зрозумів - хочу ще модніше) так у руках опинився КПК ХТС 3400. За якістю звязку сильно поступається Е60, оскільки іміджевий а не бізнес-класовий апарат, але рештою задоволений.
    Тепер у кішені ХТС і стара добра 6210 (не піднімається рука її покинути), яка не раз рятувала там де нові телефони виявились нездатні

14. harmony

harmony Well-Known Member

Nokia 6300 - супер, тільки акумулятор дуже слабенький. В режимі очікування при включеному економрежимі тримає не більше 1,5 доби, хоч в характеристиках сказано до 2-ох тижнів. Дурять на чому можуть. І всьоди акумулятори China. Я думав, що така ситуація тільки в мене, але бачу, що не один. Тепер вирішив купити N 82 з темним корпусом.

• Подобається Подобається x 2
  15. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Нокіа...
    Нокіа...
    Нокіа...
    Нокіа...
    А в мене Самсунг SGH-X460. Моя акуратненька сіра "жабка":)

Останнє редагування: 27 вер 2008
  16. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

У 2002 році я думав, що кращого телефона за нокію 3310 не може бути:crazy: Згодом я запав на самсунг с100, який на той час мені видавався ледве не смартфоном:preved: Зрештою, останній і став моїм першим телефоном. За 2 роки замінив його на Соні-Еріксон W700. Тепер можу впевнено сказати: за функціональністю, ергономікою і простотою управління Сонікам немає рівних.:good::good::good:
    Нокії вважаються еталоном надійності, проте непродумане і заплутане меню не прикрашає жодну з них.
    Моторолла попри достойні зовнішні дані має сміховинно-дитячі піктограми меню(напр.,у разр)
    Точно знаю одне: наступним моїм телефоном буде щось з соні- або W890i C905:preved:

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ггг...
    Жабки люблять квакати... :biggrin:

18. Patrick

Patrick Well-Known Member

Маю новий Samsung SGH-F330 . Дали на заміну (безплатно) моїй старій , "бойовій" "Моторолa V 550 ".
    Ніби ОК. Є купа всякого , на мою думку не потрібного(я ще не розібрався , що там є. А інстукцію не люблю читати , та і викинув я коробку), але тягне добре . В полі звязок кращий , ніж був з "Моторолою".

Samsung SGH-F330

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нагадали анекдот про мобілку.

Дідові онук подарував мобілку. Той покрутив в руках, та й кинув на полицю.
    -Дідусю! Тобі не треба мобілки?! о_О
    -Онучку, о 5-й ранку я іду доїти корів, руки зайняті. О 7-й годую курей, руки знову зайняті. О 9-й іду в поле працювати руками ж. Руки у мене зайняті цілий день!.. Блютуз де, я тебе питаю? :ireful1:

• Подобається Подобається x 14
  20. Виола

Виола миється в бані

теж за нокію віддаю голос, і смарти їхні теж ще ні хто не переплюнув.;)

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)