Відповідь: мій мобільний телефон найкращий Маю нокію 3250 вже 2 роки, непогана річ, купа софта, навіть жпс втиснув, єдине що - на 2-х сімках за день батарею з"їдає
Відповідь: мій мобільний телефон найкращий мiй шлях. Bosch608, Alcatel311(вжетодi 3номери на людину), Alcatel 525, SamsungC100(5номерiв на людину, тонкий, полiфонiя, графiка), SiemensCX65, SiemensS75(EDGE, стереопроцессор...), iPhone(просто бомба-8Га, вiдео/музика, iнтернет, емейл, й дох...фiга софта). S75рука не пiднялась продати, вiддав дружинi; задоволена. Якщо колись розподобайеться то всерiвно не позбудусь. Тут всi принципово iгнорують сiменси. ОБС нокiя й все!!! Погоджуюсь що бiзнес Ешки,Нки супер сам вже примiрявся на 90. Але коли беруть рядову балакалку ьо це нокiя... лбди а Ви бачили, наприклад, Sharp... В принципi, кожна жаба свойе болото хвалить, хоч я собi кумирiв не роблю. Був би малий бiльшим вiддав би йому яФон, й взявсяб за ХТС PRO.
Відповідь: мій мобільний телефон найкращий Нокіа 2630. Манбній, дешевий, і зручний. Батерею треба замінити на 5Б (троши підпиляти ) і рулить. Краще - хіба смарти. але вони тягнуть до землі.
Відповідь: мій мобільний телефон найкращий Сіменс М75. Вже три з половиною роки вбиваю - не можу вбити.
Відповідь: мій мобільний телефон найкращий Це ви щойно на чий допис відповідали? То яка мобіла Едж не підтримує?
Відповідь: мій мобільний телефон найкращий В мене два телефони і обидва LG: 1) KF690 - купив нещодавно, просто закохався в нього!! 2) KP105 - дешевий телефон для корпоративної сім карти
Відповідь: мій мобільний телефон найкращий У мене Нокіа-5610.Користуюсь ним не давно менше 2 місяців.Покищо проблем не мае
Відповідь: мій мобільний телефон найкращий Починав з Нокіі 3310 - легка, доступна. Але щось вона в мене вмерла за пару місяців) З неї перебрався на 6210, на той час - матьорий бізнес класовий телефон. Як для мене найкращий тел який в мене був) Зручний, якісний звязок. Після нього тестанув ЛГ, але воно мені не пішло і дуже в швидкому часі переїхало до маминої сумочки) Наступним здобудком став смарт Нокіа Е60. Смарти тільки набирали оберти, то я був - перцем)) Проюзавши його рік, я зрозумів - хочу ще модніше) так у руках опинився КПК ХТС 3400. За якістю звязку сильно поступається Е60, оскільки іміджевий а не бізнес-класовий апарат, але рештою задоволений. Тепер у кішені ХТС і стара добра 6210 (не піднімається рука її покинути), яка не раз рятувала там де нові телефони виявились нездатні
Відповідь: мій мобільний телефон найкращий Nokia 6300 - супер, тільки акумулятор дуже слабенький. В режимі очікування при включеному економрежимі тримає не більше 1,5 доби, хоч в характеристиках сказано до 2-ох тижнів. Дурять на чому можуть. І всьоди акумулятори China. Я думав, що така ситуація тільки в мене, але бачу, що не один. Тепер вирішив купити N 82 з темним корпусом.
У 2002 році я думав, що кращого телефона за нокію 3310 не може бути Згодом я запав на самсунг с100, який на той час мені видавався ледве не смартфоном Зрештою, останній і став моїм першим телефоном. За 2 роки замінив його на Соні-Еріксон W700. Тепер можу впевнено сказати: за функціональністю, ергономікою і простотою управління Сонікам немає рівних. Нокії вважаються еталоном надійності, проте непродумане і заплутане меню не прикрашає жодну з них. Моторолла попри достойні зовнішні дані має сміховинно-дитячі піктограми меню(напр.,у разр) Точно знаю одне: наступним моїм телефоном буде щось з соні- або W890i C905
Маю новий Samsung SGH-F330 . Дали на заміну (безплатно) моїй старій , "бойовій" "Моторолa V 550 ". Ніби ОК. Є купа всякого , на мою думку не потрібного(я ще не розібрався , що там є. А інстукцію не люблю читати , та і викинув я коробку), але тягне добре . В полі звязок кращий , ніж був з "Моторолою". Samsung SGH-F330
Нагадали анекдот про мобілку. Дідові онук подарував мобілку. Той покрутив в руках, та й кинув на полицю. -Дідусю! Тобі не треба мобілки?! -Онучку, о 5-й ранку я іду доїти корів, руки зайняті. О 7-й годую курей, руки знову зайняті. О 9-й іду в поле працювати руками ж. Руки у мене зайняті цілий день!.. Блютуз де, я тебе питаю?