мій мобільний телефон найкращий

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем duncan, 17 бер 2007.

1. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий

Не скажу що телефон найкращий, але гарний (за таким критерієм і обирала :D ) . Соні s500i. Тішуся як дитина. http://i.mabila.ua/market/data/catalog/8/4/p4284b.jpg

2. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Відповідь: мій мобільний телефон найкращий

В мене NOKIA 6300, в класичному кольорі. Не подобаються "жіночі" моделі. До того теж була нокія, вже не пам'ятаю, яка саме. Я задоволена. А коли вибирали мамі на подарунок (вона хотіла "гламурний" телефон :)), зупинились на SAMSUNG SGH-E500. Мама задоволена - гарненький і дзвонить)))

• Подобається Подобається x 1
  3. volk

volk Well-Known Member

В мене спочатку був Семен А75. Ну, що тут сказати... Телефон хороший. Я ще докупив батарею 900mAh, - в принципі, як засобом спілкування був задоволений. Але стало не вистачати камери, пошти, "несессера", і т.п. Тому перейшов на Нокію 6020. Дружина мала раніше Нокію 1100, була задоволена. Зараз в неї, правда, інший тел, а тою її Нокією користується теща. Про свою нокію 6020 скажу таке. Перше, що мене трохи засмутило після 57 сіменса, це якість звуку. Все-таки схемотехніка сіменса є кращою. По-друге, постійне блимання повідомлень типу "повертаюся до папки" деколи просто замахує. В сіменса такого не було. Але загалом своїм "тєлом" задоволений, єдине чого б я бажав ще - це наявність радіо і більшого обсягу пам'яті. А так- нормальний телефон.:)

4. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

і в мене така.. теж задоволена.. правда батарея мало тримає, якщо музику слухати((

5. vanilia

vanilia Well-Known Member

В мене нокіа 6230 вже років 5 точно. Задоволена нею як слон (т-т-т)
    Перед ти ммала якусь моторолу, сіменс. ТАк от тим моторолам-сіменсам до моєї нокії далекооо :haha:)) НЕ глючить як вони і стільки разів падала...

6. Kaff

Kaff Well-Known Member

батарею слід "натренувати".
    У мене смартфон, і, незважаючи на "юзання" батарея тримає добре.

7. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Nokia E61i! Маю втiху вiд сього "скаженого калькулятора", немов малеча вiд нової мегаiграшки! :crazy: А ще ж i функцiональнiсть просто зашкалює. Надiйна, безглючна, з витривалою батареєю и дивовижним величезним екраном. А стильна яка! :radist:

ЗI: до речi, першу месагу на цьому форумi написав з неї :cowboy:

8. Adriana

Adriana Well-Known Member

а в мене Нокіа 7390, вона суперррррррррр, я дуже сильно буду плакати, коли прийдеться на інший міняти, але інший однозначно буде Нокіа

9. nastinka

nastinka відсутня

у мене самсунг.....вважаю, що телефон потрібен саме для зв*язку та відправлення повідомлень, думаю що круті телефони купляти не варто...а якщо купляти, то постійно переживати, що їх поцуплять.....
    я наприклад дуже хочу класний фотоапарат від фірми соня, у мене вже є один але я знайшла новий коштує він майже 5 тисяч гривень, але я віддам за нього такі гроші, бо воно того варту, а телефони швидко міняються в моді тому купляти щомісяця новий не кожен собі дозволить :sad:
    так со, в мене самсунг жавба е780....чорний, підтримує все....і коштує 1000 гривень, я цілком задоволена :)
    так що ЛЮДИ тратьте гроші на фотоапарати! та мр3 плеєри - бо воно того варте і ніколи не постаріє :) :) :)

10. Вадюшка

А ви не накликайте лиха такими переживаннями -- нiчого i не буде.
    А щодо "круті телефони купляти не варто" -- "крутi" не варто, а розумнi i потужнi -- дуже варто, як на мене ;)

А хто Вас примушує за усiма гламурними новинками гнатися? :8:

Ага, ага, аякже, зовсiм нiколи...
    А мене, наприклад, влаштовує в якостi мп3-плеєра мiй смарт -- то нащо викидати зайвi кошти на непотрiбний гаджет? (То я Вашу ж точку зору розвиваю, до речi ;) ).

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: хто яким мобільним користується?

Такий самий маю вже більше двох років. Нормально працює...правда положила глаз на Нокію N95, але кажуть,щоб не брала..туфта...чоловік радить купляти моторолу рав8

12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

і ходити обвішаним цяцьками, як новорічна ялинка?.. [​IMG]

13. Муму

Муму Well-Known Member

У меня сначало была нокия 5110 - сейчас уже раритет, у меня до сих пор работает. Потом моторола С350 - еще один музейный експонат, телефон супер из недостатков отсутствие ммс, ява, мало памяти. Сейчас пользуюсь нокия 6233 - обажаю этот телефон, эксплуатирую его по полной и нокия 1100 - телефон легенда!

14. duncan

сподіваюся, експлуатуєш як телефон..... [​IMG]

15. Вадюшка

За тi грошi, що вона коштує, дiйсно можна ждати чогось кращого.

До речi о моторолах -- як шановне панство (а надто дами) оцiнює Motorola Z8? Вже маю вдома захоплену i вдячну користувачку ;), але iнтересна думка й iнших.

16. nastinka

nastinka відсутня

гм:) я ж не пропоную купляти по декілька плеєрів та фотоапаратів ::wacko:
    просто це моє хоббі, та захоплення, я свої авторські фото сюди наприклад не викладаю :) хоча з часом може викладу :)
    Шановний! так я вас же ж не заставляю купляти! просто кажу це прихильникам фото та музики :)

17. Муму

Муму Well-Known Member

И не надейся :), как телефон я использую нокию 1100:-D

18. duncan

о_О
    нагадай мені: це той, що з вібродзвінком?....

19. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

А в мене N73 :p, та ще й червона:D

20. nastinka

nastinka відсутня

а я собі знайшла фотоапарат на плівці :) такий старий та прикольний :)
    зум 200 метрів :) видно до точності :)
    400 гривень :)

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)