Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Якщо хочете аргументів, будь-ласка: 1) Нокія ніколи не була лідером на ринку стосовно нововведень. Якби не конкуренти, то всі ще досі тішились 3310 і казали Нокія фореве. Наприклад, перший тел з кол. екраном Сіменс S10, а не Нокія. Перший тел з MP3 і карткою памяті - Siemens SL45, якшо память не підводить. І ще є багато прикладів...... Так що Нокія тут пасе задніх. 2) Зависокі ціни. Деколи доходять до безглуздя. Це стосується серій, які тягаються зі сматрфонами/ комунікаторами. 3) Не завжди якісні продукти, як на таку роздуту марку (бренд). Приклад: 6280 (Нокія сама навіть не заперечувала массу недоліків і глюків цього телефону). Доречі бренд Нокія найдорожчий у Європі. Це фанатам на замітку Siemens доречі звалив з ринку трубок не тому, що терпів збитки: частка ринку була нормальна. Fly/Sitronics/ Alcatel взагалі має мізер, але чомусь ще не банкрути. Сіменсу просто надоїло займатися цим видом діяльності і тому він продав себе Бенкю. І на тому кінець. Хоча потенціал мав високий. Глюки, які трапляються з тел. Сіменс - це чисто глюки ПЗ. Якісь ледачі програмісти працювали в компанії До речі SXG75 придумали ще в 2005. А тепер порівняйте з Нокією.
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий та ні... справа в тому, що 2 роки я "тісно працював" з мобільними телефонами і їх функціональність\зручність\надійність зміг перевірити.... семен -- сакс. Додано через 2 хвилини а хіба не тріум?..
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Значить погано знайомі ME75 - тел, якого дуже важко угробити. нокія сакс
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Не сварітсі, люди добрі, бо найкращий телефон такой у мене. T-mobile SDA сі називає. Я м си го троха підпрограмувала, він вміє переходити на режим SILENCE, коли я зайнята, а потому САМ переходит в режим OUTDOOR. А ше як прийде картка на 4 гіга, то вообше, крутішим від мого телефону будит йно яйка варені на твердо.
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий може нокія і сакс, мені байдуже..... у мене не нокія.... але на колишній роботі маже половина працівників мала саме нокії.... є й ПООДИНОЧНІ випадки семенів, але це переважно через звичку....
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Нєа. Не тріумф. Додано через 5 хвилин пупер Нєа. Не тріумф. Mariya Старенький трохи. Проц слабенький, але на початок зійде. Головне, щоб Вас радував
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Із задоволенням Всьо життє думав що мобільний телефон призначений для того щоб телефонувати, хіба нє? Яка мені різниця хто кращий екран придумає чи мп3? О! Знову ж таки див. п.1. Хай собі тягаються з смартфонами, але мова іде про телефони, а звичайний ноківський тел без наворотів не назвеш надто дорогим (хоча б серія 11хх). Тут взагалі сміх та й годі. Якщо нокіа випустила одну-дві глючних серії, то вона сакс, а якщо семени кожний 10 глючний то норма, нє? Але то всьо страшний оффтоп, бо ви навели порівняння які мало стосуються телефонів в первинному значенні цього слова. Для мене (та й багатьох інших людей і використовують тел за призначенням) основними є 2 фактори: якість зв'язку і батарея. І якщо з другим фактором ще можна дискутувати (приклад серія філіпів з супер-батареями, чи окремі моделі інших брендів), то з першим семен (та і всі інші) пасуть задніх. Особисто перепробував практично всі бренди в різних умовах, і знаю це на досвіді. П.С. А 3310 таки форева
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=230416&postcount=293
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий в мене не найкоращий телефон, але я його люблю, іншого поки що не хочу
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Компанія Сіменс була лідером продажу у 2003-2004 ,а потім у компанії,потім стали менше купляти їхні телефони і стала криза.. Вона вирішила ,підписати контранк із компанією Бенк"ю і вона теж провалилася (не якісні панельки робили цей дует компаній ) .. Хоча якби замість підписали контракт із французькою компанією Саджем (та що з красивою панелею) у ни х все вийшло ...
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Третье поколение. Кодовое имя – HTC Typhoon. Пятое поколение . Кодовое имя – HTC Tornado смартфоны – Qtek 8310, Qtek 8300. http://vibiraj.com.ua/device/1/view/487/Qtek 8310/
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий пупер Сайт заглючив syavych Я теж згідний, що тел має спершу звонити нормально, тримати звязок, але ж тоді не було б прогресу. Ходили всі б молотками від Мотора і лопатками від Нокії і радувались Як ні як, але всі ці прибамбаси в житті часто стають необхідними: зробити швидко фото (якщо ДТП чи ще щось), диктофон теж річ корисна в деяких ситуаціях, любиму mp3-колекцію, думаю, ніхто не був би проти послухати......... Можливо воно це все трохи навязується, але всеж таки треба завжди удосконалюватись.
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий зробити швидко відео зі звуком,і подивитись любимий кінофільм
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий А в мене взагалі простий телефон Nokia 2626, просто багато розмовляю і потрібно щоб батарея довго тримала, а ті камери, мп3 і решта прибамбасів мені нідочого
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Розглядала цей варіант при покупці телефона, вибрала все ж таки 6060, але телефон гарний і батарея дійсно довго тримає. Всі інші прибамбаси додала окремо - гарний цифровик, гарний МР3, а не мікс сумнівної якості
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий кожен хвалить той телефон, до якого звик. а ще все залежить, що від нього вимагається. я, наприклад, коли мені треба було другий телефон (для іншого оператора), попроила чоловіка найпростішу "звонілку". маю тепер дві "нокії" без усіляких "прибамбасів" й дууже тішуся - нічого зайвого, батарея тримає довго, всі необхідні функції є (будики, нагадування, калькулятор, ліхтарик (на одному з них)), а більше мені й не треба. а ось чоловік дуже любив "сіменс" МЕ 45 (мессер), потім, для понтів, купив "сіменс" МЕ 75. але його вкрали. тепер хоче "соні еріксон" з мр3, мощним фотіком, щоб не забирати в мене фотік, як десь їде.
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Перший мій телефон був Соні Еріксон (від того часу я їх зненавиділа). Потім в мене був Самсунг E330. А тепер в мене Самсунг D900. Страшенно ним задоволена!!!
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий syavych Я б такий ніколи не юзав. Від радіації такого тела можна дуба врізати Panadolka Більшість мобілок Самсунг створені для дівчат. Дизайн - це їхня фішка. Все інше - на любітєля.
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий В мене NOKIA 6131. Я ще не була жодним телефоном так задоволена, як ним!!!!!!! Вже другий рік маю, чоловік підбиває, щоб на щось нове поміняла, а я не хочу!!! Колись тільки натякав про новий телефон,то я б з радістю, а нокію міняти НЕ ХОЧУ!!!!!!!! Тільки в мене срібний з рожевим....