Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий я його об стінку, а йому хоть би шо, я його цеглою, а йому тринь-трава, я його молотком - а йому ніц, я його - в унітаз, а воно всплило... ото телефон.....
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Mаю D880-duos і 16мобільних номерів в ньому:radist: хоча одночасно може працювати тільки два:rolleyes:
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий телефон, характеристики якого дозволяють юзати двi сiм-карти i великий екран....
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий телефон цієї серії приніс нокії найбільший прибуток... телефон справді "вбити" неможливо.... надійність + якість + ціна = оптимально....
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий в мене HTC 9600, з вересня, подобається, але камеру вже встиг розбити
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Придбав сьогодні Qtek 8310,тепер думаю чи варто було.Хто в курсі?
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий В мене Siemens SXG75 Black. Дуже класний тел. Особливо люблю його за GPS. У Львові, і не тільки, мені не заблукати )))
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Nokia 6060 - максимум задоволенні у мінімальному наборі до того ж стильно виглядає :o
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий пупер Я теж колись так думав про сіменси (коли ще молодим був ), але я глибоко помилявся. Нокія сакс
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий А що можете сказати про Nokia 6190. Бо хочу купити і хотілося б почути відгуки.
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий В мене Nоkіа 6290. Повний функціонал. Я від нього в захваті! Nоkіа - Fоrеvеr!!!
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Вирішила глянути що це за телефон, а виявилось що це той, про який питала, просто я в номері моделі помилилась. Я коли шукала, то теж так вирішила, що по ціна-якість він найкращий.,але хотілось почути відгуки. Тому дуже дякую.